Gå til innhold

Seal

Medlemmer
  • Innlegg

    1 338
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Seal

  1. Dragon priest er dog en av dei bedre counters mot secretpala. Men får du ikkje 2/4 taunt og 3/6 taunten tidlig, kan du berre gløyme å vinne.

     Fikk ingen av de tidlig, fikk vel bare 3/6 taunt en gang totalt i de to kampene. Slettes ikke helt avhengig av det, selv om det åpenbart er en fordel da det er svært gode kort.

  2. -En ting jeg virkelig savner her er lootings-informasjon slik som i Diablo3 når det kommer til weapons og armor. Hver gang jeg plukker opp noe som ser interessant ut må jeg inn i inventory for å sjekke det ut, for så å som regel kaste det igjen.

    En liten "boble" med stats før man plukket det opp hadde vært fantastisk

     

     

    Det der er jeg utrolig enig i! Irriterende at man må plukke opp hvert eneste item som kan være interessant, for så å kaste sikkert 90% av dem igjen. Syns det er rart at de ikke har gjort dette enklere, kan ikke være den store greia.

  3. Se hva dragen(e) kan utrette? Syntes scenene med dragen ble noe skuffende jeg, han fikk jo ikke utrettet allverdens før Sons of the Harpy så ut til å ha han i knestående. Mulig jeg har hatt urealistiske forventninger til dragene og deres makt / verdi i dette universet, men måten folk har fryktet de på og hauset de opp i dette universet så trodde jeg virkelig at den største og tøffeste av de tre skulle tåle mer enn dette, men der tok jeg visst skammelig feil.

    ??

     

    Blir veldig nysgjerrige på hva du trodde? At skarpe spyd som blir kastet fra kort avstand ikke ville trenge inn i kjøttet, eller påføre dem smerte? Selv i en så lukket og liten arena som den stadionen var, som i aller høyeste grad er bortebane for en stor drage i en sverm av spydkastende folk, så tok den knekken på mange, og kanskje viktigere; skremte bort så mange at slaget ble langt lettere å kontrollere. Og selv det kom den relativt greit ut av. Tenk hva de da kan utrette på en åpen slagmark der de ikke må fininnstille flammekasteren.

  4.  

    Noen andre som har slitt med kontrakten "Devil by the Well"? Får ikke tatt opp armbåndet som ligger på bunnen av vannet. Ser den, men blir verken rød med Witcher sense eller noen mulighet for å ta den. Noen som vet hvordan dette kan løses?

     

    Hmm. Svømte bare ned å tok den opp med X, eller om du spiller pc, vanlig ta opp/interact knappen.

     

     

    Yes, prøvd om og om igjen, går ikke... Veldig irriterende egentlig.

×
×
  • Opprett ny...