Gå til innhold

foZil

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av foZil

  1. Hei

     

    Jeg har gått med planer om å invistere i et trådløst nettverk, som kan nås over hele huset. Vi har allerede tre datamaskiner nå, og trenger derfor ett nettverkskort på hver av disse. Routeren vil stå i andre etage, der også to andre maskiner stå, og den siste datamaskinen vil stå i etagen under.

     

    Kriterier:

    - God hastighet mellom datamaskinene

    - Stabilitet

    - Rekkevidde

    - Pris totalt ikke så langt over 3000 kr.

     

    På forhånd takk :)

  2. Jaha.. så dere har ikke fått med dere at det er en verson som heter 2.91 da? Den har faktisk samme Library funksjon som 3.xx, ganske kjekt, og så kan man se på video her da.. test å trykk på Alt+L, og gå på internet tv, for det var litt kult :p... men uansett.. jeg synes winamp2.91 er best, eller 2.81 er jo forsåvidt bra det og, men lissom, 3.00 ble litt for krevende i forhold til 2.xx. Det tok 3 ganger lenger tid å åpne, pluss at søkefunksjonen var ikke der mer.. bare en sånn dritt-erstattning..

  3. Du kan f.eks forsøke og lage noe selv? :) Det synes jeg er det beste.. om du trenger hjelp, så er det en veldig fin funksjon som heter /help. /help fungerer faktisk på den måten at man skriver /help /commando. ;) ganske genialt.

     

    Men... litt mer saksrettet.. du kan prøve Polaris, eller Invision, de bruker å fungere ganske greit vil jeg tro. :)

     

    Men altså.. når du spørr om "hva som er best", så spørrs det jo helt hva du driver med når du er på irc, og du drev jo som sagt med f-serv`ing, så da bør du vel velge noe av det ovenfor, men jeg vil ikke tro at det er så kjempe fint og brukervenlig, så da vil jeg egentlig anbefalle ircN, som er et veldig enkelt å greit brukervenlig script, som tilbyr det meste du trenger. Men! som sagt tidligere, så er jo det du lager selv det beste, for da tar du med det du trenger, og ingen ting annet, og om det er noe du trenger, så får du utfordringer med å lage det, eller du kan ta det fra andre script, så lenge du ikke gir scriptet ut på noe måte, for da kan de orginale koderene bli litt sure.. :) Men..du får ta å eksprimentere, og hvis du trenger noe scripte hjelp, så kan du kontakte meg på EFnet.. under nicket foZil..

  4. Jeg brukte en periode Opera, men valgte å gå tilbake til MS Internet Explorer igjen, men da oppsto det et problem med hvilken browser som ble åpnet som standard.

     

    Jeg ble etter hvert så lei av det at jeg begynte å endre litt i regedit. Og brått fungerte det ikke å trykke på linker som var fra andre programmer.

    Om jeg f.eks trykket på en link i MSN, eller om jeg trykket på en annen link invendig i et program, så kom startsiden min opp.

     

    Er det en metode å få tilbakestillt regedit på den måten at jeg får brukt Internet Explorer som standar i alle tilfeller?

  5. Hei.. jeg holder på å lage et lite gjestebok-script i PHP, men nå har jeg støtet på et lite problem. Jeg skal ha en funksjon som sletter innlegg.

     

    Gjesteboken er bygget opp, så den skriver inn i en fil, slik som dette:

    år-mdn-dag-klokka | Skrevet_av | $remote_addr | Innlegg

     

    Det er sånn ca åssen det er bygget opp, og jeg leser innleggene ut fra den filen, og sorterer dem etter år-mdn-dag-klokka. år-mdn-dag-klokka blir en unik verdi, og derfor kunne jeg tenkt meg å bruke den til "slett innlegg" funksjonen.

     

    Noen som har noen tips i hvordan jeg kan få slettet den spesielle linjen som inneholder den år-mdn-dag-klokka verdien jeg er ute etter?

     

    På forskudd, takk.

  6. Du trenger en fast ip.

    Du må få din ISP (slik som telenor), til å reverse den.

     

    Om du har telenor, så gidder ikke de å reverse for deg.

     

    Et alternativ er å legge inn IPv6, og få gjort alt på en lettere måte.

    Om du vil teste det, så besøk www.hs247.com.

     

    Dessuten kan du også oppsøke en Shellprovider, som kan tilby deg en ip og alt annet stæsj du trenger. www.shells.no

  7. 
    <form name=poll action=http://alf.explotionchurch.com/poll/poll.php method=post><b>Kjenner du Alf-Henning?</b>
    
    <br><input type=radio name=vote value=1>Så klart
    
    <br><input type=radio name=vote value=2>Nope
    
    <br><input type=radio name=vote value=3>Tja, hva skal jeg si???
    
    <br><input type=hidden name=mode value=vote><br><input type=submit class="input" STYLE="background: #339933; color:#FFFFFF" value=Stem></form><a href=http://alf.explotionchurch.com/poll/poll.php?mode=results>Resultat</a> | <a href=http://alf.explotionchurch.com/poll/poll.php?mode=previous>Arkiv</a>
    
    

     

    Her, bare døtt det inn på plasseringen du vil på den siden din.. det her bør vel funke kan jeg tenke meg!

  8. Hmz.., mange av forslagene var latterlige..., med unntak da.. foZil har peiling.

    www.trance.nu

    Sjekk forum, ligger som regel mange godbiter der.

     

    Takk takk :)

     

    Har noen nye godbiter nå, kan anbefalle en ny 2003 verson av Rank 1 - Airwave (Breathing).

     

    Andre:

     

    Solid Globe - North Pole

    Daren Tate vs Mike Koglin - Now is the Time (Plastic Angel Remix)

    Riva feat Leann - Suddenly (Riva Remix/Dub)

  9. Min lille bror har planer om å skaffe seg et billig nytt skjermkort, siden hans forige har klikka helt. Han har planlagt å bruke ca 5-700 kr på det, og ikke no særlig mer. Han har ikke tenkt til å spille så veldig mye, så det trenger ikke å støtte de helt nyeste spillene.

     

    Så vi lurte litt på hva som bør kjøpes? Legg gjerne med linker fra netthandelsteder med produktet..

     

    Takk!

  10. Etter å ha lest gjennom alle innleggene her, så kan man lette fatte aldersgruppen her. Og musikken som er anbefalt her, er ikke helt av den beste.

     

    Jeg er enig at digital imported er bra, og mens vi er inne på shoutcast radio`er så vil jeg på det sterkeste anbefalle http://basicbeats.net som er en radio med masse bra trance og annen elektronisk musikk i alle sjangere. Dette er et sted hvor nye dj`er får prøve seg, og hvor de samtidig får tilbakemeldinger. De har også en kanal på irc, EFNet, #basicbeats .

     

    Men over til eksempler på sanger.

     

    Gouryella - Ligaya (Airbase Remix)

    Solar Stone - Solar Coaster

    Delerium - Innocente (Tiesto remix)

    Conjure One - Tears From The Moon (Hybrids Twisted On The Terrace Remix)

    Jurgen Vries - The Theme

    Lee Haslam - Music is the drug

    Riot Bros - Ripped Out

    Dumonde - Never look back (Tiesto mix)

    Rollerball - Albinoni (Super 8 remix)

    Flutlicht - Icarus (S.H.O.K.K mix)

    Airbase - Genie

    James Holden - Nothing

    Kansai - Roccoco

     

    Det var det. Håper i allefall noe av det faller i smak, det er en ganske variert stil det der, men men, last ned og se hva du synes.

     

    Jeg hadde ikke lest innlegget til Knuty da jeg la inn dette, og han er helt klart ikke iberegnet i den aldersgruppen jeg nevnte. Jeg synes også du skal sjekke ut mye av det han skrev, mye bra der.

     

    Jeg meldte meg foresten på dette forumet i sta, bare for å svare på spørsmålet ditt! :)

×
×
  • Opprett ny...