Jump to content

Omnia vincit amor

Moderatorer
 • Content Count

  6797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Omnia vincit amor last won the day on March 18 2019

Omnia vincit amor had the most liked content!

Community Reputation

3682 :)

2 Followers

About Omnia vincit amor

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skremmende, men dersom dette kan hjelpe for å unngå terror og lignende hendelser så tror jeg dette er nødvendig.
 2. Skal sørge for at det krangles noe jævelig neste gang, bare vent! 😛
 3. Haha. Forstår godt at det kan vris på mange måter det der ja
 4. Ja, du ga den nok ikke en sjanse. Serien blir bare mer og mer mørk med hver sesong som går. Det kan absolutt være morsomme øyeblikk, men når det kommer til alvoret så er det overhode ikke noe humor i den. Har kommet til sesong 7 av GoT nå.. Ser ikke så veldig fram til sesong 8.
 5. Utrolig koselig tilbakemelding, N4KO! Tusen takk for at du tar deg tid til å høre på. Takk, får håpe jeg klarer å spare litt hehe.
 6. Ehm, det er jo ikke dårlige greier om du klarer det da. Helsikken så vanskelig det kommer til å bli for min del..
 7. Gjør det samme.. Det er ikke som at du tjener såå mye på renter ved å ha penger på konto heller..
 8. Um, kan du ikke si det samme om så og si ALLE andre butikker? Tror du det er gratis for toro å selge produktene sine i forskjellige butikker? De har jo laget et markedsplass, og da står også alle utgiverne frivillig til å velge Steam eller en annen butikk.
 9. Nei, men husk på at dette er penger jeg har spart opp over flere år. Det er ikke noe som bare plutselig ramla nedi BSU'en min. Men jeg har ikke så dårlig råd som jeg trodde forøvrig.. Viser seg at jeg har betalt veldig mye mer skatt enn det jeg skulle, og har i grunnen drevet å satt meg i en vanskelig situasjon på grunn av det.. Men så har jeg garantert betalt over 10k for mye i skatt.. De pengene går direkte på BSU-kontoen når jeg får de.
 10. Takk, for tipset, dette viste jeg dog om. Det er nok en stund til det blir en aktuell problemstilling. Akkurat nå leier jeg for 7500 kr (alt inkludert) og er egentlig kjempefornøyd. Så det kommer litt an på hvor lenge jeg kommer til å bo her, tror jeg kommer til å bo her i minst 3 - 5 år til. Er så godt å slippe å tenke på om ting skal gå i stykker osv.. Da fikser jo bare huseieren min dette for meg, og huseieren min er helt fantastisk. Fikser ting innen rimelig tid og det er utrolig stille og rolig her jeg bor (utrolig når det er to unger som bor her, med de er kjempe greie), med butikk under 5 minutter fra her til fots. Men når det kommer den tid at jeg ønsker å kjøpe så håper jeg at jeg ihvertfall finner en leilighet som er ihvertfall litt større enn denne kjellerleiligheten jeg bor i. Den passer perfekt for en person, men jeg vil jo gjerne finne meg ei dame etterhvert og.. Skal forøvrig prøve å spare opp til 300.000 uansett av hva som skjer. Ønsker jo å få meg et lån i banken, og da er det positivt om man faktisk klarer å spare opp såpass mye. Jeg er 1/3 fra målet.
 11. Det har jeg ingen tro på. De produserte ekstremt gode spill, så selv om de ikke hadde steam så hadde de fremdeles produsert fantastiske spill. For oss forbrukere ja, men for Valve så er det jo helt fantastisk. De tjener milliarder. Denne forstår jeg meg ikke på. Enten så blir de talentene i Valve, eller så går de over til noe nytt. Det er ikke som at talenter forsvinner bare fordi de ikke produserer spill lengre.
×
×
 • Create New...