Gå til innhold

romiana

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av romiana

  1. Jeg vil gjerne ha et script som ser omtrent slik ut:

     

    <head>
     <script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
       var bildenr = 0;
    
       function get_bildeSrc()
       {
          return bildenr + ".jpg";
       }
    
       function tell_opp()
       {
         bildenr = bildenr + 1;
       }
     </script>
    <head>
    <body>
     <img src=get_bildeSrc()>
     <form name="form1" method="post" action="" onsubmit="tell_opp()">
       <td align="right">
    <input type="submit" name="action" value="Neste" class="input-submit">
       </td>
     </form>
    </body>
    

     

    Dette skulle da helst vise fram et bilde, og når man trykker på en knapp, skal bildet endres, men jeg får det ikke helt til. Noen som kan fortelle meg hva jeg gjør galt?

  2. Skulle ønske dere kunne åpne noen av disse spillerene å kikke på hva som får den til å spille  :yes: . [for oss hardware-entusiaster som liker "gjøre om" litt på produktene]

     

    Jeg har ikke åpnet de nyeste iRiver spillerene selv (ennå), men jeg håper de har forbedret  radioen. I 1xx, 3xx og 5xx modellene bruker de mellom 30-40% strøm mer en i MP3/WMA modus. så batterilevetiden er nede i ca 13 timer på et oppladbart 1800mAh batteri. [jeg fant ikke noe test av batterilevetiden i artikkelen, kun de oppitte 35t fra esken?]

     

    Enig med de andre om at kamera på en MP3 spiller er like praktisk som å spise suppe med gaffel.

    Grunnen til at vi ikke åpner MP3-spillere slik at man kan se på hardwaren inne i dem, er at det neppe hadde vært så mange som hadde vært interessert i å låne oss MP3-spillere om vi skulle gjøre noe med de slik at de ikke lenger hadde noen garanti.

     

    Batterilevetiden tester vi ikke fordi dette tar for lang tid. Dessuten stemmer batterilevetiden som er oppgitt fra produsenten sånn ca når du lar MP3-spilleren stå og spille MP3 uten at du gjør noe særlig med den. Hører du på radio, bruker mer strømkrevende ørepropper/øretelefoner enn de som følger med originalt eller bruker knappene på spilleren mye må du regne med at batterilevetiden blir kortere.

  3. Må bare spørre, er DU fornøyd med spilleren? Den ser jo ganske stilig ut. Ikke noen iPod akkurat, men designmessig stiller den greit.

     

    Vil ikke hodetelefonene fungere som antenne for radiosignalet?

    Personlig er dette en av de verste spillerne jeg noensinne har testet, mest fordi den var av så dårlig kvalitet, slik at veldig mye ikke virket som det skulle. Det skaper mye frustrasjon og irritasjon.

     

    Om det er slik at øreproppene fungerer som antenne for radiosignalet er det ingen opplysninger om, så det vet jeg dessverre ikke. Men siden signalet ble så mye bedre da man brukte radioantenna på dockingstasjonen (da bruker man ikke øreproppene), vil jeg ikke tro at disse øreproppene fungerer som radioantenne.

     

    Edit: Glemte et spørsmål...

  4. Poenget var bare at du kunne få det.. men men....

    Helt greit det! :D

    Håper ikke jeg skjelte deg for mye ut, det var absolutt ikke meningen...

     

    Poenget mitt var bare at HW sammenlignet spillerne (Muvo2 og MP-300), fordi de kostet det samme. Denne sammenligningen blir altså ikke den samme hvis man slenger på ekstrautstyr på Muvoen for 50€...

    Hvis du hadde lest det du selv siterte:

     

    "Til sammenligning kan man få en 1,5 GB MuVo2-spiller til hundrelappen mer, og vi er ikke i tvil om at det er et bedre kjøp, selv om den ikke har like mange funksjoner."

     

    Så hadde du forstått at HW ikke sammenlignet spillerne fordi de var likeverdige, "ikke har like mange funksjoner" betyr faktisk at de ikke er like.

     

    Angående iRiver: Det sies ikke i testen at spillerne til iRiver er bedre, men at de har en batterikapasitet som er nesten dobbelt så lang som batterikapasiteten til JoS MP-300. Dette er viktig å påpeke fordi flere av disse spillerne kommer på markedet i løpet av en måneds tid, og kan da være relevant for de som planlegger kjøp av MP3-spiller og er opptatt av lang batterilevetid.

     

    Angående min første post: Du har hele tiden virket så skråsikker på at testeren har vært negativt forutintatt. Jeg ville bare gi deg et eksempel på at det går an å være positivt forutintatt, og likevel synes at spilleren ikke er så bra. Hadde du lest testen skikkelig ville du jo ha fått med deg hva som er negativt med spilleren, men jeg kan jo ta en rask oppsummering for deg:

     

    - Den er litt stor pga unødvendig innebygget USB-plugg, men også AA-batteri (noe som selvsagt er bra fordi det gir lang batterilevetid i forhold til AAA-batteri)

    - Dårlige ørepropper

    - Litt liten overføringshastighet i forhold til hva JoS reklamerer med

    - Lite logisk oppstilling av knapper - display

    - Lite informative, og dermed unødvendige menyikoner

    - Merkelig utforming av hold, mp3, radio knappen

    - Dårlige forhåndsinnstilte EQ-innstillinger

    - Lite medfølgende utstyr (selv om dette kan kjøpes ekstra)

    - Ikke verdt pengene du betaler for den, med mindre du da liker spilleren spesielt godt, fordi du godt kan få mange andre spillere som er bedre i omtrent samme prisklasse (se tidligere post fra DesertGlow).

     

    Men du har enda ikke svart på spørsmålet mitt om hvor mange andre spillere du har å sammenligne...

  5. Ja dette var en merkelig sak.

     

    Det værste er ikke at L03VIk synes forfatteren virker forutinntatt. Det værste er at vi er flere!

     

    Vanligvis virker testene på hardware svært kredible, uttømmende og velbegrunnede. Denne testen synes jeg skiller seg ut ved at den ikke synes uttømmende eller velbegrunnet, noe som innvirker på kredibiliteten. Med at den ikke er uttømmende mener jeg at man ikke har analysert produktet godt nok, at analysen ikke gir en riktig eller tilstrekkelig framstilling av produktet. Dette gjør igjen selvsagt at man ikke lett kan godt begrunne sine konklusjoner.

     

    Det er helt greit at forfatteren misliker produktet, men da må det, i overensstemmelse med andre tester på siden, begrunnes hvorfor. En interessant observasjon er hvordan DesertGlow (regner med han er forfatteren av testen) svarer på L03VIk sin post. DesertGlow svarer nemlig som om L03VIk hadde anklaget forfatteren for å lyge, noe han på ingen måte har. DesertGlow svarer altså på noe annet enn det han blir "spurt" om, noe som kan indikere at han ikke har gode svar å gi - som igjen kan indikere at man har gjennomført en lite grundig test, eventuelt ikke ønsker å fremstille produktet på lik linje med produkter i andre tester.

     

    Nå skal det sies at jeg er en fornøyd eier av en mp300 (sjokk? nei  :p ). Jeg er fornøyd med lydkvaliteten på de medfølgende proppene (dvs bedre enn ventet, kjøper ikke nye umiddelbart, men nye innen sommerferien). Jeg synes menyene er intuitive og generelt gode, "snarveiene" gjør navigering enda bedre. Jeg har ikke problemer med å håndtere spilleren med en hånd liggende slik at displayet ses rett vei. Synes line in funksjonen var veldig lett å bruke, og lydkvaliteten ble også bra. USB tilkobling og overføring av filer fungerer som en drøm. Hvordan filene lagres er en annen sak. Her hadde jeg ventet kritikk fra en noe grundig test (som Hardware sine som regel er). Det har seg nemlig slik at filer ikke lagres alfabetisk, numerisk eller etter noe annet system så vidt jeg kan se enn etter rekkefølgen du overfører dem til spilleren på! Dette kan heller ikke endres etter at filene er lagret, annet enn ved å legge inn på nytt i ønsket rekkefølge. Merker at jeg er møkk lei av å skrive nå, så skal bare legge til at radioen søker og lagrer kanaler fort og med god kvalitet på radiomottak. Du kan selvsagt også søke manuelt (tilogmed velge hvormange kHz man skal søke over). Opptak fra radio er så enkelt som å trykke på "rec" knappen. Det gjelder forsåvidt stemmeopptak og line in også.

     

    Til slutt. Jeg kjøpte en mp300 med 512mb og radiosender (var vel tidlig nok ute da). I bundelen fulgte det med to oppladbare batterier og batterilader i tillegg til det som Hardware fikk til sin test. Radiosenderen funker, og man kan sågar snakke inn på radiosendingen live. Litt usikker på hvor langt den medfølgende antennen (innebygd i medfølgende øreproppoppheng [snålt ord, 5 p'er  :hmm: ]) funker, men til bilen din og rommet ditt går helt fint.

     

    Alvorlig lengde på dette! Det må dog tas som skryt til Hardware - skal litt til at jeg gidder engasjere meg så mye. Jeg har hatt stor glede av mange sidens tester og guider mange ganger - denne gangen ble jeg imidlertid dessverre overrasket.

    Det virker som om du er godt fornøyd med din JoS MP-300, men jeg må si at jeg er litt usikker på sammenligningsgrunnlaget ditt. Så derfor lurer jeg på hvor mange av MP3-spillerne som finnes på markedet du har prøvd?

     

    Før jeg prøvde JoS MP-300 var jeg nok positivt "forutintatt" både fordi jeg tidligere har testet JoS MP-100, som jeg ga skryt for kvalitet og gode funksjoner, og fordi jeg liker spillere med et estetisk utseende. Likevel skuffer selve spilleren stort, og er et godt eksempel på at et pent utseende ikke er synonymt med god kvalitet. Personlig får jeg en liten følelse av at Jens of Sweden med MP-300 flyter litt på suksessen fra MP-100 fordi de har lagt så liten omtanke/gjennomføring i spilleren.

  6. umh, forskjellen på textbox og tekstfelt er vel bare språket :p

     

    Mener du at den siste er et texaarea?

     

    Hmm, serveren min er seff nede nuh, så jeg får ikke sjekket (har det liggende der), men var det ikke text i stedet for value på textarea da :hmm:

     

    edit; var visst litt sent ute, men er rimlig sikker på at jeg aldri har brukt innerText, selv om dette høres semantisk korekt ut :blush::)

    Det er et textarea ja.

     

    Mener du at man skal bytte ut value med text eller inner text slik at koden blir slik:

     

    else if (document.hytte.veibesrivelse.text == "")

    {

    alert("Du har glemt å fylle inn veiveskrivelse.");

    return false;

    }

     

    eller slik:

     

    else if (document.hytte.veibesrivelse.innertext == "")

    {

    alert("Du har glemt å fylle inn veiveskrivelse.");

    return false;

    }

     

    Ingen av disse delene funker i alle fall, så hva er da galt med koden?

  7. Fra artikkelen:
    USB OTG vil si at USB-porten kan fungere både som master og slave, slik at man kan plugge en annen enhet inn i spilleren uten om å gå via en PC. Det vil si at du for eksempel kan koble et digitalkamera til spilleren og laste bildene på minnekortet over til spilleren.

    Vil dette funke på alle digitalkameraer? Eller er det noen krav, som at kameraet må dukke opp som ekstern lagringsenhet i f.eks. XP? Eller må man ha en (grøss) "Share" knapp på kameraet?

    Alle USB OTG produkter skal leveres med en liste med hvilke enheter de kan overføre fra. Sannsynligvis vil USB OTG fra iRiver kunne overføre fra de fleste typer minnekort. Jeg tviler på at det vil være nødvendig med en egen "share" knapp på kameraet.

     

    Jeg kan dessverre ikke nok om dette enda, men vi vil skrive mer om dette når vi tester spillerne.

  8. Ikke det at jeg har så stor peiling men skal ikke LC-display være LCD-display, intregrert være integrert, og OEL være OLED? Eller er OEL og LC noe jeg ikke har fått med meg?

     

    En fin artikkel  :thumbup:  Fikk lyst til å bytte ut min IFP 390 med en 800 med 1024MB  :dribble:

    LC-display og LCD-display er det samme, men det skulle selvsagt ha vært samme skrivemåte gjennom hele artikkelen.

     

     

    OEL display står for Organic Electroluminescent display, mens OLED display står for Organic Light-Emitting Diode display. Dette er to navn for samme teknologi, OLED brukes på engelsk, mens OEL brukes i Asia. Siden iRiver er en asiatisk produsent er det OEL display som er brukt i spesifikasjonene til spillerne.

  9. Jeg har denne spilleren og jeg er storfornøyd. Aldri støtt på problemer med spilleren utenom da jeg (som Siri skrev) skulle koble spilleren til. Trur cluet er å installere programvaren først og deretter plugge i spilleren for da fungerte den med en gang. Det var da jeg gjorde det omvendt det oppstod litt småproblemer.

    Jeg installerte programvaren til denne spilleren et par ganger, og siste gangen vet jeg at jeg installerte programvaren før jeg i det hele tatt satte spilleren i PCen, men likevel ville ikke overføringsprogrammet finne spilleren med en gang. Men det er jo mulig at PCen min er litt sær av seg :)

×
×
  • Opprett ny...