Gå til innhold

Nesa_til_Nuffene

Medlemmer
  • Innlegg

    623
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Nesa_til_Nuffene

  1. Hjelp... Altså..

     

    Jeg driver å skal kjøpe meg en app som jeg liker da. Men så har jeg fått meg nytt kortnr å cvc kode sia i fjor. Please. Er det noen som kan hjelpe meg? Har vært på google wallet for å endre kortnr å cvc men når jeg da går inn på google play butikken på mobilen min så får jeg opp at det er helt feil..

     

    Håper noen har peil å kan hjelpe meg. Bare seriøse svar vær så snill.

  2. Oki i den orginale batman filmen jeg har slutter det med at batman,robin å batgirl stikker på nye opdrag. Å i dark knight rises så virker det ut som at robin får en grunn til å overta.. Håper på flere sånne filmer nå har jeg alle filmene.. Altså ikke tegnefilmene men di "ordentlige" filmene :)

  3. Hallo...

     

    Er det noen av dere som veit om det kommer en Dark knight eller batman film etter The dark knight rises?

    Altså jeg har prøvd å sjekke men jeg finner bare at det skal komme animasjonsfilmer å DET er ikke noe for meg lenger.

    Håper på seriøse å positive svar.

     

    Mvh Silje :)

  4. banner spritty fordi kjenner stresset for å bli ferdig med produktet mitt til i morgen :D

     

    Daså, var den bra?

    jepp var veldig bra, ikke sikker om den var bedre enn dark knight, jo mer jeg reflekterer over den siste filmen jo mer liker jeg den hehe ^^

     

     

    Banner settings for å glemme å banne meg å takk for bursdagshilsnen min den ENESTE her inne som huska det for øvrig for en mnd siden :)

     

    Å banner TOP for å ikke ha adda meg enn :cry:

     

    adda deg nå,tabletten hadde ikke strøm før sent i går kveld og jeg hadde folk over så glemte det nesten ^^

    og gratulerer med vel overstått da :O

     

    :ph34r:

     

    Banner top for hva kaller du deg? :D

  5. Banner topvulture fordi uff da,min gjør ikke det.. Men jeg er litt sur fordi folk ikke har godtatt invitasjonen min eller ikke har giddi å avslått den så alle mine 30 invitasjoner er brukt opp så ejg får ikke invitert fler søren å :( så du må nesten invitere meg :)

     

    Banner Joeyvennen fordi jeg er veldig glad i deg uansett å savner sms fra deg! Å Spritty HEI spiller du også wordfeud vennen min? :):wee:

  6. Banner joeyvennen fordi det er dårlig gjort :cry: Å topvulture for unnskyld vil du legge meg til da? jeg får ikke lagt til fler fordi det ligger invitter på vent som folk ikke gidder å fjerne så du må invitere meg å nicket er Påseline

  7. banner for nesa nuffe fordi du kalte meg for joeyvennen og fordi ja jeg spiller enda litt wordfeud, pleier som regel aldri å tape i det :) bruke tabletten min som regel bare til wordfeud :p

     

    Banner Joeyvennen min for da må du spille med meg altså for jeg har spilt bare i bitelitt over ei uke så jeg er skikkelig dårlige. Finn meg da :D Jeg kaller meg Påseline

  8. Funka når jeg la deg til, Nesa_til_Nuffene. Sikker på at du har en oppdatert versjon av Wordfeud?

     

    Jeg får godtatt invitasjonene dere sender men jeg får ikke invitert selv men noen som har spilt wordfeud lenge sa atte jeg bare har 30 invitasjoner å hvis noen ikke har godtatt dem så blir di liggende på vent å fyller opp plassen :/ Men jeg får godtatt fra dere i bøter å spann da men når brettet er over får jeg ikke bedt dere om omkamp dere må be meg :)

×
×
  • Opprett ny...