Gå til innhold

Cool2003

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cool2003

  1. Som topic sier, var jeg utro mot kjæresten. Ser helst at folk holder tilbake moralprekenen mot dette, og heller hjelper meg med et stort problem jeg sitter overfor. (Kan nevne at utroskapen som skjedde her, føler jeg stor anger mot og kommer ikke til å gjenta seg, derfor kommer jeg ikke til å fortelle om det som har skjedd).

     

    OK.

     

    Fikk konstatert klamydia av legen i dag. Jeg fikk piller mot det, som jeg må ta 1 uke fremover, før jeg blir frisk. Nå har det seg at kjæresten min kommer hjem om 4 dager, etter et opphold i utlandet i 2 måneder. Hva skal jeg gjøre??? Hun forventer sex, og jeg ser ingen løsninger akkurat nå.

     

    Så vit meg bekjent, kan jeg ikke ha sex før klamydiakuren er over og jeg er ferdigbehandlet. Akkurat nå ser jeg ikke mange løsninger. Er det noen her med legeerfaring som vet om jeg kan øke dosene med piller for å bli raskere frisk? Eventuelt noen gode råd å komme med for å unngå sex....

     

    Alt settes pris på med stor takk!

  2. At man bør legge seg før når man står opp før ser jeg på som en selvfølge, og det kjenner man nok på kroppen etter bare 1dag eller 2 uansett.

     

    Du har nok fått helt feil følelse av mitt innlegg. Snakker overhodet ikke om faste. Jeg snakker om måltider med gjevne mellomrom for å holde blodsukker mest mulig stabilt gjennom dagen. På den måten får du ingen enorm sult/søtsug -følelse og det er lettere å gå ned i vekt. Enkelt og greit.

     

    nehh, han forstod deg, men du forstod ikke han.

  3. Har vel postet i denne tråden før, uansett denne ukas løft:

     

    10x60 10x80 8x100 8x110 5x115kg

     

    Er på deff, rundt 2000kcal om dagen. 7cardioøkter i uka, 4studioøkter. 186cm 98kg ~10% bf.

     

    Er du ikke redd for overtrening? Jeg har selv 3-4 kardiøkter i uka, i tilegg til 3 styrkeøkter.

     

    Jeg teller ikke kcal, men jeg tror jeg ligger rundt 2200 kcal hver dag, og vedlikeholdsnivået mitt ligger en plass rundt 2100-2200. Altså ligger jeg omtrent på vedlikekold hver dag. MEN allikevel, selv på omtrent vedlikeholdsnivå frykter jeg å bli overtrent, mtp. at jeg trener så mye som 6-7 treningsøker i uka.

     

    Så stor som du er også ligger du vel i et ganske kraftig kaloriunderskudd? Sikker minst 500 i underskudd hver eneste dag. Jeg veier jo fattige 83,5 kcal, fordelt på en 190 lang kropp till sammenligning.

  4. Altså, jeg snakker ikke om at det er galt å trene for estetikken/forfengeligheten, men at folk som Storke ikke burde misjonere leangains helt bastant inntil han faktisk kan vise til resultater.

     

    Og hvorfor kan han ikke vise til resultater? Les loggen hans, så viser den gjennomgående resultater eller hur?

     

    Virkelig? Er han Martin Berkhan?

     

     

    Hva har du røyka? Må man være Martin Berkhan eller en annen fitness trener for å kunne misjonere leangains, dette TIL TROSS for at han har dokumentert MEGET gode resultater? Du vet vel virkelig ikke hva du selv vil fram til en gang. Ikke vær så jævla trangsynt. Storken svarte vel egentlig mer enn tilstrekkelig nok for DEG, men jeg gjentar det han sa i frykt for at budskapet ikke nådde helt inn for deg:

     

    TA DEG EN BOLLE !!!! =)

    • Liker 2
  5. Hehe, jeg er ikke redd for å innrømme feil eller mangler og jeg innrømmer LETT at jeg trener KUN for å se bra ut for andre...

     

    Hadde det ikke vært for det hadde jeg vært en average dude... :p

     

    Jeg tror de fleste trener for å imponere andre i mer eller mindre grad. MEN, uavhengig av dette, så blir for de fleste av oss trening en hobby, en form for idrett, liker å gjøre. Trening for meg er som balsam for sjelen. Hver gang jeg går på gymmet med musikk på øret, har jeg to timer for meg selv i mitt eget hode, hvor jeg kun konkurrerer mot meg selv om mine tidligere prestasjoner. Enser ikke andre ting (utenom de usaklig, smukke jentene som trener på SATS).

     

    Jeg startet også med styrketrening for å få frem sixpacken og for å se bra ut. Men det jeg forstod var at denne estetiske konsekvensen var kun EN av utallige positive effekter av trening.

     

     

    Gleder meg til å trene når jeg kommer hjem fra jobb =)

  6. Altså, jeg snakker ikke om at det er galt å trene for estetikken/forfengeligheten, men at folk som Storke ikke burde misjonere leangains helt bastant inntil han faktisk kan vise til resultater.

     

    Og hvorfor kan han ikke vise til resultater? Les loggen hans, så viser den gjennomgående resultater eller hur?

  7. Joda, sulten jeg føler nå skal jeg klarere å holde ut. Men hadde siste måltid 21:00 i går, så første vil bli rundt 12-13 (får se hvordan jeg klarer meg, tror det ble lite mat i går..)

     

    Tenker at måltidet blir en shake med 3 scoops whey tech, 1/2L melk og litt frukt (litt lite kcal kanskje..)

     

    Tror at middag blir taco og satser på at det er nok rester til at jeg kan ha det etter trening også.

     

    Planen blir vel noe slikt;

     

    12/13-13:14 første måltid

    15:00-16:00 trening

    17:00-18:00 måltid (taco)

    19:00-21:00 trening

    21:00-22:00 måltid (rester taco i hope)

    23:00-04:00+++ jobb

     

    Sliter litt med sulten i dag selv, skal hente meg en kopp kaffe og en vannflaske nå. Skal selv bryte fasten med medbrakte tacorester på jobb, kl 13:00 =) gleder meg allerede !

     

    Opplegget ditt så greit ut det, er du dørvakt btw ?

  8. Har enda et problem i dag! :(

     

    Det at jeg er veeeeldig sulten allerede nå får jeg bare ta som at jeg må spise mer når jeg kan. Men problemet mitt ligger i to treningsøkter i dag. 15:00-16:00 blir det svømming og 19:00-21:00 blir det innebandy, dette betyr at jeg mister det siste spise vinduet mitt. Burde jeg da spise etter trening og holde meg 15-16 timer ut fra sist matbit eller starte å spise i forhold til vanlig prosedyre?

     

    Drikk en del kaffekopper nå, et par halvliterflasker med vann og sultfølelsen gir seg automatisk. Spis kl 14:00 første måltid, hovedsakelig proteiner, 20-25 % av dagens kalorinntak. Så spiser du kl. 17-00, samme størrelse som måltid 1, men enn del mer karbohydrater. Du kan eventuelt velge å splitte de resterende kaloriene for dagen, likt de to siste måltidene, ettersom begge måltider kommer rett etter trening. Dette er opp til deg og du kan legge til litt karbohydrater på begge måltid for å hente deg inn fra treninng nr.1 og 2 og for å ha litt energi til trening nr. 2. Siste måltid blir så fort du klarer etter trening, gjerne lag den på forhånd slik at spisevinduet ditt ikke forskyver seg på mye nå i starten.

  9. Jeg tar både før og etter. Det vanlige er å ta det etter økta. Men siden jeg driver med periodisk faste så bør man egentlig spise BCAA før trening, det har ikke jeg, så da tar jeg protein i stedet.

     

    Jeg regner med at du vet at du ikke skal innta BCAA, med mindre du trener FASTED, men dette er du vel klar over? Nevner det uansett, slik at ikke andre folk misforstår.

  10. 102.5 3x5 i går, tipper en max på 110 - 115

    16 år 72-73 kg

     

    Nice løft =)

     

    Sikkert korte armer og kropp lagd for tunge løft, hvis du ikke vokser i høyden mer.

     

    110 max her.

     

    21 år, 82,5 kg.

     

     

    Takk! jeg har lagt veldig fokus på variasjon i reps og øvelser, og kjører nå program der jeg varierer set/rep og noen øvelser hver 4-6 uke, og dette fungerer veldig bra hos meg. Jeg er 175 - 180 høy. hvor lenge har du trent?

     

    Har trent seriøst de siste 2 årene. Ble bitt av basillen etter å ha trent meget godt i året jeg var i militæret (2 år siden) og det siste året har jeg begynt å trene mer seriøst og målrettet enn de fleste andre jeg kjenner. Jeg er en målrettet person av natur og når jeg først bestemmer meg for ting så klarer jeg å oppnå målene mine. Utrolig gøy å se resultatene når man legger i såpass mye tid inn i noe. Gøy å tenke på at jeg har økt med 40 kg i benkpress (70-110 kg) på 1,5 år. Kroppen min rent utseendemessig begynner å bli utrolig flott, skulle dog ønske at jeg kunne løfte en del tyngre, mtp. alder og vekt, men skal sette meg nye mål til sommeren 2012 og de skal være HØYE, men samtidig realistiske å oppnå med knallhard innsats! Skal dog sies at mitt fokus ikke alltid har vært rettet mot å kunne løftet tungt, snarere å få en kropp med god basisstyrke, samt god utholdenhet. Rent utseendemessig så er målet tilnærmet hva du ser i 300-filmene. Retusjert eller ei.

  11. Da var første faste dagen gjennomført, fra 22:00 (shake, 3 scoops) til 15:40 (kun ødelagt(?) av 3 skiver tørket banan). Nå har jeg fått i meg en shake, har et knekkebrød med økologisk peanøttsmør (blir en boks med makrell i tomat i morgen, uten knekkebrødet) og 1/4L melk.

     

    hmm, inntok du 3 skiver tørket banan før 15:40 ? I så fall, don't :p

  12. Nei, jeg har ikke lest meg opp i forksjelliger artikler og forskninger om kosthold. Jeg skrev ut i fra mine egne erfaringer og det lille jeg har lest. Og det å gå lang tid i mellom måltider til meg gjorde at jeg fikk dårlig forbrenning og helt forferdelig avføringsrytme(om noe heter det). Jeg har en helt forferdelig arbeidsturnus noen som at døgnrytmen min forstyrres opp til 3 ganger i uken. Jeg vil fortsatt si at cottage cheese ikke erstatter et fullt måltid som skal vare i 12 timer der du har en aktiv dag og evt. styrketrening/kondisjonstrening.

    Jeg synes det er håreisende at dere mener at Cottage cheese er noen man kan leve på i opp til 12 timer der du har en aktiv dag på jobb samt trene? Det var det jeg reagerte på i utgangspunktet.

     

    Kanskje det kan være lurt å ikke komme med forslag til endringer om ting du strengt talt ikke har peiling på? Det er mange folk i verden som ikke er kritiske til det de leser rundt omkring og suger til seg det som er av informasjon.

  13. Jeg kunne tenkt meg å gjøre mest av treningen hjemme om det hadde vært mulig, da det er litt køddete der jeg bor og om jeg kommer inn på skole så er det litt kjipern å ha en bindingsavtale som skal tappes fra kontoen hver måned.

     

    Så du loggen fra Runkeeper? Den sier jo 708 kcal på turen. Synes det hørtes litt mye ut, hva mener du? har lagt inn vekt og høyde og slikt så den burde jo regne riktig.

     

    Stemmer nok rimelig greit med 708 kcal.

     

    Absolutt mulig å trene hjemme. Som han over meg sa; Knebøy, utfall. Disse to øvelsene kan du kjøre kardiotrening med: F.eks 20 sek utfall på venstre ben, 10 sek pause, 20 sek på høyre ben, 10 sek pause, 20 sek knebøy, 10 sek pause.

     

    Og repeat. Kjør 4-5 set med dette og du har en geriljakardio styrkeøkt som forbrenner kalorier som faen. I tilegg er det alltid deilig med variasjon, dersom du blir lei av å hele tiden løpe / gå.

     

    Du kan også starte med å ta pushups, drive med coretrening, samt bruke ting du finner hjemme for å trene kroppen din. Alt handler om helheten. Bruk hodet og kreativiteten din, så er mulighetene mange.

  14.  

    Ok, Hva mener du jeg skal spise på kvelden?

     

    Proteiner, lite til null karbs. Omelett, med grønnsaker/wok.

     

    2 Mager kesam med funlight (jordbær /blåbær smak), røres sammen til en jevn blanding. Tilsett frosne blåbær og bittelitt havregryn i hjørnet. Himmelsk måltid, med lavt kaloriinnhold. Nytes med en sjokoladeshake for undertegnende i hvert fall.

     

    Egg og bacon.

     

    Alt kommer ann på hva målet ditt er, er det å gå opp i vekt? Vedlikehold, eller ned i fettprosent, samtidig som du leangainer?

×
×
  • Opprett ny...