Jump to content

failern

Medlemmer
 • Content Count

  3562
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3149 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

23674 profile views
 1. Velkommen til virkeligheten. Lager man dritt får man stort sett dritt i retur. Litt rettferdighet finnes fortsatt.
 2. Hahaha, tenkte det samme. Herre min hatt for en kultur som har utviklet seg her. Race to the bottom i dommedagsprofetier. Tror absolutt det er farligere for helsa å henge her enn å få korona..
 3. Ifra mars 2019 da? Måneden tesla fikk levert 1 år med backlog? Luring du...
 4. Det virker da slik ifølge tallene. For meg er det logisk fordi i byene er det mye mer persontrafikk. Jeg er ikke helt uenig med deg. Et diesel-forbud fremstår ganske unødvendig. Dog er jeg i utgangspunktet for alle tiltak som bedrer luftforurensingen. Svevestøv er dog veldig vanskelig å gjøre noe med. De enkleste tiltakene er å få persontrafikk over på bane.
 5. Artikkelen snakker vel om landet under ett. Din første artikkel snakket om Oslo og der kom det frem at fordelingen var 50/50. Om du mener dette er feil får du argumentere eller komme med kilder for det. Poenget må være å få ned all luftforurensing. NO2 er ikke kule saker. Enig. Men som sagt NO2 kommer fra (blant annet) diesel-biler.
 6. Dette er en motsetning. Men for NO2 har det en hensikt. Vi snakker storbyer (Oslo). På landet har man ikke problem med luftforurensing.
 7. Fra artikkelen: Jeg skjønner ikke hvordan du kan komme til den konklusjonen.
 8. R2y = ((R11-R22-R12)*R22)^(1/2) Resten går vel fint.
 9. I prinsippet så er det to metoder, sette opp en matrise også løse med Gauss/matlab, eller så er det den tunge måten med substitusjon. || betyr to elemeter i parallel innenfor elektroteknikk. Dvs. for resistorer så har man R_parallel= (R1^-1+R2^-1+...)^-1
 10. https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_food_self-sufficiency_rate Her har du det, så slipper du å synse. NB: du skal langt ned på lista..
 11. Haha. Det er det mest urnorske jeg har lest i denne tråden. Vi vil helst sitte på sidelinjen og være best i alle kategorier. Om det innebærer at vi skal rotne på stilk og kjede livet av oss så får det bare være! Verdens mest trauste gjeng.
 12. Jeg tipper vi vil se en markant økning av antall døde den neste uken da flere og flere eldre blir smittet. Skulle likt å sett samme grafikk for andre land. Edit: forøvrig har vi akkurat nå passert antall døde fra svineinfluensaen i Norge... Og nå er det snart 3 uker siden de berømte "tiltakene" ble innført...
×
×
 • Create New...