Gå til innhold

kero79

Medlemmer
  • Innlegg

    387
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kero79

  1. Jeg kjøpte ny bil for to mnd siden. Prøvde den ikke engang før jeg kjøpte den. Men så bytta jeg jo bare inn bilen jeg hadde til en nyere model.

    Og når det gjelder spillkjøp så er det nesten det samme, jeg kjøper nesten kun spill fra spillserier jeg har spillt tidligere. Tidligere kjøpte jeg masse spill mange av de støvte kun ned. Men har mindre tid til å spille så nå går jeg kun for trygge valg som Zelda og diverse Mario spill.

    En og annen gang glimter jeg til og kjøper noe nytt men da blir det nesten alltid kjøpt på tilbud.

    • Liker 1
  2. Spillte New leaf mere hardcore (om man har lov å si noe sånt om et AC spill). Hadde egen guide der jeg kryssa av for de klærne jeg hadde og alt sånnt for å fylle ut alt i katalogen. Blei mere som en ekstra jobb en gøy. Så denne gangen gjør jeg det annerledes. Spiller bare litt. Innom på morgenen og sjekker. Så en tur etter kl 7 i tilfelle Celes er innom øya. Ellers så stikker jeg på besøk hos andre om det er noe spennende DIY å skaffe. Ikveld skulle det være stjerneskudd hos ei vennine så da blir det innom der og ønske på noen stjerner.

  3. Jeg har alt av frukter. Spillt siden dag en. Time travel har jeg aldri giddet. Noe av sjarmen med AC for meg er å dalle litt irundt hver dag. Om andre vil bytte dato så får dem gjerne gjøre det. Erjo det som er fint med et spill som AC alle kan spille på måten dem selv ønsker. Spiller og chatter jevnlig med en hyggelig jente gjeng og de øyene dem har er så ryddig og ordentlig. Min øy ser ut som et dass bare en masse blomster og de billigste bruene over alt. Min første pri er å fylle opp museet. Demmes første pri er å få komplett serie i diverse møbler.

  4. Noen som vet om dette blir identisk til PC-versjonen, eller blir det en slags nedstrippet variant som Civilization Revolution?

     

    De få gangene jeg spilte Civ5, så kunne det ta rundt 20 timer å fullføre, og slik spilling egner seg virkelig ikke på konsoll. Til sammenligning tok en runde med Civ Revolution rundt 2 timer.

     

    Switch utgaven skal være likedan som pc utgaven. Går jo noe treigere på en switch en hva en skikkelig pc vil klare da. Og switchen skulle ikke få ekspansjoner mener jeg det blei sagt tidligere. Men nå så kommer det jo DLC sammtidig som disse blir sluppet til ps4 og Xbox.

    • Liker 1
  5. Det veit jeg ikke Mala for jeg har aldri prøvd 3ds versjonen av Luigis Mansion 1. Men regner med at det bare er en port over fra GC versjonen. Og Luigis Mansion 1 er helt annerledes bygd opp en 2ern av spillet. Anbefaler deg å sjekke ut en 5-10 minutter på youtube. Lettere å se hva jeg mener der en at jeg skal forklare de her på den elendige måten min:D

  6.  

    Elsket GC versjonen, så jeg skaffet meg 3ds versjonen. Aldri blitt så skuffet noen gang. Istede for at du går igjenom hele Mansionen så spiller du baner, og du spiller de banene om igjen og om igjen. Fatter ikke hvorfor Nintendo gjorde det feilgrepet. Satser på at 3 går tilbake til orginal formelen.

    Var det det første? Er nummer to i rekken lik porten av det første spillet?

    GC versjonen er det første. Det til 3ds er helt annereldes bygd opp. Man spiller et brett gjør det man skal så blir man fraktet til profesoren for å levere fra seg spøkelsene eller hva det nå var. Så starter man på et nytt brett, gjerne samme banen som man hadde spillt tidligere men med nye mål.

  7. Har akkurat fullført Luigi´s Mansion på GameCube, og likte det veldig godt :) Har nummer 2 liggende på 3DS, får se om man får spillt igjennom det også på sikt før man handler inn til Switch.

     

    Elsket GC versjonen, så jeg skaffet meg 3ds versjonen. Aldri blitt så skuffet noen gang. Istede for at du går igjenom hele Mansionen så spiller du baner, og du spiller de banene om igjen og om igjen. Fatter ikke hvorfor Nintendo gjorde det feilgrepet. Satser på at 3 går tilbake til orginal formelen.

  8. Hvor gode eller elendig man er i å spille skal da ikke ha noe å si. Det eneste som teller for meg er om jeg syns et er gøy nok til å spille kontra andre ting jeg kune ha brukt tiden min på. Feks jeg er mye dårligere til å pille Civilization nå en da jeg startet å spille det tidlig på 90 tallet, men jeg spiller det da fortsatt selv om jeg nå ikke klarer å inne på det vanskligste, noe jeg hadde null problemer med da jeg var yngre.

    • Liker 2
  9. Min liste for 2D-titlene: A Link to the past, A Link between worlds, Minish Cap, Link's Awakening, Spirit Tracks, Oracle of Seasons, Oracle of ages, The Legend of Zelda, Phantom Hourglass, Adventures of Link.

     

    Tror vi kommer til å fa en rekkefølge av remakes av disse titlene til Switch. Er det ikke samme spill motor de fleste av disse brukte på gameboy advance a? så skulle vært rimelig greit for dem å porte over de andre spillene nå som de har gjort et? Eller er jeg helt på viddene her?

×
×
  • Opprett ny...