Gå til innhold

Ulven

Medlemmer
  • Innlegg

    603
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ulven

  1. Hei.

     

    er det noen her som har vært borti lignende med telenor eller noe sånt at man av og til plutselig har dårlig linjehastighet?

     

    Vi har 9Mbit linje, men det jeg måler for øyeblikekt er 0,5Mbit ned, og telenor finner absolutt ingenting.

     

    noen tips/hint?

     

    Takk for alle svar :thumbup:

     

    Hei, har samme problemet. Siden kl 15.00 i dag og utover har jeg logget 0.5 Mbit på en 12Mbit linje. Telenor må ha problemer en eller annen plass. Du bor vel ikke tilfeldigvis på vestlandet ? (Sunnmøre her).

  2. Hei, noen som kan si noe om hvorvidt Adipure IV er like lave bak på helen, som Adipure 3 ? Har trøbbel med achilles og vil gjerne ha skoen så lavt ned på bakfoten som mulig :D Og siden jeg sliter med å finne adipure 3 vurderer jeg en overgang til siste versjon.

  3. Da er Asus RT-N16 kommet i hus. Den firmwaren og GUI som fulgte med var meget fin. Greide å holde meg sikkert minst 2 minutter før DD-WRT var installert via GUI. :p

     

    DD-WRT er ikke helt stabil med denne routeren ennå (første build), men funke det gjorde den uten problemer. Opplevde at CPU-last kom opp i nesten 100% ved bruk av UPNP, men det er en kjent bug som er relatert til Kernel/DD-WRT og har ikke noe med selve routeren å gjøre. Routeren fungerte forøvrig fint selv med denne prosessfeilen...

     

    Lastet ned en Linux-distro med topp hastighet begge veier og sjekket PS3_media_server som streamet med null problemer og kom raskt opp med meny. Den er mye kjappere enn DIR-655 på det området hvertfall.

     

    Selv om jeg la inn den store versjonen av DD-WRT så var det ennå over 110MB ram ledig i router. CPU lå stort sett og idlet mellom 1 og 10% mens jeg brukte bittorrent.

     

    Routeren er sikkert dobbel så stor som DIR-655 i volum. Jeg ser ikke noe negativt i det, for da blir den ikke så varm.

     

    Har ikke testet den på WLAN ennå, for det brukes mest Gigabit her nå. Skal ta en test med laptopen når jeg er hjemme igjen.

    Sier meg fullstendig enig i det la7dfa her sier. Knall router med mange muligheter.

  4. Dette er jo veldig bra, men som det har vært snakk om i en annen tråd som jeg opprettet for en ukes tid siden, så har jeg en teori om at 10 Mbps (gammel hastighet) med Canal Digital er tregere enn 10 Mbps med f.eks. Viken Fiber. Så jeg tror nok at om en har anledning til å sammenligne Canal Digitals linje på 12 Mbps med Viken Fibers linje på 10 Mbps, så vil en føle at surfing går mye kjappere med Viken likevel. Men for all del; bra med hastighetsoppgradering.

    Ja, fiber vil oppleves raskere pga lavere responstid. Hadde lett valgt fiber før canaldigital. Men uansett, greit med oppgraderinger.

  5. Har troen på denne

    asus.no

    RT-N16 can support up to 300,000 sessions for P2P... Ja den der er jo helt super når det gjelder prosessor, rom og ram! Godt mulig den vil få støtte av tredjeparts firmware med tid og stunder. Flott at det endelig kommer routere som tåler mere enn man egentlig har bruk for. Inntil nå har jo hardware i de aller fleste konsumerroutere vært relativt svak.

     

    Fant den her: http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p...bc:36180%3br:pg

     

    Eller for halve prisen + mva + tollgebyr herfra: http://www.provantage.com/asus-rt-n16~7ASU9138.htm

     

    Nå har denne støtte for DD-WRT. DD-WRT Blir sikkert populær denne.

  6. Enig, denne virker perfekt. Noen som vet om noen som har den på lager ?

     

    Det er nok for tidlig enda. Er bare noen dager siden den ble annonsert av Netgear om jeg leste rett. Uansett så er det fine specs og de skryter av at den kan kjøre "business class applications" som sikkert stemmer. Ser ut til å være bra med kraft under panseret hvertfall.

     

    http://www.myopenrouter.com/blog/entry/138...artner-Program/

    Men i følge linken du oppgav er vel ikke ruteren fullt så "open-source" som netgear vil ha det til. Men kommer til å kjøpe en uansett :)

  7. Det tilbys bredbånd fra Canal Digital i et boretslag som jeg skal flytte inn i, har tenkt å gå for 19/1,8Mbit eller 20/1,8Mbit utgavene.

     

    Er det noe her som har erfaringer med Canal Digital når det gjelder følgende punkter:

     

    - Ping til servere i Europa (spiller UT3 mot en del servere i Europa)

    - Stabilitiet

    - Hastighet

    - Oppetid

    - Kunde Service

     

    Jeg regner meg selv som en "casual gamer" og liker å ha så lav ping som mulig, jo flere servere som er ned mot 50ms jo bedre.

     

    Driver litt med torrents, men dette er minimalt. Noen som har problemer med dette og CD?

     

    Har tenkt å skaffe meg IP-telefoni for å få ned kosten en smule er det noen som har problemer med dette fra CD, eventuelt hvordan blir ytelse når man spiller spill som liker seg best med lav ping og når man ringer samtidig?

     

    Frank

     

     

    Hei, mine erfaringer med Canalgital som ISP er som følger:

     

    Oppetid : Meget Bra (Har adsl i tillegg, og omtrent aldri nedetid på noen av linjene)

     

    Kundeservice : Bra (Raks respons og hjelpsomme folk)

     

    Hastighet : Har du en av de største linjene kan du oppleve tider av døgnet da du kun har tilgang til omtrent halve hastigheten. Dette er irriterende og her gir min adsl linje full pupp 24/7.

     

    Responstiden : ligger på omtrent det samme som ved adsl, men hopper veldig. Ved adsl har jeg 8-9ms ping til min sentral konstant, medan pingen ved kabel ligg på 5-6-20-11-62-35-25ms osv. Detter er rimelig irriterende om du spiller, og det kan hende årsaken ligger i mye støy på kabelnettet her hvor jeg bor. Uansett, om ping er viktig for deg ville jeg hørt med noen som bor i nabolaget ditt om dem kunne sjekket om dem har samme problemet som jeg har.

×
×
  • Opprett ny...