Jump to content

=Øyvind=

Medlemmer
 • Content Count

  8429
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)

About =Øyvind=

 • Birthday April 1

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17197 profile views
 1. Har hatt en pause fra Swiftkey på 3-4 år selv. Siste iPhone jeg hadde var en 5S, Appstore husket fortsatt at jeg hadde hatt Swiftkey tidligere. Har brukt det mye på Android da jeg ofte har 3 språk inne, det fungerte veldig bra. Men grunnet privacy og diverse gikk jeg bort fra det. Nå er det så mye hjemmekontor at jeg alltid sitter nært en pc så telefonen har blitt mye mindre personlig grunnet lite bruk så jeg bryr meg dessverre mindre. Har de siste årene blitt litt for vant til a=å og o=ø ønsker derfor det nå også. Fikk du til engelsk iOS og tastatur med norsk stavekontroll, Comma Chameleon? Eller mener du å bytte mellom NO og UK ved å sveipe på mellomrom-tasten? edit: Fungerer nå med engelsk iOS, vet ikke hva som skjedde når jeg testet i går
 2. Fikk det til med Swiftkey og noen kompromiss. Måtte endre hele telefonen til norsk, da kunne jeg ha engelsk tastatur med norsk retting. Under Swiftkey settings er det fortsatt på engelsk da, men er kun 9 språk å velge mellom der.
 3. Sliter litt med å forstå "dictionary" og "keyboard", virker som de henger sammen selv om det er separate valg i settings. Selv når jeg har kun norsk ordbok og engelsk keyboard vil den ikke rette norske ord. Noen tips der før jeg prøver Swiftkey eller lignende?
 4. Så frem til denne telefonen i fjor men nå beholder jeg nok S10 en stund til. Hva har denne å tilby utover et litt bedre kamera og 5G? Når jeg ser på sammenligning fra f.eks. Phonearena er dette litt overraskende. Den er litt større i alle retninger og vekten er økt fra 157g til 171g selv om S21 er laget av plastikk og ikke glass. Skjermen er også redusert fra 3040x1440 til 2400x1080. I forhold til S10 mangler denne: Trådløse øreplugger (samme tilbud nå ser jeg) Kablede øreplugger Minnekort Minijack Lader Dette gjør jo at man stusser litt på prisen, er økonomien i Norge virkelig så dårlig? Om man sammenligneder med S20 med dollarkurs fra lansering: S20 USA kostet 10500 kroner ved lansering i USA, 9500 kroner i Norge S21 USA koster 6800 kroner ved lansering i USA, 9800 kroner i Norge
 5. Asus-kortet jeg mottok var godt innpakket også slik som over. Det fra proshop derimot hadde kun et tynt lag med brunt papir teipet utenpå Nvidia-esken.
 6. Er ikke et stort problem, men merker jo litt ekstra sus med viftene på. PSU har viften av ved lav temp og liten last. Rommet her er litt varmt men kan jo se ut som de slår seg av på 29C. Skal teste litt mer.
 7. Hvordan er det med 0rpm på 3080? Syns TUF OC ofte stoppet viftene men nå har jeg et Inno3D som stopper viftene kun en sjelden gang.
 8. Ok, det virker mer fornuftig ja. Takk for info. Jeg så GPU lå på 100% i spill i gammel pc også men tror coil whine var noe redusert, men det var kanskje bare pga. bedre lydisolert kabinett. Glemte å sjekke gpu-z.
 9. Sliter selv med coil whine fra mitt 3080 TUF OC: https://streamable.com/xpjyvh# Undervolting halverer støynivået så det er såvidt akseptabelt, testet også i en annen pc med 600W PSU som også ga lavere støynivå. Men det skyldes kanskje kanskje at det ikke får nok strøm. Mottar muligens 3080 TUF og inno3D i løpet av 2021 en gang, blir spennende å se om de har samme coil whine.
 10. Kan det være at gammel PSU på 600W ikke gir nok strøm? Sjekket ikke det nøye nok i afterburner dessverre. Har også testet undervolting, om jeg reduserer fra 340W til 270W f.eks. så klarer jeg ca. samme clock men støyen halveres og er nesten levelig.
 11. Flyttet kortet til min gamle maskin med i7-4790k og DDR3. Får rundt 20% lavere fps i samme spill og GPU på 100% men summingen er noe lavere ja. Høres fortsatt ut som det er en veps i kabinettet.
 12. Lurer på om jeg skal spørre om å få byttet mitt 3080 TUF OC jeg mottok her om dagen. Har dere opplevd coil whine slik som dette? Høres ut som en racing-sykkel, er en del høyere enn viftene når de går nesten for fullt. Undervolting hjelper noe men demper det ikke så mye. Her går jeg ut og inn av et spill i fullskjerm to ganger: https://streamable.com/xmq8fg
 13. Gainward har også ligget "på lager" siden 23. desember sammen med MSI Ventus og et annet som jeg ikke husker (Zotac?). Ingen disse har blitt lagt ut for salg de siste 12 dager så de forsvinner vel til ferdigbygde pcer eller folk på venteliste.
 14. Tipper det samme gjelder Asus TUF non-OC også, virker ikke som noen har mottatt de kortene. Da burde jo nesten de i kø fått tilbud en annen om tilsvarende modell uten å havne bakerst i køen.
×
×
 • Create New...