Jump to content

Omnia vincit amor

Moderatorer
 • Content Count

  7181
 • Joined

 • Days Won

  1

Omnia vincit amor last won the day on March 18 2019

Omnia vincit amor had the most liked content!

Community Reputation

4148 :)

About Omnia vincit amor

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

40750 profile views
 1. Amen til det! Jeg synes vanilla er ganske gøy, uten alt det kosmetiske tullet.
 2. Jeg liker ikke å betale renter, så om jeg skal kjøpe noe så kjøper jeg det og betaler ikke over tid. Jeg kunne vurdert å betale over tid dersom det var mulig å betale ned, men da måtte det isåfall vært uten renter..
 3. Skjedde det samme for meg. Så får man en melding i samme vindu hvor det står at det er et problem som oppsto på Spotify.com, da kan vi dessverre ikke gjøre noe med det. Vi kontrollerer aldri embedding, dette er noe det du linker til kontrollerer, ikke oss..
 4. Trodde den skulle være litt billig jeg. 7000 er jo vanvittig dyrt.
 5. Begynte å se et par episoder av Homicide: Life on the street.. Føles seriøst som The Wire. Mye god humor samtidig som sakene de jobber med er gravalovrlig.
 6. Man må vel være utdannet sosionom for å kunne jobbe i NAV i Norge. Det skal forøvrig sies at de fleste på NAV også jobber seg igjennom et system som er såpass vanskelig å forstå seg på at de burde vært utdannet i juss hele gjengen fordi det er ikke nok bare med en sosionom studie. Er litt OT men tenkte bare å si det rett ut at det er for mange ukvalifiserte folk i NAV.
 7. Har drevet å spilt en del Team Fortress 2: Classic de siste dagene. Kom ut på lørdag har siden satt opp min egen server og leker meg med det. Opprettet en tråd om modden.
 8. Fokuser på emnet i tråden og ikke brukerne. Tilbakemelding tas på PM.
 9. Har ikke sett noen TF2C tråder på forumet så tenkte jeg kunne starte en. Team fortress 2 Classic er en community lagd modifikasjon av Team Fortress 2. Målet var å lage en versjon av TF2 som gjenspeiler spillet slik det var i 2008 - 2009. Modden inkluderer spillmoduser som ikke ble inkludert i den ferdige versjonen av spillet som domination og VIP. De har også laget noen egne våpen etter hva jeg har forstått. Last ned modden her https://tf2classic.com/ Jeg ble litt engasjert i dette selv så jeg lagde en egen server, kanskje du vil spille på den? Serveren er hostet på en VPS som jeg selv har satt opp. Fikk en del hjelp av karene i TF2 Classic discorden som man kan finne på nettsiden til TF2 classic. Serveren heter [EU] TF2Classic Norway #1 IP'en er: 213.162.246.158:27015 Per nå er alt som er offisielt tilgjengelig på serveren og går etter rotasjon.
 10. Om du rapporterer det så kan vi se på hva det er du reagerer på og komme med en reaksjon dersom vi mener det bryter med våre retningslinjer.
 11. Er det så ille? Jeg får det opp i blant men ikke så ofte som dere sier her.
 12. Nei, Steam er helt ypperlig og fungerer helt knall.. Aldri hatt et problem og finner alltid igjen spillene jeg har liggende på de forskjellige diskene så i dunno what u take about.
 13. Flyttet en del innlegg som diskuterte en mer generell diskusjon om lønn. Da denne tråden er en mer oversikt over hva folk tjener passer det bedre om vi splitter den delen av diskusjonen ut. Kommentarer tas på PM. Vennligst fortsett diskusjonen i denne tråden dersom dere ønsker å diskutere mer generelt:
×
×
 • Create New...