Jump to content

failern

Medlemmer
 • Content Count

  3394
 • Joined

Community Reputation

2896 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

23474 profile views
 1. Enig, men vi må skille mellom media (og spesielt da clickbait media) og WHO/NGOs myndigheter.
 2. Mye rart fra deg i denne tråden, men som admin bør du vel holde deg for god til å anklage motdebattanter for trolling i en diskusjon du selv deltar i? Ingen av oss kan sitte på håndfaste "bevis" den ene eller andre veien i en slik debatt. Jeg leste denne: https://newint.org/features/2012/04/01/bill-gates-charitable-giving-ethics Nei, det er så absolutt ikke håndfaste kilder på at Gates driver med lureri, men hadde jeg hatt slike håndfaste bevis så hadde du allerede sett dem. Personlig tror jeg at Gates er en bra mann, men jeg støtter ikke et system der vi må lite på enkeltpersoners goodwill for å fikse _elementære_ problem i dagens samfunn (vaksine til alle).
 3. Ok, du skrev svineinfluensa, så jeg ble confused. Ser du bort fra at opp mot 1/5 av verdens befolkning ble smittet? Hva hadde skjedd om dødeligheten var høyere? Man skal selvfølgelig ikke få panikk, men å lytte til myndighetenes råd er det minste vi bør gjøre. Det er derfor jeg reagerer så sterkt når du behandler saken som en vits.
 4. Ja, men herregud dette er da barnelære. Det er forskjell på å si: "dette er en møkkabil som lager utrolig irriterende pipelyder som gjør meg gal" og "bilen har en ulyd når man akselererer hardt".
 5. Man kan ikke lyve på fakta, men "beste bilen jeg har hatt" kan jeg ikke se at man kan fengsles for.
 6. Er det denne: https://en.m.wikipedia.org/wiki/2009_flu_pandemic svineinfluensaen du snakker om? Mellom 150 000-550 000 døde og ufattelige 11-21% av jordas befolkning antatt smittet. (dvs. hadde dødeligheten på akkurat dette viruset vært høyere hadde gigantkatastrofen vært et faktum). Du virker å være resistent mot fakta i det minste. Vet ikke om det hjelper mot corona dog.
 7. Ja, men ikke på denne måten. Fyren oppgir ikke reg.nr. så dette er definitivt svertekampanje. Med en slik annonse så taper man ikke noen tusen, man får mest sannsynlig ikke solgt bilen. For all del, mørke-historier (?) er det bare å komme med, og de er sikkert legitime som fy, men dette blir bare latterlig.
 8. Problemet er ikke at de roper ulv, ulv. Problemet er at du ikke ser ut til å forstå hvordan virus spres. Det er bare å se på hva svartedauden, spanskesyken eller til og med svineinfluensaen krevde av liv. Sannheten er at vi faktisk gjør utrolig mye for unngå spredning av slike sykdommer og selv med den utrolige bevegelsen av mennesker vi har i det 21. århundre så klarer vi å effektivt stoppe de fleste pandemier. Når man tenker over det er det egentlig utrolig imponerende. Desverre er de fleste hjernedøde og evner ikke å lære av historien, men tenker at "litt virus er jo bare sunt". Vi tar alt for mye for gitt og det må vel smelle rett i trynet vårt før vi innser realitetene.
 9. For å være helt presis så handler dette om dynamisk scattering ikke statisk scattering som du refererer til.
 10. Kom igjen, dette er garantert bullshit. Når noe koster så mye er det ingen som underselger det på denne måten. Selv hadde jeg skrytt bilen opp i skyene om jeg skulle selge den, selvom jeg hatet den av hele mitt hjerte.
 11. Forøvrig så har mitt forbruk av kulepenner doblet seg fra 2018 til 2019. (fra 1 til 2!) Det ser derfor ut til at i 2056 så vil mitt forbruk overstige verdens totale produksjon av kulepenner (47 milliarder).
 12. For å sitere Erna, her er det bare å hoppe i halmen folkens.
 13. Herlig. Takk for svar. Jeg fant også denne i kommentarfeltet der, som går mye mer i dybden og svarer på det faktiske spørsmålet: https://www.itu.int/dms_pub/itu-r/opb/rep/R-REP-BT.2142-2-2015-PDF-E.pdf?fbclid=IwAR3q4D_Z4rSuCCVn3P7TkmXJ6IYX20Ou55r0BNDpo3nhCPJW_BZRVhGlE-k
 14. På hvilken måte forstyrrer vindmøllene tv-signalene?
×
×
 • Create New...