Gå til innhold

okvalle

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av okvalle

  1. Har oppdaget noen merkelige ting når jeg høyreklikker på et bilde for å lagre det, blir det lagret som: (på dansk) ikke-navngivet Bitmap *.bmp

     

    Og når jeg høyreklikker en webside, for å se kilden (vis kilde), kommer det ingenting.

     

    Ogå et problem med msn messenger. når jeg høreklikker en kontaktperson for å se profil, kommer det heller ingenting.

     

    Dette skjer kun i perioder.

     

    Emnetittel endret. "Høyre klikk problemer" er brudd på 3-ords-regel og dårlig bruk av emnefeltet. PoleCat

  2. Nå har jeg prøvd å installere XP ved å automatisk fjerne Me, men problemet er det samme. Fikk faktisk litt mistanke til printeren, men den funker fint på min maskin.

    Den samme gule trekanten kommer frem igjen og igjen. Det står noe med publisher under egenskapene til den. Jeg har ikke publisher i den nye office pakken.

  3. Har oppdatert en maskin fra Me til XP.

     

    Problemet er at printeren Epson Stylus Photo EX ikke fungerer etter oppgraderingen.

     

    Hvis jeg ber om å skrive ut, blinker printeren en stund, som om den gjør klart til å printe, men slutter etter en stund. Ingenting skjer.

     

    Det virker som om driveren er installert.

     

    Ole

  4. Har fått noen av disse mailene fra "Microsoft", og det gjorde meg mistenksom med det samme. Det beste som skjedde var at PC-Cillin fjernet viruset som fulgte med.

     

    Det undrer meg at det er noen som tør å gå på stram line, uten sikkerhetsnett. Kjøp deg et godt antivirusprogram. Det koster ikke all verden, og du sparer masse jobb i fremtiden.....

  5. Av en eller annen grunn kommer en søkeside opp nå, jeg f.eks kommer til en side som ikke eksisterer eller lignende. Søkesiden er marsfind.com. Det irriterer meg at slikt trenger seg på. Jeg har prøvd å kjøre AD-Aware, men får samme resultat.

     

    Er det noen som vet hvordan jeg kan fjerne dette?

  6. :shrug: Jeg fikk problemer med min maskin i dag, den vil ikke boote, men kommer med en "blåskjerm" som sier at den ikke kan boote, for å beskytte maskinen. Jeg tenkte at jeg eventuelt skaffet meg bootdisker fra bootdisk.com, og eventuelt installere på nytt/eller reparere. Jeg har prøvd å få maskinen til å boote fra installasjons CD men det gikk ikke, samme blåskjerm. :cry:

     

    Vel, nå har jeg vært på Biblioteket, og lasta ned noen bootdisker. Skal bli spennede å se om det funker når jeg kommer hjem

×
×
  • Opprett ny...