Gå til innhold

haegen

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haegen

  1. Jeg tenker SP den første tiden, da alle de "gode" spillerne mest sannsynelig går på B.net med en gang. Etter noen uker regner jeg med at alle Noobsa har forvillet seg inn på B.net, slik at det blir en enkel sak å "føle seg god". ;)

     

    Jeg har en mye bedre idè, spill MP med en gang, lær av de beste, også etter et par uker kan du eie noobs som bare det... :D

     

    Det er like greit å lære seg først som sist å tape. MYE. Det er først da man kan bli god.

  2. HAr lest igjennom tråden i løpet av de sise par dagene. Takk for all info alle sammen, mye snacks her.

     

    For de som enda venter på Beta- Jeg har ALLE (nesten) blizzard spillene på b.net kontoen min, så det hjelper tydeligvis ikke ;) Ellers har jeg en maskin som antakelig er relativt lik den store majoritetn der ute. Core 2 duo med 4 gig ram. så tenker det betyr at sjansene mine er mikroskopisk på det punktet også. Skal oppgradere maskina for 15k når skattepenga kommer, så med litt flaks kan jeg spille det ferdige spillet på ny bråke-kasse til da :)

     

    Det virker som om betautdelingen er helt random, det spiller ingen rolle hvilke spill du har på battle.net. Det er mange som lager flere battle.net kontoer med kun en wow-trial på for å øke sine sjanser.

     

    Et lite spørsmål, er Starcraft lett og lære seg? Tenker på og kjøpe SC2. Har prøvd Starcraft en gang før, og det var et "Zerg-Rush" som feila.

     

    Hvis du kjøper spiller på release kommer du til og bli matchet mot mange som er på samme nivå som deg selv, spillet har mange sider ved seg, men alt kommer med tid og man lærer mye i Single Player osv..

     

    Det er vanskelig å bli god, men man trenger ikke være god for å nyte spillet, siden det sannsynligvis kommer til å være mange som er i samme båt som deg.

     

    Nå kræsjer klienten min fullstendig. -_- DAMN! I wanna play starcraft!

     

    Jeg også, i mens kan du sjekke ut www.teamliquid.net, der er det streams av folk som spiller SC2 og generelt nok til å holde deg opptatt til Sc2 fungerer igjen, i alle fall om du ikke har vært der før.

×
×
  • Opprett ny...