Gå til innhold

Galest

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Galest

  1. Etter og ha sett gameplay videoen så synes jeg dette ser mer ut som en gimmick for at spillet skal virke mer attraktivt siden de prøver noe "nytt".

    Er fint at du tar med deg kunnskap og evner når man dør og blir eldre, men slikt er det også i andre spill. Som regel i spill så plukker jeg med meg ting fram til jeg eventuelt dør. Etter jeg har dødd så har jeg fortsatt de tingene jeg plukket med meg.

  2. Nå skrev BadCat at det er slu taktikk å komme med farger ETTERHVERT. Altså ikke levere valgfriheten fra starten av.

    Så skriver du at folk må få lov til og ha valgfrihet? Det er jo det som det ikke har vært fra slippdato. Det er jo nettopp dette BadCat nevner. At han ville hatt valgfriheten fra starten av, isteden for etter at han har kjøpt varen når den kun var ute i 1 farge. Altså null valgfrihet på farge.

    Så ja, det er negativt at de ikke hadde disse fargene ved utgivelsesdato av konsollen, men ja det er positivt at behovet blir fyllt opp i ettertid. Samtidig må det sies at hvis de bevisst har ventet med flere farger for og få bedre salg så er det en ganske slu taktikk. Jeg tviler på at en i Sony plutselig kom på en smart ide etter at konsollen ble slippet ut om og ikke kun ha 1 farge.

    • Liker 1
  3. Er så takknemlig for at jeg fortsatt får svar. Tusen takk alle sammen. Jeg ser nå at jeg burde nevnt at dette er en jobb jeg muligens skal begynne i. Skal på intervju neste uke og er veldig spent. Alt jeg har fått vite hittil er at det er produksjon av elektronikk på samlebånd og at det er i Norge, altså ikke Asia. Hehe

    • Liker 2
  4. Hei, jeg lurer på om noen har erfaringer fra dette yrket som de kan dele?

    Lurer litt på hvor vanskelig det er?

    Er det veldig stress med tanke på tid eller annet?

    Trenger man og kunne en del fra før eller kan man bli lært opp til arbeidsoppgavene på jobben uten noen tidligere erfaringer?

     

    Hvis dere har noen andre ting som kan være lurt og tenke på så skriv det gjerne ned.

  5. Merkelig at de ikke nevner at de skal ordne bugs. Dette spillet sliter ekstremt med bugs, fansen har til og med laget en egen fix for å kunne fullføre hele spillet 100%.

     

    Kan godt hende det er et selvfølge at de skal ordne bugs, men synes det er latterlig at de ikke tørr og si at de skal ordne dette ødelagte spillet som det egentlig er.

     

    Til de som spilte igjennom spillet uten problemer, søk opp Darksiders 2 Arbiter's maze bug så finner du drøssevis av videoer hvor folk ikke får gjort den ene questen.

     

    Og ikke misforstå, dette er et bra spill, men bugsa burde vært nevnt. Sånn jeg ser det når jeg leser denne nyheten så kommer Darksiders 2 ut med bedre grafikk og uten fix.

  6. Hei.

    Kunne tenkt meg en ny mobil og har sett en del på Xiaomi. Eneste jeg har problem med er og finne ut hvilken versjon jeg må ha for at den skal fungere i Norge. Eneste kravet mitt er at den får kjørt 4G. Jeg forstår ikke så mye av det LTE, FDD osv.

     

    Noen som kunne hjulpet meg med dette?

     

    Edit: http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-2-pro-snapdragon-410-quadcore-2gb-ram-16gb-rom-6611.html#review2

     

    eller

     

    http://www.ibuygou.com/p-black-xiaomi-mi4-snapdragon-801-quadcore-25ghz-3gb-ram-16gb-rom-wcmda-6833.html

     

    Ville 4g på disse virket i Norge? og hvordan ser jeg det?

  7. Fikk dette spillet 8/10 ? Er det ingen her som hadde de bugsa jeg hadde? Spillet skrudde jo av seg veldig ofte og den ene side questen fikk jeg aldri fullført noe som gjorde at jeg ikke starta new game+. Jeg gjorde alt sammen og hadde mitt siste quest som fikk spillet til og skru av seg hver gang jeg prøvde den. Det gjør det fortsatt idag. Spillet var gøy, men for irriterendes pga bugs.

     

    Darksiders 2 er det spillet jeg har spilt med mest irriterendes bugs. Altså når man ikke kan fullføre spillet 100% så er det ikke værre. Spillet skulle aldri vært gitt ut og ihvertfall ikke lage samma søpla til PS4. Deilig og se dem gå konkurs egentlig.

  8. Er enig at det er dumt at det ikke utvikles et mer ekstensivt hurtignett her i Norge.. men det er ikke latterlig at dette er lov å neglisjere i Norge. Man får vel i ganske stor grad utøvet sine menneskerettigheter (visste ikke at internett var en slik en engang) med den tilgang og hastighet som eksisterer per nu. Jeg synes vel at bra hastighet er mer en luksusvare.

     

    er nok luksus og ha mer enn 10mbit, men 4mbit på 4 personer går bare ikke. Så fort folk er på facebook/youtube/spotify så kan du glemme alt av online spill.

  9. vet at folk som bor ute i skogen og et stykke fra byen kan ha dårligere hastigheter enn meg, men her hvor jeg bor så er det vel kanskje 10 meter til en hovedgate hvor man kan få ihvertfall 20mbit. Man kan forstå at folk har dårlig nett ute i skogen, men og ha det i er tettbygd strøk er helt ubegripelig. Ihvertfall når de som bor 10m unna har tilgang til 20mbit

  10. Er så trist og lese nyheter som dette. Hjemme hos meg kan jeg ikke ha mer enn 4mbit, og sånn har det vært her jeg bor i 13 år. Det som er leit er at jeg faktisk bor i et tettbygd strøk. Det er absolutt ingen grunn til og ikke oppgradere kablene i veiene her da det er nok av folk som bor her..sendte mail til telenor for noen år siden og spurte om de hadde planer om og oppgradere, da fikk jeg svar om at det ikke var planlagt. Latterlig at dette i det hele tatt er lov i Norge. Burde vært et krav på og ikke levere under 10 Mbit.. Vi er i 2015..

    • Liker 3
  11. Hei, jeg sitter med en 4mbit linje fordi det ikke går ann og få noe bedre i gata jeg bor i. Ja jeg vet det er latterlig. Nettet blir veldig ustabilt når vi får besøk hjemme og folk kobler seg til wifi. Tipper at det er en del streaming av facebook videoer osv. Det jeg lurte på var om det gikk ann og sette feks 3mbit av linjen til utstyr som er kobla med kabel og 1 mbit til utstyr som er kobla med wifi slik at vi som spiller med kabel kan spille uten lagg. Jeg gikk til innkjøp av ny ruter Asus RT-N66U i håp om at det skulle være mer stabilt, men ser ut til at linja blir ustabil uansett når vi får besøk.

  12. Når jeg presser inn pedalen med konstant trykk så står pedalen stille til jeg skrur på bilen, da siger den innover. Når jeg pumper pedalen blir den hardere og hardere. Bremsevesken er på max så skulle tro den er ny, men det vet jeg ikke. Skiver har litt rust, men det er ikke no mekanisk lyd. Lyden høres ut som et problem med luft eller veske. den "tuk-tuk" lyden er litt vanskelig og forklare, men den høres ikke ut som noe mekanisk.

  13. Hei, jeg har nettopp hatt bilen min på EU kontroll. Der fikk jeg en feil på farlige sprekker i bremseslange som jeg trodde skulle fikse dette problemet, men det gjorde det ikke.

     

    Har hatt problemet et par måneder nå. Når jeg bremser så kommer det en "tuk-tuk" lyd fra bilen og noe som høres som surkling etter. Kjenner også at jeg får et lite trykk på bremsepedalen, merker det på foten. Når jeg bremser hardt og bestemt så kommer lyden med en gang. Når jeg bremser rolig så virker det som at lyden ikke kommer før jeg har trykket bremsepedalen langt nok inn eller at jeg har lav fart.

     

    Er det noen her som vet hva problemet kan være? Hadde vært evig takknemlig.

  14. Hei, Jeg byttet idag over fra sommerdekk til vinterdekk, men etter at jeg hadde bytta til vinterdekka så hørte jeg en skurrelyd fra venstre siden bak. Når jeg går ut og ser så ser jeg at de firkanta merkene på innsiden av felgen treffer bremseklossen. Merkene på den felgen som lager lyd har et lag med merker oppe på det første, men de andre felgene har bare en litt lengre merking og ikke 2 lag på hverandre. Noen som vet hvorfor dette oppstod først nå? Jeg har brukt felgene før og ikke hatt noe problem med det. Eneste som er nytt nå fra ifjor er at dekkene er nye, men det skal jo ikke ha noe med merkinga på felgen og gjøre.

     

    Håper dere forstod det jeg prøver og forklare.

  15. Du kan enten velge og farme dagen lang og kanskje gå i pluss, eller betale for å eie!

     

    Dette spillet har masse problemer. Utrolig mye bugs, noen mobs er for sterke at du må bruke en del potions per run. Problemet med det er at potions begynner og koste en del ut i spillet. Så da farmer du i en evighet og irriterer deg over buggs og for sterke mobs.

     

    En annen ting jeg synes er rart er navnet "The Mighty Quest Of Epic Loot". Det dropper nesten ingenting i spillet. Har fått noen legendary men de har jeg alltid solgt fordi de har vært for dårlige. Har alltid måtte bruke blacksmith og det vil da si enda mer farming!!!

×
×
  • Opprett ny...