Gå til innhold

eivl

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eivl

  1. Har dere testet den i det hele tatt eller bare lest på bruksanvisningen?

     

    Hvordan opplever dere å strømme H. 265 video sammenlignet med andre spillere? Jeg er fornøyd med den funksjonen da cpuen slipper å gjøre transkoding av video. Det å ha hardware dekoding i boksen er en positiv ting som burde nevnes.

     

    Ellers er det kjipt at det ikke er en Android tv boks, men som sagt tidligere, virker som dere ikke har testet produktet ordentlig.

    • Liker 1
  2. Kan jo lure litt på om det er noen spesielle forutsetning for at det skal virke. om du ser bort i fra bena, som foreksempel at hvit må peke oppover, og ikke på en av sidene eller noe slikt..

     

    Ja det er det, algoritmen de bruker krever at man starter på en bestemt farge hver gang, vanligvis hvit. De kan såklart ha utvidet algoritmen slik at kameraene leser feks topp fargen hver gang da slipper man at man alltid må ha hvit opp.

  3. Du kan bare sende ut 2 signaler over legacy (VGA, DVI, HDMI) og mange signaler over DP.

     

    Du har forøvrig samme kort som meg.

     

    Du må sette dvi porten din i single link, så må du bruke dvi-dvi, dvi-hdmi og dp-dp

     

    EDIT: det er såklart ikke sikkert du må sette den til single link. men hdmi kabelen bruker bare 60Hz uansett så du får ikke brukt dual link.

  4. Det fins ikke en måte hvor en det går ann å se på TV uten å betale NRK lisens? Burde vært en løsning for folk som ikke ser på NRK.

     

    Du kan såklart se ulovlig på NRK, bare å kjøpe en apple TV og bruk NRK appen. Men nei, man kan egentlig ikke se på NRK uten å måtte betale for det.

     

    Med løsning for folk som ikke ser på NRK så kunne jo NRK gjørt det samme som alle andre kanaler, sperre den i dekoderen, bruke brukernavn og passord for å se TV. Det er ikke akkurat vanskelig å få til, spessielt siden alle andre tvdistributører får dette til.

    • Liker 2
  5. Kontoen min har blitt logget in hele tiden av scammers.Diablo 3 og Wow.Irriterende når man ikke spiller lenger og får konstant spamming av kontoen.Også må man luke ut den rette posten fra de falske postene som prøver og få kontoen.Kontoen min er nå stengt og jeg får aldri startet wow med mindre jeg kjøper nytt.Faen for noe hærkHar sikkert mistet Diablo 3 og, men gidder ikke sjekke lenger.

     

    så slå på authenticator og sms varsling da. din egen skyld om du blir hacket altså.

  6. Ikke stol på 3rd party kilder i en random youtube video. kan ikke du heller bare linke kilden i stede for å komme slikt.

     

    hvordan vet de at 9 av 10 piratkopierer når dette er mørketall?

    de vet jo bare hvor mange som kjøper det ikke hvor mange som ikke kjøper det.

     

    Nynorskordboka

    Oppslagsord Ordbokartikkel

    pesa

    pese

    pese v1 (uvisst opphav) puste tungt, stynje

    • Liker 1
  7. åssen funker grant a level nå?

    Har en 73 sammen med en venn, men skal levele en til nå mens han er på norway cup. Om jeg kommer til da say... 42 på priesten vil jeg da kunne grante han opp til meg for å spamme dungeons?

     

    Du får 1 Grant pr andre level, så 73 karen din har da 36 level, og når presten din er 42 har den 21 level å grante.

     

    Du kan IKKE grante høyere enn den levelen du selv er. så start med presten din og grante 21 level, og så tar du 21 level på den andre high level karakteren din.

     

    Husk dette er kun gyldig i 90 dager fra linkingen startet

     

    PS: må funker recruit a friend til level 80

  8. ... (i norge er loven klar.. man har lov å ta kopi til eget bruk sålenge man også eier originalen)......

     

    Si meg hvor dette står er du snill. Du har etter det jeg vet ikke lov å bryte kopibeskyttelse, så om spillet ikke har noen form for kopibeskyttelse kan du lage en kopi til deg selv. Jeg tror du egentlig bare snakker utav rykter du har hørt, men gjerne motbevis meg, hadde vært veldig kjekt om det du sier faktisk er sant.

×
×
  • Opprett ny...