Gå til innhold

kozeklumpen

Medlemmer
  • Innlegg

    592
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av kozeklumpen

  1. Da ble det tap. Skuffende sesong for City, men de kommer sterkere tilbake neste år.

     

    Laget skal i teorien være godt nok som det er, så jeg ser ingen umiddelbare kjøpsbehov. Tapte første kampen mot manu, men vant den siste. Differansen mellom lagene er ikke stor, men manu er nok hakket mer stabile.

  2. Løpet er nok kjørt, dessverre. Manu trenger bare å vinne to kamper til. City har en vanskelig kamp mot Tottenham også.

     

    Snart på tide å steppe ned fra tronen og håper de skjerper seg til neste år. Blitt for mye tull denne sesongen.

  3. Er ingen vits å begynne å fortelle slikt. Eneste de kommer trekkende med da er noe slikt som, "Haha se hva som skjedde sist sesong" eller "Vi lagde historie i fjor!"

     

    Såeh.. liten vits.

     

    Du kan gjerne vise til noen konkrete eksempler hvor dette har blitt dratt frem uten god grunn.

  4. Trenger ikke bortforklare noenting når det er deg feilen ligger hos hver eneste gang, siden du ikke klarer å lese innleggene skikkelig før du svarer, og så kommer med en flau kommentar som skal ta fokuset vekk fra det faktum at du driter deg ut.

     

    Wow.

     

    Du sier "Hadde eg vært City supporter så hadde eg vært lite aktiv det siste halve året også." og jeg spør hvorfor. Videre påpeker jeg at det ikke er det siste halve året City har hatt problemer. De fikk bl.a. en sommerferie med ligagull i baklommen.

     

    Ut fra dette begynner du med alt tullet ditt. Konklusjonen blir derfor én av to muligheter:

    1) Du leser ikke det som blir skrevet, eller

    2) Du forstår ikke det som blir skrevet.

    • Liker 7
  5. Rooney burde ha skrevet "Why Always Me?" under drakten, han scorer jo nesten alltid i disse derbyene. 9 eller 10 mål har han vel nå :)

     

    Det hadde faktisk vært litt morsomt.

     

    Hvorfor hadde jeg ikke denne tråden i mine innlegg?

     

    Mulig du har fjerna den?

    • Liker 2
  6. Viss eg var CITY supporter sa eg. Ikke United supporter. Du får lese inleggene litt bedre før du svarer neste gang. Blir bare så teit å måtte forklare deg ting om og om igjen fordi du ikke klarer å få med deg ting som står svart på hvitt :)

     

    Tidenes bortforklaring. Poenget mitt står.

    • Liker 6
  7. Hadde eg vært City supporter så hadde eg vært lite aktiv det siste halve året også. :)

     

    Hvorfor? Det er de tre siste mnd. som har vært elendige for City. Ikke det siste halve året.

     

    Jeg endret ikke innleggsfrekvensen min etter den dårlige perioden begynte. Den var allerede lav. Det er uansett godt å se at du viser den sanne manu-ånden ved å innrømme at du hadde latt være å skrive innlegg hvis det hadde gått dårlig.

    • Liker 7
  8. Hvor har det blitt av kozebamsen, macini og de andre trollene? Oh wait... jeg har svaret:

     

    Er her fremdeles, men som du sannsynligvis har lagt merke til har jeg ikke vært veldig aktiv det siste halve året. Dette velger selvsagt du å se bort i fra, kun for å prøve å fremheve ditt billige poeng.

    • Liker 2
  9. Skuffende kamp idag. Skjønner ikke helt taktikken til Mancini idag heller.

     

    Ser dårlig ut med CL i år også.

     

    Henger fortsatt godt med i serien. Tok innpå tre poeng på Chelsea denne runden etter at manu fikk tidenes flakseseier.

  10. Uavgjort i serien og (fortjent) tap i CL siden sist. En liten down-periode tåler man heldigvis. Det så vi senest i fjor, hvor manu leda serien suverent, men klarte å drite seg totalt ut.

     

    Ja drite seg totalt ut er vel noe City kan, godt gjort å slippe inn to mål når klokka har tikket over 85 minutter også. Snakker om å drite seg ut, men godt jobbet å bare tape med 1 mål også når det fort kunne blitt stygge sifre tidlig i kampen. Men Ronaldo og co fikk vel vondt av dere til tider.

     

    :)

     

    Hvem "dere"? City?

     

    Real Madrid er et sterkt lag. Synd med tap, men man kan ikke forvente seier i Madrid, i hvert fall ikke enda. City vil bare bli bedre og bedre når de får CL-erfaring. De fikk litt i fjor etter å ha røket ut, så vi får se hvordan det går i år. Smått komisk at City havner i "dødens gruppe" to år på rad.

×
×
  • Opprett ny...