Jump to content

Swoosh

Medlemmer
 • Content Count

  4641
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Swoosh

 1. Swoosh

  Elbil-tråden

  Har kun erfaring med Fortum, men har opplevd 3 ganger hvor en lader ikke har fungert. Da har det bare hvert å ta en rask tlf til dem. Så vil de resette laderen og vipps, den fungerer igjen. Så visst en lader ikke fungerer betyr ikke det at den er defekt. Sikkert bare en gjøk som ikke klarer å lese eller forstå hvordan man skal bruke den, så laderen har gått litt i vrange 😛
 2. Fisk med enkel krok med jigg eller agn på. Da minker sjansen for å sette seg fast betraktelig. Ellers er som nevnt søkke meget bra. Da lager du gjerne en fortom. Typisk i nylon, da det tåler bedre å bli dradd mot stein osv. Så fester du søkke i enden, og ønsket mengde kroker på. Gjerne 50cm fra søkket eller mer.
 3. Vet ikke formålet ditt, men våt blir man uansett. Enten blir du våt fra innsiden (feks fra svette, kondens når det er kaldt osv) eller utsiden. Finnes ikke noe vidunder produkt enda, spør du meg. Når det skal sies er skalljakker noe man gjerne får det man betaler for, dessverre.
 4. Tenkte å kjøpe en ny SSD, da jeg kun har 258+128gb... Gammel 3570k PC, så m.2 er vel ikke aktuelt. Anbefalinger?
 5. Noen erfaringer med å endre farge på feks bukser med tekstilfarge her?
 6. Bekjente som var tilstede har fortalt meg at lastebilsjåføren ble delt i to, fra livet selvfølgelig. Tesla sjåføren hadde visstnok også høy hastighet, dvs over fartsgrensen. Videre hadde ikke lastebilsjåføren satt ut varseltrekant, og som nevnt er det rett etter en tunnel, hvor det faktisk kan være vanskelig å se pga lys.
 7. Kjøkkenvekt anbefalinger? Er litt salg på noen Soehnle vekter, som tar ned til 1g. Så da bør de funke ok med kaffe? 5 års garanti er det og!
 8. Strøken som f! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=181359358
 9. Noen som blir med å brenne alle "hellige" religiøse bøker utenfor stortinget?
 10. Folk jogger jo med airpods, så at det mulig å finne enkle propper som ikke faller ut, selv under en heavy intervall økt, er kanskje der. Dessverre ikke for mine ører. Jeg setter stor pris på å ikke frykte at proppene faller ut!
 11. Tror du kan utelukke Jabra. De har ikke vinger i proppene, og derfor er potensiale stort for at de vil falle ut. Det siste jeg vil tenke på under en økt er om proppene til 2k vil falle ut... Selv endte jeg opp med Sony WF-S800N. Egentlig litt skuffet over lyden, selv om jeg hadde lave forventninger. Dessuten er det ikke umulig at Spotify på klokka de har "low" eller "normal" kvalitet. Det er i hvert fall tilfelle på min Garmin. Derfor er min konklusjon at du kan like så godt kjøpe noe billigere enn ditt budsjett.
 12. Akseptere tjukke? Ja. Akseptere kroppsaktivister som promoterer sin sykelig overvektige kropp? Nei ikke faen. Man må huske at det finnes en mellomting. Det bør læres mer om over- og undervekt i skolen. Leger bør ta mer ansvar. Man bør ha en obligatorisk helsesjekk per år feks.
 13. Hei! Har hvert permittert, men tilbake i arbeid å fikk nylig lønn. Dessverre var den trekt 50% forskuddstrekk... Skjønner ikke hvorfor, men jeg har aldri dillet noe med det selv. Alltid hvert bedriften som har holdt styr på dette. Lar det seg gjøre å få tilbake penger, isteden for å få tilbake på skatt neste år? Takk!
 14. Hvordan er lyden uten EQ? Jeg bruker Garmin sportsklokke med musikk, så da regner jeg med EQ ikke er tilgjengelig med mindre øreproppene har noen form for lagring
 15. ^ Gidder ikke å løpe rundt med en sånn "dongle" slengende. Det er irriterende, spør du meg.
 16. De var litt i overkant dyre til mitt bruk ? Maks 2,5k
 17. Tanker om trådløse ørepropper til hovedsakelig trening? At de har en tråd gjør ingen ting, da jeg vil helst unngå å miste de! Powerbeats 4?
 18. Oi oi! https://www.aftenposten.no/norge/i/AdyG15/politiet-har-video-av-bil-som-rygget-inn-til-hagens-bolig-minutter-foer-anne-elisabeth-hagen-forsvant?
 19. Heisann! Er veldig glad i smoothies og puréer, og har egentlig en blender for øyeblikket, men den er helt forferdelig dårlig til begge deler. Har tenkt på en Braun Multiquick 5, etter test fra "America's test kitchen", men litt usikker. Noen anbefaler Bamix, men de er bare 150-200w. Betaler gjerne for noe som er skikkelig bygd. Tips?
 20. Ikke av egen interesse, da jeg ikke har blitt stoppet.
 21. Hei! Politiet i Kr.Sand hadde fartskontroll hvor de sto på en bro under konstruksjon, altså på en byggeplass. Som vi vet har byggeplasser HMS regler, som hjelm osv, som selvfølgelig ikke Politiet hadde på seg. Har politiet i det hele tatt lov å stå på en sperret byggeplass for slikt arbeid? Takk
 22. SMSL har ukjent garanti. Så kan man undre seg om multibit er veien å gå. Audio Science Review sine målinger (om man stoler på dem) er ikke spesielt positive. De anbefaler faktisk Modi 3.
 23. Har ASR målt den? Finner det ikke...
 24. Tja... Audio Science Reviews har ikke testet den enda. Jeg skal ikke selge deg inn i min tro heller. Bor du i nærhet av Oslo eller Bergen er det jo bare å ta en lytt? Jotunheim ble faktisk ikke anbefalt av ASR, men SBAF har gitt den ok målinger. Samtidig har den fått nok av bra anmeldelser rundt om. Lyr 2 ble anbefalt av ASR, og det ligger en tilsalgs. Noe å vurdere, om man ikke vil ha Lyr 3.
×
×
 • Create New...