Jump to content

Mednaetha

Medlemmer
 • Content Count

  5835
 • Joined

 • Days Won

  14

Mednaetha last won the day on May 10 2013

Mednaetha had the most liked content!

Community Reputation

2947 :)

About Mednaetha

 • Birthday 06/15/2013

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Bortsett fra Matips førstesesong synes jeg ikke han imponerte så mye. Når man må spille med Lovren, Skrtel og Sakho skal det ikke så mye til for å heve det forsvaret. Det er først når VVD kom inn at han virkelig så ut som en god midtstopper. Men det gjelder jo alle. Til og med Lovren har gode kamper ved siden av VVD. Klopp har nok også hatt en effekt. Jeg tror generelt at når man har noen få verdensklassespillere, supplert med noen andre gode spillere rett under der, så går det fint an å heve nivået på de mer ordinære spillerne. Derfor tror jeg fort Man Utd kan se ut som et helt annet lag hvis de treffer på en 2-3 signeringer. Faktisk ikke mer enn det.
 2. Ikke slakt meg, jeg prøver bare å se objektivt på det som en LFC-supporter 😀 Jeg synes det blir vel mye ramaskrik blant enkelte. Solskjær har ikke akkurat hatt en enkel jobb med så mange skader, syltynn tropp og ingen forsterkninger så langt i januar. Hva skjedde med Fernandes? Dere har jo hatt gode perioder og har fortsatt heng på topp 4. Hva kan man egentlig forvente av den lagoppstillingen dere hadde i går kveld? Det er ikke mye å rope hurra for altså. Å sammenligne Solskjær med Hodgson blir også ganske skivebom. Hodgson var en total katastrofe på alle punkter.
 3. Jeg har en brannfakkel og det er at Solskjær styrer klubben i riktig retning. Det er egentlig det @Snikpellik har argumentert for hele veien. Resultatene har ikke vært gode, men når de andre topplagene roter like mye så er det fortsatt gode muligheter for topp 4. Jeg vet ikke om Solskjær er god nok på lang sikt, men han har allerede begynt restruktureringen av laget. Han har kvittet seg med spillere som åpenbart ikke passer inn eller har noen fremtid i klubben og han har hentet gode erstattere. At troppen er så dårlig sammensatt er ikke hans skyld. Jeg har hele tiden sittet med følelsen av at Solskjær sitter trygt (dessverre). Om presset utenfra fra supporterne skulle bli for stort kan det jo skje noe, men jeg tror ærlig talt ikke det. Synes Alsaker oppsummerte alle mine tanker i går. Klubben er i en elendig forfatning og problemet ligger nok ikke hos manageren, men ledelsen.
 4. Fint at Duda holdt remis mot Firouzja. Synes Firouzjas utvikling går litt vel fort.
 5. Du kan se på TV 2, eventuelt chess24.
 6. Tata Steel nå. Så på pairings i går. Synes det var ganske optimalt for Magnus, så her er det gode muligheter for å forlenge den ubeseirede rekken. Fornøyd med at han fikk hvit mot Caruana. Ser ut som Ding har trukket seg? Mulig han forbereder seg til kandidatturneringen, men det er jo ennå en stund til.
 7. Synes Henderson har vært meget god i en lengre periode nå! Bare blitt bedre og bedre for hver kamp denne sesongen. Det er gledelig.
 8. Best i alle turneringsformer. Gratulerer!!
 9. Rolfsrud er helt utrolig dårlig. Det programlederskiftet fungerte ikke.
 10. Wow, det var jo en grei start. Ble totalt utspilt der, Predke.
 11. Aldri. 😛 Men takk. Jeg har ikke trent spesielt mye det siste året, av diverse årsaker. Blitt mer mosjonstrening. Har lagt om litt og gjort noen endringer, så får vi se hvordan det går.
 12. Gratulerer til Magnus! Ubeseiret og gull i hurtigsjakk-VM. Virker som han har blitt en mye mer solid spiller det siste året, samtidig som han ikke har mistet noe av aggressiviteten sin. Selvsagt har han hatt sin del porsjon flaks og tapte stillinger, men han taper mye færre partier enn før. Enig. Jeg liker komboen Lahlum og Hammer på TV 2. VGTV har jeg ikke fulgt så mye med på. Ikke så kritisk til Bae som deg, men det er ingen tvil om at Hammer er den mest sjakkfaglige!
 13. Litt streng kanskje. VM-sendingene synes jeg har vært fine. Jeg var ingen fan av Line heller, men føler Rolfsrud drar ned kvaliteten på sendingene en del. Men nok om det, nå regner jeg med at det blir Carlsen mot Nakamura. Det bør jo gå så god den innbyrdes statistikken er. Gøy å se intervju med Tari og Christiansen også. Veldig hyggelige karer
×
×
 • Create New...