Jump to content

Omnia vincit amor

Moderatorer
 • Content Count

  7934
 • Joined

 • Days Won

  1

Omnia vincit amor last won the day on March 18 2019

Omnia vincit amor had the most liked content!

Community Reputation

5223 :)

1 Follower

About Omnia vincit amor

 • Rank
  Moderator
 • Birthday November 7

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

44072 profile views
 1. Hva med å si det til dama på en fin måte at du ikke ønsker det? Jeg hadde vært kjempe glad om noen lagde mat til meg uansett om det hadde vært matpakke. Si til henne at du sitter pris på tanken men at det ikke er nødvendig.
 2. Omnia vincit amor

  Deprimert

  Er det en grunn for dette om jeg kan spørre? Det er mye negative påstander ute å går om både psykologer og psykratrien men de er jo der først og fremst for å hjelpe deg. Det å snakke med noen om det du føler og går igjennom er viktig og en psykolog kan hjelpe deg med å få ut tanker og følelser så du ikke går rundt med de alene. En psykolog har også taushetsplikt og det du sier til vedkommende forblir mellom dere. Jeg vil anbefale det dersom dette er noe du sliter mye med. Det er ingenting galt med å være deprimert. Personlig har jeg vært det siden jeg var barn. Det er noe man lærer å leve med og jobber mot. Å søke hjelp så tidlig som mulig vil hjelpe deg.
 3. Omnia vincit amor

  Deprimert

  Ta en prat med legen din. Du kan muligens få hjelp hos DPS dersom det er nødvendig.
 4. Dette stemmer jo ikke. Det kommer ved lansering og var noe de viste fram i denne artikkelen gamer refererer til.
 5. Synes i grunnen ikke de forsto hva flere prøvde å si om specialists-systemet. Det handlet ikke om å spille som lag men at specialists faktisk gjør spillet mindre balansert. De hører med andre ord ikke på spillerne og beholder noe som veldig få Battlefield spillerne ønsker seg for å nå ut til et bredere marked. Jeg har forståelse for at de gjør dette men jeg må si jeg er skuffet over at de ikke holdt seg til de fire rollene slik som det alltid har vært i Battlefield til og med i Bad Company. Vi får se hvordan DICE og EA håndterer lanseringen men jeg er svært skeptisk. Skal sies at jeg spilte MYE av betaen og synes det var veldig gøy men jeg likte ikke specialists opplegget.
 6. Pengene gå enten til paypalkontoen eller til bankkontoen litt avhengig av hvordan vedkommende har satt opp paypal kontoen sin. Du kan lese mer om gebyr og lignende her: https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/paypal-fees
 7. Paypal er det enkleste. Gebyrene er ikke så himla gale.
 8. Faen så tragisk hele greia! Hørte litt på musikken. Utrolig talentfull kvinne.. At den fyren tok henne vekk er uvirkelig.
 9. Ja det kan du si, og det forstår jeg også veldig godt. Men jeg tror nok problemene jeg nevner også var tilstede på konsollene men kanskje ikke like ille ja. Innhold ble det bra av etterhvert men det tok dem for lang tid ja. De lovet jo at spillet skulle ta for seg hele 2. verdenskrig men vi så absolutt ingenting av østfronten f.eks noe jeg satt å gledet meg i til at skulle komme men som aldri kom. Med storyen bak utviklingen og problemene tror jeg de mast veldig mange utviklere etter BF4 - 1 og mange som hadde ekspertise på frostbite motoren og som dermed gjorde det langt vanskeligere for dem å få til ting de ønsket, dette blir kun spekulasjoner men det var det som var inntrykket til mange.
 10. Ja det er helt vilt akkurat det der du nevner her ja.. BF4 som jeg alltid har synes var helt "OK" er jo ofte sagt at er et av de beste i serien noe jeg kan være enig i til en vis grad. Men å kalle det legendarisk det blir å gå litt langt. Spesielt med lanseringen som jeg selv opplevde som helt horribel. BC2 er nok min favoritt men kan heller ikke si at dette er et legendarisk spill det er dog blant de bedre i serien.. Spiller dette fremdeles en gang i blant. Er fremdeles en del servere som kjører dette spillet på PC ihvertfall. Men synes det er så mye synsing om at "dette er best" og "dette er så dårlig".. Hvorfor kan man ikke bare sette pris på det alle disse spillene har vært for folk og move on? Kritikken av BF5 er noe jeg også selv kan skrive under på. Det handler jo om at DICE og EA lovet alt for mye og klarte ikke innfri halvparten av det de lovet, og da spesielt med tanke på alle bugs som det tok de måner og år å fikse. Det var latterlig mye de brukte helt sinnssykt mye tid på å implementere. Jeg spilte spillet fra release og bygget faktisk en ny PC for spillet og kan si jeg ble litt skuffet. Ikke at det ikke var et bra spill jeg hadde latterlig mange timer og gøy i men det ble rett og slett så mye tull. Spesielt dette med TTK som du er inne på var helt forferdelig da de endret det ikke bare en men to ganger og gjorde at folk ble så jævelig trøtt av alt tullet som Dice holdt på med. BF5 er også grunnen til at jeg fremdeles sitter på gjerdet når det gjelder å kjøpe BF2042 på release fordi jeg ønsker å vente å se hvordan det blir mottatt og om det faktisk er verd pengene noe jeg er usikker på. Jeg heier på Dice og håper de får det til denne gangen men specialist systemet føltes rett og slett horribelt ut og det at de har åpnet for at alle klasser kan bruke alle gadgets og våpen er ikke nødvendigvis en god ting. Men nå er det en stund til det kommer så vi får se om hvordan spillet er på release, om det ikke er bra på release så venter jeg noen måner og ser.
 11. Hørtes gøy ut ja! Jeg var xbox 360 spiller på den tiden så fikk ikke prøvd ut det spillet før langt etter betaen men synes det er synd at EA har kuttet sånn i serverstøtten. BF1 er vel siste i serien med private dedikerte servere. Kjipt akkurat det og slik jeg forsto med på BF2042 så er det samme opplegg som i BF5 hva angår hosting. Skulle ønske de kunme gå tilbake til hvordan det var. Det skal jo sies at ebkelte gamle spill fremdeles har mange aktive brukere akkurat fordi de har gode dedikerte severe som også støtter community. Litt usikker på hvordan BF Portal vil fungere men slik jeg forstår det blir det en slags privat dedikert hostingtjeneste. Blir spennende å se hvordan dette blir i praksis.
 12. Utrolig mange bugs du opplevde ja. Jeg kan ikke si jeg opplevde halvparten engang av det du opplevde så jeg tror du rett og slett du hadde maks uflaks..
 13. Elin Hansson hadde et fantastisk flott dikt som jeg føler sitter ord på det som skjedde onsdag. Hansson var på Helgemorgen (NRK) og leste opp dette diktet for en time siden.
 14. Da tror jeg at jeg slutter å svare dine innlegg da det rett og slett ikke gir mening og overhode ikke har noe med saken i tråden og vil oppfordre andre i tråden til å gjøre det samme. Ja dette var rett og slett litt mye vås for meg og, men jeg tenker jeg ignorerer det som ikke har med tråden å gjøre.
×
×
 • Create New...