Jump to content

justus

Medlemmer
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har fått pakkesporing på mine 2.. så virker ikke som komplett bryr seg om 1 per customer.
 2. Korrekt. Hvis du ser posten min over, så fikk jeg "sendt" nå.. og i går så min ordre nøyaktig ut som din.
 3. Noen tanker om hvilke alt coins man burde mine med 3060 før vi eventuelt vet om vi får fjernet Ethash begrensningen? Jeg ser folk snakke om Raven Coin, men både Tube, Confux og FIRO er mere profitabelt på what to mine. Hvorfor vurderes ikke disse? er det fordi de mines så lite at poolsa er små og det er stress eller hva er greia?
 4. Noen tanker rundt 3060 og bruk til mining? Jeg har 4x3060Ti i riggen min og har plass til 2 kort til. Jeg fikk kjøpt to stykk 3060 12GB Strix OC i går, men er usikker på om jeg vil bruke de i riggen, eller heller prøve å selge de for å få tak i 3060Ti isteden. Tanker?
 5. Noen som har peiling på hva man kan forvente av hashrates på 3060 12GB ram? Etheruem mining er satt ned med 40% ifølge ulike kilder, men andre coins virker ikke å være affected. Vil et kort med 12GB ram gi 50% mer hashrate enn et kort med 8GB ram hvis alt annet er likt?
 6. Username checks out.. Grattis hvis det er tilfelle, bare syns det passa bra med brukernavnet ditt
 7. RTX 2060 Super til 5400,- på elkjøp hvis det er av interesse for noen.. https://www.elkjop.no/product/data/pc-komponenter/grafikkort/46939/pny-geforce-rtx-2060-super-twin-fan-grafikkort-8g
 8. Hvilken checkout metode er rasket på komplett? For meg virker det som faktura er raskest, selvom jeg lagrer kortinformasjonen din så må jeg gjennom nettbank og annet jazz...
 9. Det her ser bra ut med tanke på hashrate/watt, men du får mere hashrate per krone i 3060Ti... og strøm er så billig i Norge så føler ikke hashrate/watt er så viktig..
 10. Takk for info. Du får holde meg oppdatert på hvordan 1660 super riggen din gjør det.
 11. Er det safe å kjøre 2 power supplies på ett system? Antar du bruker den andre power supplyen kun til å powre speisfikke kort med tilhørende riser?
 12. Positivt overaska hvis det var lenge nok til at du kunne lese det her, bestille og faktisk få kort. Du får holde meg oppdatert på hvordan 1660 superne performer. Jeg vurderer å prøve meg på en rigg #2 så fort jeg får opp min første (4x 3060 Ti). Tenker du å kjøre alle de 8 i egen rigg eller hva er planen din?
 13. Nice! Vet du om de 1660ene var tilgjengelig lenge før de ble utsolgt?
×
×
 • Create New...