Jump to content

Omnia vincit amor

Moderatorer
 • Content Count

  7344
 • Joined

 • Days Won

  1

Omnia vincit amor last won the day on March 18 2019

Omnia vincit amor had the most liked content!

Community Reputation

4339 :)

About Omnia vincit amor

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

41475 profile views
 1. Jeg tror i utgangspunktet at de fleste religioner har en helt jævelig historie, og det gjelder både Islam og kristendommen. Hvordan de som følger religionen utøver sin tro er vidt forskjellig. Noen av de er forkastelige og andre er jo so mor teresa. Nå skal det sies at dette ikke skrives av en som har noe til overs for terror, min egen familie har blitt truffet av slike handlinger da de er en minoritet og av en etnisk bakgrunn som enkelte mener er "urene"... Jeg prøver kun å si at det er slik skitt i alle religioner hvordan du vrir og vender på det og slik kommer det alltid til å være når det kommer til grupper som inneholder mennesker, folk er gale, rett og slett, ikke at det gjør det noe bedre.
 2. Du kan vel få kreft av det meste, om jeg ikke tar feil? Føler ihvertfall at jeg hører det om så og si alt idag.
 3. Enig. Synes i all hovedsak at det burde være 6 timer.. I Tine hadde det inntil nylig en slik ordning men den ble skrotet i fjor: https://www.nrk.no/trondelag/tine-skroter-sekstimers-arbeidsdag-_-ansatte-protesterer-1.14790890 Ser at dette kan være litt OT forøvrig..
 4. Streaming av spill resulterer at folk kjøper spillene de ser.. Da blir det profitt for selskapene..
 5. Å kalle en person drittsekk for å be om refusjon synes jeg er ganske teit av vedkommende. For alt vi vet så gjorde brukeren en feil, da skal ikke brukeren klandres.
 6. Utrolig hvor skitten den bransjen har blitt. Folk blir utnyttet her og der, og til hvilket formål? Jo, gjøre folk på toppen enda mer rikere.. Forkastelig.
 7. Veldig bra deal det der! Kjøpte selv spillet for 239 kr når det ble gitt ut på Steam..
 8. Får håpe han kommer seg. Men det er jo litt ironisk at han blir syk, og smitter mange når han påstår at det å bære munnbind ikke er så viktig.. Det er så rare påstander han og hans kampanje kommer med at det kunne blitt en skikkelig god komedie av det hele, eller vent, det er jo det.. Fire nye år med et sirkus håper jeg ikke det amerikanske folket får. Nå er det nok, la noen som faktisk har erfaring med å styre et land få ta over. Jeg har en del venner i USA og jeg grøsses hver gang jeg snakker med de om helse.. En kamerat av meg måtte operere en nyrestein... Han måtte ut med nærmerer 40.000 for den operasjonen, om det ikke var mer.. Sier litt om forskjellene i det landet.. Også ser man nå presidenten få fantastisk behandling hos sykehuset han er på nå.. Men hadde han vært en "vanlig" amerikaner uten helseforsikring hadde det ikke sett særlig pent ut.
 9. Handler om å vise at man ikke er på deres nivå.. Du tok det helt ut av kontekst det jeg skrev.
 10. Selv om Joe Biden er uenig i hans politiske ståsted betyr det ikke at han ønsker at Trump skal bli syk eller dø.. Herregud, politikk er politikk, det er ikke mer enn det. Når folk blir syke så er det jo selvsagt at man sender gode tanker og håper det beste for vedkommende.. Nei, slik jeg forstår det så blir hun president fram til en ny president er valgt..
 11. Yess, snudd på hode og logikken er justert, men vi er jo ganske like er vi ikke?
 12. Alle ville gått i den fellen før eller senere, sånn er det. Dette er et eldgammelt triks Trump bruker og det viser jo egentlig hvor redd han er Biden.
 13. At du prøver å bære bålet til argumentasjonen din gjør ikke noe for min del, forsett gjerne. Det er hyklersk når du påstår du har fakta når du ikke engang har sett debatten. Det var ingen tegn til at han var dement og at du og resten av gjengen prøver å få det til å virke slik får så være. Det siste klippet du postet var fra 16. september. Enda en video som ikke har noe med debatten, nice.
 14. Du har som du skriver selv ikke sett hele debatten, så hvorfor diskuterer vi her egentlig? Hva Trump kampanjen sier er jo vridd for at du skal tro på hva budskapet de ønsker å formidle. Det er jo direkte hyklersk av deg å påstå det du gjør.
×
×
 • Create New...