Gå til innhold

pezettell

Medlemmer
  • Innlegg

    370
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pezettell

  1.  

    "Terroristen har ett minutt og 35 sekunder på seg til å armere bomben, som antiterroristene igjen har 35 sekunder på seg til å desarmere."

    Rundetiden er 1 minutt og 45 sekunder, det er sikkert bare en typo men det kan vere misledende. Men ellers en kjempe bra artikkel :D

    Oftest i turneringer og alltid ved profesjonelle kamper er rundetiden på 1:35 og 35 sec til å desarmere. Valve økte det med 10 sekunder på begge for oss "casuals".

    Rundetiden er faktisk 1:45 i ordentlige matcher. I matchmaking er rundetiden satt til 2:00

  2. Hvor kult var det ikke å faktisk måtte dra til en instance? Føles litt mer "real" når man må reise ett stykke og finne ingangen til en grotte eller ett slott osv. Var en egen atmosfære bare å queste rundt feks hulen til Onyxia.

    Med unntak av LFR og normal/HC dungeons er jo dette tilfellet i dag, man må reise til instance/raid for å komme inn.

  3. Razer Naga er de verste musene jeg har noensinne har eid når det kommer til Kvalitet. Har hatt 4-5 razer naga muser, alle har sluttet å funke eller noe ikke er helt optimalt lenger men en ting er sikkert, når du engang får deg razer naga og finner alle bindings, det er ikke lett å gå fra det. 

     

    Styr unna Razer om mulighet, mitt beste tips.

    Er alltids noen som har uflaks når det kommer til Razer, har hatt både Razer Naga og Razer Deathadder i flere år, fungerer ypperlig her.

×
×
  • Opprett ny...