Jump to content

Tyrannus

Medlemmer
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk til gamer.no for tipset. Sikret meg spillet selv om jeg foreløpig ikke har spill-pc. Spilte gjennom det på konsoll og likte det godt. Det levde ikke opp til hypen, men hvor mange spill gjør det?
 2. Jeg likte faktisk bedre enspillerkampanjen enn flerspiller i det forrige spillet. Spesielt sjefskampene var utrolig moro. Bare synd at kampanjen var altfor kort. Høres ut som det heller ikke er en fullverdig enspillerkampanje i Splatoon 2. Synes det er et stort potensiale her som ikke blir utnyttet.
 3. Er det en konsoll som virkelig trenger det så er det nettopp N64. Den er vanskelig å emulere skikkelig, og original hardware ser ræva ut på en moderne skjerm uten noen mod og egen bildeprosessor. Selv er jeg så heldig at jeg har en N64 med UltraHDMI mod, men det er en altfor dyr løsning for de fleste og vanskelig å få tak i. N64 er favorittkonsollen min, så jeg kommer nok til skaffe en mini-N64 hvis den kommer. Problemet er jo bare at Rare gjorde nesten mer for konsollen enn Nintendo selv, så det blir litt rart uten spill som Banjo Kazooie og Goldeneye. Hoppet glatt over mini-NES, og kommer ikke til å skaffe mini-SNES heller. Disse to fungerer såpass bra på emulatorer at jeg ikke ser vitsen siden jeg heller ikke er like opptatt av samleverdien til disse to.
 4. Wow, spiller det virkelig en rolle ? Her gikk jeg rundt å trodde at gameplay var det viktigste. Detaljene betyr en del for innlevelsen i settingen. Hvis gameplayet er det eneste som teller kan det like gjerne være rosa elefanter i spillet.
 5. Interessant at de har greid å fått med Super FX spill denne gangen (Star Fox og Yoshis Island). Irritert meg lenge over at de ikke har kommet med disse spillene på Virtual Console og kunne spille de på lovlig vis. Syns den listen ser veldig tynn ut når man tenker på alt det andre SNES har å by på. Er nå uansett fornøyd med VC og HB på Wii, så det spiller ikke så stor rolle for meg. Kunne vært kjekt å ha et par kontrollere iallfall, hvis de kan brukes på Wii.
 6. Bare for å bekrefte, det var ​minnebrikken som var problemet. Prøvde å rense den, men det hjalp ikke så jeg har bestilt en ny. Vet ikke om det er mulig å reklamere på individuelle komponenter i en ferdigbygd fabrikk-PC, de ville vel krevd å undersøke hele PC-en slik den ble solgt. Men en ny RAM koster ikke all verden så jeg tror ikke jeg gidder å bry meg med det.
 7. Ser ut som CDON bevisst prøver å være vanskelige, ja. Veldig glad nå for at jeg slipper noe reklamasjonssak. Selv om det skal være mulig å vinne frem, er det kjedelig å bruke tid og energi på det. Men da vet man iallfall til en annen gang at man ikke skal kjøpe hardware fra CDON.
 8. Isopropanol er det eneste jeg har tilgjengelig foreløpig. Om det etterlater film eller ikke, så har det funket veldig bra på flere spillkassetter. Nå har jeg uansett bestilt ny minnebrikke, for nå begynner jeg å bli utålmodig og gidder ikke knote mer. Får kanskje gjøre et siste forsøk senere, og hvis det skulle funke så har jeg jo dobbelt minne.
 9. Er det denne typen du mener? Har ikke prøvd noe viskelær, nei. Renset med Q-tip og isopropanol. Kontaktflatene på chipen så uansett helt rene og fine ut både før og etter rens. Kan egentlig ikke helt se hvordan minnebrikken skulle blitt skitten. Det er en stasjonær mini pc-en som har stått i et rom helt skjermet for luftforurensing som f.eks sigarettrøyk, matlaging, vedfyring, stearinlys og lignende, så det virker usannsynlig at det skal kommet noe skitt på kontaktpunktene. Var ikke noe særlig støv inne i maskinen heller. Men jeg kan jo like gjerne gjøre et forsøk med viskelær.
 10. Oppdatering: Det var ​RAM-brikken som var problemet. Hjalp ikke å rense den, men jeg lånte en RAM-brikke fra en annen PC og da våknet maskinen til live igjen. Testet også minnebrikken min i laptop-en som jeg lånte, og det var null respons. Så da får jeg bare bestille en ny en, og det koster heldigvis ikke så mye. En stor lettelse å slippe verksted og reklamasjonsoppgjør. Man kunne vel også reklamert en defekt RAM-brikke, men da vil de sikkert ha hele maskinen til undersøkelse og det gidder jeg ikke bare for å spare 300 kr.
 11. Enig i at Switch har bommet litt som konsoll. Har selv null interesse av håndholdt spilling, får bare vondt i nakken av det, og da er det vanskelig å forsvare prisen for en konsoll(+pro controller) med beskjeden ytelse. Få ned prisen eller kom med en bra bundle så skal jeg vurdere det. Tror ikke Nintendo er inne i en boble. Zelda hypen har vel begynt å legge seg nå, og det ser ikke ut som salget kommer til svikte med det første.
 12. Kommer ikke inn i hverken BIOS eller Windows. Har utelukket at det er Windows som er problemet siden det samme skjer når jeg starter maskinen uten harddisk. Kommer ikke inn i BIOS. Ting kan tyde på at det er RAM som er problemet.
 13. Oppdatering: Har feilsøkt litt mer og kommet fram til det kan være et problem med RAM-brikken. Øyner et lite håp om å fikse dette selv. Har en egen tråd om feilsøking her.
×
×
 • Create New...