Gå til innhold

CheGabba

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CheGabba

  1. Hei! jeg er en 1 VGS elev og i starten av året tokk vi skolebilder. Fra det jeg kan huske måtte vi skrive navn og adresse på en lapp fra fovea.no (fotograf firmaet). Jeg så senere logget inn på nettsidene deres, med å bruke brukernavnet og passordet jeg fikk på en lapp. Alt jeg ville var å sjekke ut hvordan bildene ble, ingen ting annet. Mange uker senere kommer faren min til meg og sier at jeg må betale 1300 kr for tydeligvis et helt sett med album, som har blitt sendt til oss posten, og fordi vi ikke la merket til albumet som var blitt sendt, før prøvetiden eller hva du vil kalle det, var gått ut, må vi tydeligvis betale. Er dette lovlig, og hva i så fall kan jeg gjøre for å slippe å betale disse 1300 kr fra egen lomme?

     

    Takk på forhånd for svar!

  2. Hei! jeg og noen kamerater ble stansa av purken på vei hjem etter vi hadde trena. Vi sto utenfor macdonald's i noen minutter, og så så vi politiet gikk å snakka med folk inne. Så kom purken bort til å oss og begynte å stille oss spørsmål, som hva vi het, hva vi gjorde og skulle osv. Vi svarte på alle spørsmålene, og sa at vi ikke hadde eller skulle drikket. Så gikk politiet bort til kompisen min, og ba han om å gå litt bort med. Vi sto der i rundt 45min, mens de ransaka baggen til kameraten min, og viste oss et bilde som de hevdet var en av oss, men som ikke lignet i det hele tatt. 2 av kameratene mine hadde dårlig tid, men vi ble holdt tilbake. Har de lov til å holde oss tilbake, når vi ikke har noe på oss, de kunne se at vi hadde spilt basket, i og med at jeg gikk i basketshorts, og vi hadde en bag med basketball i?

    Har forskjovet ikke noe imot politi, men ikke faen om jeg gidder å bruke tid på å stå og snakke med dem, når jeg har et annet sted jeg må være.

    Btw, jeg er 16 år. Vet ikke om det har noe å si.

  3. Hvorfor går det plutselig i engelsk? :p

     

    Ellers er det gratis å opprette brukerkonto på Anime-Access. De har det aller meste med gode subs til fri nedlastning (eller 5 per dag per bruker). Om man ønsker HD må man oppsøke torrent eller kjøpe BluRay.

     

    Berserk skal ikke sees som anime. Den skal leses som manga. Anime-serien slutter brått, mens mangaen har kommet mye mye lengre og pågår fortsatt. Kvaliteten på de er også hinsides forskjellig. Siden du i det hele tatt er interessert i serien, så kan jeg opplyse om at de lager en ny filmserie om Berserk akkurat nå.

    Jeg antok at george var engelsk siden han skrev det på engelsk.

    Når det gjelder Berserk, når kommer den nye versionen ut?

    jeg har sjekka på noen sider, men det virker som produksjonen bare stansa opp.

    leste noe om at det kan ha noe med det jordskjelvet i japan og gjøre.

  4. Jeg liker virkelig ikke Jokke. Har litt samme forhold til Jokke som til Lars Vaular - rett og slett ikke noe jeg kan like.

    De er jo 2 helt forskjellige artister da.

     

    Forskjellen er jo helt klar, Lars Vaular = suger. Jokke = rocker.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...