Gå til innhold

Spartapus

Medlemmer
  • Innlegg

    9 613
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Profilkommentarer skrevet av Spartapus

  1. Suikoden II ute på PSN!

  2. Tatsumaki Senpukyaku

  3. Nye japanske spill. Vel, det siste jeg kjøpte var Last Story, men ikke rukket å prøve det ennå. Virker som det er bedre å satse på Xenoblade utfra anmeldelsene.

  4. Never hurts to splurge when your days are numbered.

  5. Hei og beklager sent svar.

    Ja, jeg har fullført Demon's Souls og det begynner å bli en stund siden nå. Såvidt begynt på Dark Souls, men vært opptatt med Xenoblade.

    Ellers er jeg enig med fyren under om at du burde prøve Fire Emblem.

  6. jo takk, jeg er nesten like kjekk som deg nå

  7. Plukket opp Dynasty Warriors 7. <3

  8. Da må jeg vel bare ignorere den kommentaren, men jeg er selvfølgelig nysgjerrig på hva den gjaldt.

  9. Det minner meg på hvor herlig det spillet var, men så tungvint å spille... Begynte på fireren i går, det føltes langt kjappere i svingene. Har også DQVII på vei i posten.

  10. Veldig kult. Jeg har ikke tenkt over at de ansiktene er easter egg.

  11. 19. juni er Steven Eriksson i Oslo på boksignering. ;)

    Dessverre har jeg bare paperbacks selv, som er litt flaut å komme med. :p

  12. Jeg er helt enig med det du sier i den siste posten; selvfølgelig skal det være sånn atdefinisjonene må tilpasses kunsten og ikke omvendt.

    Poenget mitt er jo at ordet som brukes for å definere sjangeren ikke er viktig så lenge det hjelper folk med å orientere seg.

  13. Jaja, det er jammen ikke lett å føre noen sammenhengende debatt når annenhver nye deltager ikke har lest tråden og i stedet for å kontre de argumentene som er fremsatt bare tar diskusjonen tilbake til utgangspunktet. (-_-;)

  14. Erikson skriver altfor mye, omtrent alle bøkene hadde hatt godt av en streng redigering. Jeg holder allikevel ut fordi det er mye godt innhold og.

    Memories of Ice kommer også høyt på min liste, men den er litt belemret med unødvendige story arcs som gjør boka altfor lang, som den med Mybe. Midnight Tides er noe strammere oppbygd, og den blir ganske så intens mot slutten.

  15. Tommel opp for Malazan Books of the Fallen. Har du lest hele serien så langt? Jeg har ennå ikke begynt på de to siste bøkene. Favoritten er Midnight Tides.

  16. Takk det samme. Ser dessverre ut som vi blir nødt til å gangbange henne.

  17. Jeg er en helt annen person.

×
×
  • Opprett ny...