Gå til innhold

ColaBoy

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ColaBoy

  1. DRM fritt, er kjempeflott!

    Men skal jeg betale for en vare, så vil jeg ikke ha den komprimert / kvalitets redusert, ønsker muligheten for å kunne velge Lossless i iTunes Music Store. Har rippet alle cd platene (ca. 500) via iTunes og brukt "Apple Lossless codec", er kjempefornøyd med det.

  2. Heisan, kona fikk en seg en Apple iMac 24" for litt siden, det er en relativt kraftig maskin med 2.8Ghz Dual Core, 2GB ram, ATI HD2600 256MB skjermkort, 500GB disk og WiFi. Denne maskinen forbauser meg men sin totale stillhet, og er en fornøyelse å jobbe på. På Apple sine maskiner så kan man nå installere XP og Vista via noe som heter BootCamp, dette er IKKE noe hack, men noe som Apple selv leverer.

     

    iMac: http://www.apple.com/no/imac/

     

    Alle andre maskiner (windows) i huset er nå satt opp med "powersave", slik at de går i standby når de ikke brukes. Blir selv fort sliten i hodet av støy, så dette har vært en liten åpenbaring for oss. :)

  3. Har i tidligere artikler fra Microsoft, lest at det er "kun" 64Bit versjon av Vista som vil støtte BlueRay og HD-DVD 100%. Om dette forsatt er riktig, vet jeg ikke, men krever kanskje litt "etterforskning"..

     

    Selv har jeg svært lenge kjørt på WinXP 64Bit og er fulstendig mett på alle små probleme dette har medført, så skjører i dag på plain WinXP.

    :)

  4. Kona tok en piercing i hudfolden over clitoris, var seffers vondt samme dagen, men gikk veldig fort over. Samt at den grodde mye fortere en f.eks. hennes navle piercing.

     

    Seksuelt så er den bare sukses, hennes orgasmer kommer raskere og kraftigere. Første tiden hu hadde den, så fikk hu nesten orgasmer bare ved å gå, ganske morsom periode..

    :)

  5. UPC låser IP adressen de gir ut til MAC adressen på nettverkskortet som brukte forbindelsen sist...men jeg har hørt om folk som har måttet ringe UPC for å løse IP'en.

    6691301[/snapback]

    Dette måtte vi gjøre hos min bror, når vi bytta ut den gamle rutern.

    :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...