Gå til innhold

Brandshal

Medlemmer
  • Innlegg

    1 209
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brandshal

  1. Nå skal det sies at jeg ikke har så mye til overs med rånere (Da det er sabla mange her jeg er ifra). Men ja, sant det du sier at det ikke er noen spesielle lover om rundkjøring, utenom det som vi kan lese fra §3. 
    Men uansett hvor mye man vrenger og vrir på det, så vil det ut fra §3 uansett være: Lite hensynsfullt og aktpågivende, og viser som regel ikke hensyn mot de som oppholder seg i veien, samt at du kan bli et hinder og forstyrre de som skal inn/kjører i rundkjøringen.

    Uansett om det er så få som 10 eller 200 biler som skal inn i rundkjøringen, så har det ikke noe å si om rundkjøringen har en veibane på ca. 200m

  2.  

    Uten tvil, fare for både seg selv og andre i trafikken i denne situasjonen.

     

    Nå så vi ikke hvordan det gikk lenger bak der, men ut i fra hva vi så så hverken hindret eller forstyrret han noen. Hadde han god oversikt bakover så kan vi vel heller ikke si det kunne oppstå noen nevneverdig fare. Hvilken del av paragraf 3 var det egentlig et grovt brudd mot?

     

    Jeg forsvarer ikke kjøringen, men synes det kanskje ville vært litt overkill å tatt fra han lappen.

     

    Fikk meg til å tenke på en som mistet lappen fordi han kjørte flere runder rundt i en rundkjøring for noen år tilbake. Eneste bevis de hadde var uttalelse fra en som ringte og meldte ifra. Også da mente de det var brudd på paragraf 3.

     

    Som de andre har skrevet oppover her med tanke på sikten de som kommer imot har, så mener jeg ikke akkurat det er urettferdig at Han/hun hadde mistet lappen.

    Med han som mistet lappen, så er det jo helt feil om han mistet lappen kun fordi de har "bevis" på at noen meldte ifra, uten at de har noe form for bevis at eventuelt politiet så det, eller har video av det.

    Samtidig så går det på brudd av §3 "§ 3.Grunnregler for trafikk.

    Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret.

    Vegfarende skal også vise hensyn mot dem som bor eller oppholder seg ved vegen."

    Der også kjører den personen som en idiot, og er verken hensynsfull eller aktpågivende, og kan da oppstå fare for andre trafikanter som skal kjøre i denne rundkjøringen. Andre bilister blir også hindret og forstyrret med at de må vente enda lenger, fordi en bondeknøl skal drive å leke tøff i rundkjøringen.

  3. Da var jeg bekreftet.

     

    Ønskeliste for meg er alltid et problem, men kjører noe ala det samme som i fjor.

    - Whiskey steiner, slike man kan fryse.

    - Alt av barredskaper

    - Stygt juleslips (helst med masse blinkende lys), kommer alltid godt med rundt juletider.

    - Eventuelle drikkelek spill, bingo, brettspill osv.

     

    Eller så står du fritt til å kjøpe hva du vil, er ikke særlig kresen når det kommer til gaver  :xmas:

  4. Skal om snaut 1 uke starte på skolen, og trenger derfor hjelp til valg av pc til studier.

     

    Skal for det meste bruke den til Word, Excel osv. med unntak av Football Manager, så derfor regner jeg ikke med at jeg trenger det råeste av det råeste.

    Står med en prisklasse på rundt 5k, men kan også gå opp om det absolutt er verdt det.

     

    Skjermsstørrelse: 13-15 og SSD er noe jeg absolutt vil ha på den.

    Så litt på en Lenovo IdeaPad 500 som jeg vurderer å bestille, er det en grei nok pc?

     

    Setter pris på all hjelpen jeg kan få :)

  5. Om du har Android søker du bare etter Pokemon Go .apk på google, om du har iOS så må du opprette en bruker med tilhørlighet i enten USA, Australia eller New Zealand :) (Om de finner ut at du gjør det, er risken stor for at telefonen din blir bannet fra spillet da)

    • Liker 1
  6. Det er helt idiotisk, skal man få en boost bare fordi man velger å f.eks ha et australsk bronselag på FUT (Hadde det under Fifa 14, syyyyyk pace), og møter et godt BBVA lag meg messi, ronaldo etc. Henger ikke på grep, da får de heller ha en Ratingkvote i de lavere divisjoner, sånn at nybegynnere ikke møter lag med messi, ronaldo etc. allerede i tiende og niende divisjon. 

  7. Det blir veldig dyrt. Frakten fra A&F til Norge er 40 euro, på en genser jeg så blir det 126 euro med frakten. Da betaler du 125,92kr for Toll (10,7% på klær) + en merverdiavgift på 325,69 (25%). Så en genser til 803,24kr etter dagens kurs vil havne på 1 628,45kr. 

     

    Men personlig hadde jeg brukt Asos.com, de har fri frakt på alle produkter så lenge det er over 225kr i handlevognen. Så om du skal ha flere produkter, hadde jeg bestilt flere ganger, så lenge det kommer på 349kr eller mindre, for da blir alt av toll og mva lik 0 :)

×
×
  • Opprett ny...