Gå til innhold

osmoen

Medlemmer
  • Innlegg

    1 649
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av osmoen

  1. Det avhenger litt av bruken din fra dag til dag og hvor vidt du har andre å dele abonnementet med, men jeg er svært godt fornøyd med OneDrive via 365 Family. Jeg kjøper på salg en gang i året; nå for tiden er det omtrent $70 for 15 måneder (fra Newegg.com; usikker på om det fungerer fra Norge, men inkluderer 12 måneder NordVPN) og man kan dele med 5 andre som får de samme fordelene som inkluderer Office-pakken og 1 TB lagring for alle.

    Om 1 TB er langt mer enn du trenger og behovet for Office-pakken er fraværende kan det godt hende Google One er et bedre alternativ.

  2. En utfordring kan være at du forsøker å summere dato og klokkeslett, muligens?

     

    Det er godt mulig det finnes en mer strømlinjeformet fremgangsmåte, men dette kan gjøres enkelt ved å introdusere et par hjelpekolonner.

    Siden G er dato- og tidskolonnen din kan du i H1 bruke =MONTH(G1) og I1 =HOUR(G1) og kopiere disse nedover kolonnen.

    Jeg forutsetter at dataene du ønsker å summere er i B-kolonnen. Om du i J5 ønsker å skrive klokkeslett (og måned i J6, kanskje?) kan formelen se slik ut: =SUMIFS(B:B,H:H,J6,I:I,J5) hvor klokkeslettet angis i hele timer (17 istedenfor 17:00) og måned som tall (november = 11).

    • Liker 1
  3. osmoen skrev (På 6.4.2020 den 12.18):

    Da får man bare  håpe på det beste.

    Rask oppdatering: Flightene mine ble kansellert 9. juni og jeg ringte dagen etter og ba om full refusjon. 16. juni fikk jeg en e-post om at refusjonskravet var behandlet og at jeg ville motta refusjonen as soon as possible. Pengene var tilbake på konto 24. juni :)

  4. Panasonic G9 har kommet på knallsalg de siste par dagene her i USA. Det fristet litt med Adoramas tilbud som inkluderte en dugelig tripod og et minnekort, men jeg valgte å bestille fra B&H (m/minnekort og unyttig kameraveske) med hurtigfrakt så jeg har det i hende før Thanksgiving.

    G9 til $998 fristet mer enn E-M5 Mk III til $1199 og jeg ble egentlig overbevist etter å ha prøveholdt G9 i ei lokal sjappe.

  5. Jeg venter og venter på Olympus E-M5 mk III med et håp om at det skal løse alt av problemer. Google-søk fører ingen vei; noen som har noe som helst peiling på når man kan forvente at det blir tilgjengelig og hvilket prisnivå vi kan vente oss? Jeg har mk I med et trøblete modushjul (og er i utgangspunktet skeptisk til å fortsette med Olympus...), men jeg har for mye investert i µ4/3-optikk til å bytte til noe annet... Fullformat er dessverre utenfor aktuelt prisområde.

×
×
  • Opprett ny...