Gå til innhold

Fozzie

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fozzie

  1. Hei.

     

    Ja, jeg prøvde å starte den etter en metode jeg fikk råd om vedr. strøm og slik, men uten resultat.

     

    Det endte med at jeg fikset min selv ved hjelp av denne instruksjonen på Youtube:

     

    Men har du fremdeles garanti / reklamasjonsrett er det bare å levere inn til rep. Lykke til.

  2. Hei.

     

    Antakelig det samme som jeg har med min. Har ikke nøyaktig diagnose for jeg har ikke giddet å levere den inn på rep - igjen. Har røket 2x på under 3 år. Kjent svakhet for disse modellene er at hovedkort / skjermkort etc ryker pga varmgang. Min pc gjør det samme som din, men starter opp igjen og slår seg av i en uendelig syklus.

  3. Trur du misforstår Ole Christian, dette er ikkje faner eller bokmerke i IE, men rekkjefølga til dei opne programma på oppgåvelinja (linja mellom startmenyen og klokka).

     

    Fozzie:

    Eg har aldri opplevd dette sjølv, og veit ikkje kva som gjer det, men eg kan gjette: Om du høgreklikker på oppgåvelinja og vel Eigenskapar finn du eit val som heiter «Grupper liknande knappar på oppgåvelinja». Fjern haka frå denne boksen. Denne grupperinga har eg alltid hatt avslått, so om den fører til slik oppførsel som du skildrer veit eg ikkje, men det var det fyrste eg tenkte på.

     

     

    Hei Torbjørn.

     

    Du har rett i det du sier til Ole C, det gjelder ikke faner men programmene på oppgavelinjen.

     

    Jeg har allerede prøvd forslaget ditt også uten at det hjalp noe. Jeg tenkte også som du, at ved å hake av her kan det muligens føre til sortering i tillegg til gruppering - men den gang ei. Takk begge to for forsøkene i alle fall.

     

    Nå ser jeg at knappene ATTER en gang har flyttet seg, fytti grisen hvor irriterende... Kan nesten ikke annet enn å le, en slik "enkel" sak, og ingen som vet hva som skjer.

     

    Prøvde meg også med en mail til Microsoft, men fikk bare et svar om å henvende meg til en annen avdeling i firmaet. Et "Vær så god, finn e-post adresse selv til dem du skal henvende deg til"-svar... :thumbdown:

     

    Andre forslag?

  4. Siden du sier at Visma blir lagt lengst til høyre etter en stund, tipper jeg at den sorterer automatisk. I Firefox er det hvertfall bare en enkel innstilling: Høyre klikk på link tool baren huk av "Sort by Name".

     

    For å være på den sikre siden at den ikke sorterer i det hele tatt, men at du fikser dette sjøl, gå inn på Bookmarks -> Organize Bookmarks.. -> Views -> Sort -> velg unsorted.

     

    Screenshot-Library.png

     

     

    Hei. Takk for svar, men jeg finner ikke noe sted å sette innstillingene du beskriver. Skal dette finnes i hvert enkelt program, eller er det i maskinens / windows' oppsett det skal stilles inn? Evt. hvordan finner jeg frem?

     

    Andre forslag?

  5. Har fått ny Acer pc med Vista på jobb, og at knappene bytter rekkefølge av seg selv er ganske irriterende. :mad:

     

    Kanskje litt nerdete av meg, men jeg åpner programmene i en viss rekkefølge slik jeg ønsker å ha dem på oppgavelinjen. Dette gjør det mye raskere å jobbe når man bruker flere programmer om gangen, spesielt når man ofte har papirer stående foran skjermen slik at oppgavelinjen akkurat blir dekket. Man lærer seg fort akkurat hvor knappene står når man sender pekeren ned bak papirene - bare de står stille. Det gjør de altså ikke lenger. Når jeg har jobbet en liten stund flytter de seg rundt, alltid til samme rekkefølge. :cry:

     

    Jeg kan f.eks åpne i rekkefølge: Visma, ie explorer, outlook, men etter en stund flyttes Visma lengst til høyre. Etter hvert som jeg åpner flere programmer eller mailer flyttes Visma bortover til høyre, og står derfor sjelden lenge på samme plass.

     

    Jada, vet at man kan bruke alt+tab for å bytte program, legge oppgavelinjen andre steder osv, men arbeidsmåten er så innarbeidet at jeg vil ha den tilbake. Spurte noen datafolk på jobben om de visste, men de hadde ikke hørt om dette "problemet" en gang. Noen som vet?

  6. Har også lurt på å kjøpe et slikt sett, men jeg lurte på om det finnes baner man kan kjøre roboten på?

     

    I First Lego League turneringer er det en matte som utgjør banen, og en del utstyr som man setter opp som man skal løse oppdrag med å flytte på / velte / rulle etc. Utstyret på denne banen står alltid på samme plass, slik at man kan programmere roboten til å utføre oppgavene ut fra helt like forutsetninger hver gang man skal bruke den.

     

    Noen som vet om det er baner eller liknende å få kjøpt, og eventuelt hvor?

  7. Har bestilt ADSL og vil ha våre 3 pc'er på nett. Har 1 pc (2,4 ghz) stående ved vegguttaket som skal tilknyttes routeren med kabel. Pc nr. 2 er en bærbar (2,8 ghz), og pc nr. 3 er en eldre pentium 3 (500 mhz).

     

    De to sistnevnte skal jeg ha trådløs forbindelse til, men er usikker på om den eldste maskinen innebærer begrensninger mht hva slags router jeg kan kjøpe. Ble en gang fortalt at den eldste pc'en kunne få problemer med å takle mer enn en 11 Mbps router / nettv.kort. Forstår ikke helt hvorfor...

     

    Har tenkt å kjøpe en D-LINK DI624108I router (108 Mbps), et trådløst D-LINK DWLG650108I (108 Mbps) pc card til den bærbare, og et trådløst D-LINK DWLG120I (54 Mbps) usb adapter til den gamle maskinen. (Pakkepris ca 1500 kroner).

     

    Noen grunner til at ovennevnte utstyr ikke vil fungere på alle maskinene - og til at jeg derved ikke bør kjøpe dette??? Hva bør jeg eventuelt gå for i stedet?

     

    På forhånd takk for svar.

  8. Har problem med lyden på maskinen. En dag var den uten forvarsel nesten helt borte. Når jeg legger øret mot høyttalerne kan jeg såvidt høre lyden når volumet står på fullt over alt. Har sjekket det jeg finner av volumkontroller slik at ingenting står på "demp" eller veldig lavt.

     

    Putter jeg inn et headset høres lyden litt bedre i dette, men ikke mye.

     

    Har også formatert pc'en uten at dette har hjulpet.

     

    Kan det være lydkortet som er "gåent"? Andre forslag, evt. noen som har samme erfaring med Toshiba'en?

  9. Har problem med lyden på maskinen. En dag var den uten forvarsel nesten helt borte. Når jeg legger øret mot høyttalerne kan jeg såvidt høre lyden når volumet står på fullt over alt. Har sjekket det jeg finner av volumkontroller slik at ingenting står på "demp" eller veldig lavt.

     

    Putter jeg inn et headset høres lyden litt bedre i dette, men ikke mye.

     

    Har også formatert pc'en uten at dette har hjulpet.

     

    Kan det være lydkortet som er "gåent"? Andre forslag, evt. noen som har samme erfaring med Toshiba'en?

  10. Skal formatere den stasjonære pc'en, og vil overføre alle mailene til den bærbare for å ta vare på dem. Har funnet ut hvor dbx filene ligger, har kopiert dem til en usb disk og prøver så å importere dem til Outlook Express på den andre pc'en. Jeg velger: "importere meldinger fra OE6, importere e-post fra en OE6 identitet, hovedidentitet, OK. Merker av den flyttbare disken i "plassering" og trykker neste, da får jeg følgende feilmelding:

     

    ---------------------------

    Importer meldinger

    ---------------------------

    Det finnes enten ingen meldinger i denne mappen, eller så er det et annet program som kjører med filene åpne. Velg en annen mappe eller prøv å lukke de programmene som har filene åpne.

    ---------------------------

    OK

    ---------------------------

    Har prøvd å legge filene i hovedlager-mappen, samt en vanlig backup mappe på C: i stedet for å ha dem på den flyttbare disken - til ingen nytte.

     

    Noen som har løsningen til en som holder på å hive pc'ene ut av vinduet?

  11. Utrolig irriterende nok så går min Toshiba Sat A20 i vente / hvilemodus eller liknende etter x antall minutter under DVD avspillingen. Jeg er absolutt ikke noen ekspert på data, men vet hvor man normalt slår av dette. Har prøvd å gå inn å slå av hvilemodus, men alle valgmuligheter er "diffuse" (kan ikke endres) og jeg får beskjed om å gå inn i Toshiba's strømstyringsprogram for å endre innstillinger. Når jeg går inn der føler jeg ikke at alternativene er krystallklare for en med mine beskjedne datakunnskaper. :blush:

     

    Noen som kan gi en grei liten guide gjennom Toshiba's strømsparingsprogram slik at jeg kan få sett en dvd uten stopp?

  12. Har et script fra en avstemning (poll) jeg vil lime inn på siden min. Dette er et script som er kopiert fra en "poll-generator".

     

    Når jeg så skal lime inn dette scriptet på html siden i Frontpage 2000, forandres noen av tegnene i scriptet slik at det selvfølgelig ikke funker. Det er spesielt tegnene < og > som endrer seg til & l t ; og & g t ;

     

    Er det ikke mulig å lime inn script her, må jeg virkelig skrive inn hele d.....?

×
×
  • Opprett ny...