Jump to content

Larssv

Medlemmer
 • Content Count

  1102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

About Larssv

 • Birthday 01/01/1908
 1. https://www.tu.no/artikler/for-boligeiere-er-bergvarme-en-radyr-losning-br/445134 Noe sånt?
 2. Brukte en vanlig håndsag sist gang jeg la laminat. Det ble mye mindre fint støv som måtte fjernes enn når jeg brukte gjærsag. Det var greit å ha noe å legge laminatet på i knehøyde for å gjøre sagingen enklere.
 3. Larssv

  Strømgjerde

  Er det høyt gress eller noe slikt i nærheten, så kan du prøve å lene det mot tråden. Så må du se og høre om det kommer en gnist etter litt.
 4. En 1fas betongblander koster heldigvis ikke for mye å leie en helg, eller å kjøpe på Biltema, Jula, etc.
 5. Du får et hull å stappe den i, men mangler forsatt en fase. Edit; Sentralen må kobles til 3fas for å få 3fas ut av den.
 6. Tror du vil ende opp med en fase for lite til å få motoren til å gå. De 3 små i den blå pluggen er L1, L2 og L3, og den store er jording. Uten å si noe sikkert uten å ha sett på motoren, så tror jeg ikke det er mulig å enkelt koble det om der.
 7. Vipp av sikringen i sikringskapet, ikke ta sjans på å stappe noe inni der med spenning på. Antar holderen ser slik ut hos deg og. Vri den litt mot klokka(edit), og trekk ut. Blir nok lettere med en nebbtang, siden den smuldrer opp.
 8. Det var iallefall min erfaring med ca det samme utstyret, men gjorde det mens pumpen var igang.
 9. Ikke sikker på hva slags utstyr du har (tank, pumpe etc) eller hvordan det er festet og tettet. Om det er mulig å snu pcen på hodet med alt i kommer vel ann på hvor tett og fast alt er, og hvor mye du stoler på ditt eget arbeid. Jeg hadde en strømforsyning der jeg kunne stille opp spenningen for å hjelpe til å lufte ut alt, men ellers så er vel regelen at luften stiger til det høyeste punktet i systemet. Lykke til.
 10. Har du prøvd å helle hele PCen i alle rettinger for å se om det kommer bobler ut rundt omkring? Jeg måtte helle min nesten 45 grader i alle rettinger før det sluttet å komme bobler igjennom rørene. Edit: Jeg gjorde dette med pumpen i gang, med tørkepapir ved alle koblinger og rundt tanken. Med leverte strøm til pumpen fra en ekstern strømforsyning, for å minimere skaden hvis vannet skulle finne veien ut av systemet.
 11. http://www.biltema.no/no/Bygg/Festeelementer/Plateskrue-og-expander/RuspertMagsho/Plateekspander-2000018837/ http://www.schneider-electric.com/en/product/1200401/thorsman---tpp-13xm5---cavity-fixing---with-screw---set-of-25/ Da får du noe inn bak stålet, så slipper du å kun ha det tynne stålet å skru i.
 12. Har bare brukt den med to simkort, og da tømmes batteriet fort hvis jeg er plasser med dårlig dekning. Eller så klarer jeg meg to dager med lite bruk. Bruker Spotify eller Audible på jobb hele dagen, med blåtannheadsett, og har som regel litt over 60% batteri når jeg går for dagen. Med normal bruk ellers. Vil tro at du kan klare to dager med lite bruk, men den må nok lades hver dag med mye bruk. Den har et stort batteri, men jeg føler ikke den har bedre batteritid enn Samsung S5en eller Microsoft Lumia telefonen jeg hadde tidligere.
 13. Ser prisen på den har gått ned 1000kr siden jeg kjøpte. Forsatt en dyr telefon, som ikke yter like godt som andre telefoner til den prisen. Betaler ekstra for flir kameraet, og for å ha en telefon som gjør deg mer bekymret for gulvet du mister den på, enn telefonen.
 14. Du kan ta telefonen som normalt, men en gang i blandt klikker det. Den har blitt bedre etter en del oppdateringer, heldigvis. Bruker den hver dag på jobb som elektriker, og den er et kjekt feilsøkingsverktøy.
 15. Kameraet er det dårligste jeg har hatt på en telefon de siste årene. Føler det trenger mer lys enn andre telefoner jeg har hatt, og det er tregt. Den føles tregere enn Samsung S5en jeg hadde tidligere. Hadde en del problemer i starten med at den hang seg, restartet, og noen ganger måtte resettes for å fungere. SOS knappen på telefonen fungerer fint, til å åpne en app som ikke fungerer skikkelig. Folk har klagd en del på at de ikke hører meg i telefonsamtaler. Ellers er det en liten irriterende detalj, at telefonappen blir satt i bakgrunnen, mikrofonen mutes. Så jeg må låse opp telefonen, og finne telefonappen for å svare. Tidligere i uken falt "grillen" som er over mikrofonen og høyttaleren i bunnen av telefonen av, så jeg må tilbake til Elkjøp og høre om det er noe som kan fikses... FLIR kameraet er morsomt, men jeg vil heller anbefale å kjøpe FLIR ONE, og en god telefon utenom. Litt irriterende å måtte åpne luker for å lade eller bruke jack porten. Det er de negative tingene. De positive er Kjekt å ha et varmekamera i lommen på jobb, hvis du har bruk for det der. Kunne krype rundt rare plasser på jobb uten å vær redd for å knuse telefonen. Holde papirer på plass i storm, siden telefonen veier 0.2kg. Kjekt å ha et varmekamera i lommen på fest... Har du to simkort så er det veldig greit med plass til begge to... Batteritiden er ok, så lenge du ikke sjekker temperaturen på alle kaffekoppene du drikker, da varmekameraet bruker en del strøm. Har hatt telefonen i et halvt år nå, og hadde nok ikke kjøpt telefonen hvis jeg viste alt jeg vet om den nå. Hvis du lurer på andre ting med telefonen, så er det bare å spør.
×
×
 • Create New...