Jump to content

Omnia vincit amor

Moderatorer
 • Content Count

  8964
 • Joined

 • Days Won

  1

Omnia vincit amor last won the day on March 18 2019

Omnia vincit amor had the most liked content!

Community Reputation

6483 :)

About Omnia vincit amor

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

50133 profile views
 1. Kan skrive under på dette ❤ Du er forresten fremdeles Gia i hodet mitt 🤣
 2. Har en god del positive erfaringer med NAV men også mye negativt. Sist jeg var til NAV så var det så mye tull at jeg rett og slett ga opp prosessen jeg var i ferd med å starte da jeg også ble bekymret for at de muligens skulle skape mer problemer enn godt. Etter det har jeg mistet helt troen på hele systemet. Ser hva du prøver å si her.. Men jeg har selv vært mer enn nok samarbeidsvillig og det har bare vært krøll og tull hele veien. NAV gjør absolutt mye bra men jeg føler det ofte har vært som å være et nummer i et stort system som ikke tar hensyn til deg som enkeltindivid og slik skal det ikke være . Det er blitt et for stort byråkrati.
 3. Om du vil ha noe ekstra i tillegg til det som alt er innebygget i Windows kan jeg anbefale Malwarebytes. Det er et veldig bra og solid produkt som kommer i en gratis og en premium versjon.
 4. Et par år siden så fikk jeg for mye utbetalt ved en feil husker jeg. Da tok jeg og kontakt med NAV og fikk rettet i det. Snakket med en annen om det og han bare "hvorfor sier du ifra om det? Bare ta pengene og drit i det".. Men om jeg hadde driti i det så hadde jeg måtte betalt pengene tilbake istedenfor når jeg fikk de og på den måten hatt et større problem.. Så krever vel også NAV at du betaler tilbake med renter tror jeg?
 5. Jeg tror og håper han representerer mindre enn en liten promille avtalt klimaforkjemperne. Men jeg er som deg helt sjokkert over det han sa på debatten og forsetter å si. At han ikke tar avstand fra vold og i tillegg sier at han tror det kan skje voldelige aksjoner og sabotasje fikk meg til å se rødt. Det er ufattelig synd at en slik person kan hjelpe og splitte mer enn han tror. Vold avler vold og ingenting annet. Vold er aldri løsning på noen verdens ting. At man har fredelige protester kan jeg leve med. Jeg håper virkelig ikke PST nå er naive. Håper de tar dette på alvor.
 6. Steike! NAV er glad i å kreve tilbake penger men fy faen at de ikke kan legge forfall til etter jul da. Ingen medmenneskelighet.
 7. Det har jeg vært med på selv og jeg blir litt oppgitt hvert år. Men jeg har rett og slett sagt til familien min at jeg ikke blir å kjøpe så mye gaver og noen ganger ikke i det hele tatt. Jeg trenger forøvrig ikke noe. Jeg synes det er synd at jeg får ting som aldri blir brukt. Det eneste jeg har fått som jeg faktisk har brukt er et pledd og en støvsuger ellers blir ting som regel aldri brukt da jeg i utgangspunktet ikke har tengt det. Jeg tenker det viktigste med jul er at man samles og viser at man er glad ihverandre og det har det alltid handlet om for min del. Gavene er koselige de og me helt unødvendig.
 8. Alltid interessant å høre hva Seltzer har å si om slike temaer.
×
×
 • Create New...