Gå til innhold

Lethys

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lethys

  1. 570tu skulle vist ha et annet brikkesett i tillegg til skjermkort i geforce 9000-serien.

     

    Dette er kanskje en lettere modifisert 570ru, burde ikke ta lang tid å legge til Hdmi og eSata utganger hvis det allerede er støtta av brikkesettet, det er jo en stund siden 570ru ble lansert.

     

    Edit: Jeg snakka med multicom i dag, det var vist en vanlig ru-modell alikevel. Den hadde selvfølgelig verken eSata eller Hdmi :hrm:

  2. Ifølge Iwill.no var det lite sannsynlig at M570TU-serien til Clevo vill bli lagt ut for salg før til sommeren tidligst. Modellene som ble vist på Cbit var ES-utgaver (External Shell? Dvs. bare kabinetter med skjerm?).

     

    Den gode nyheten er at maskinene kommer til Norge med norsk tastatur, og blir sannsynligvis tilgjenglig med de nyeste Nvidia-kortene for bærbare utover høsten.

  3. Clevo M570TU 17" ser jo ut til å ha alt!

     

    8800gtx, turbo memory, esata, hdmi og Blu-ray. I tillegg til tv-tuner, webcam, fingeravtrykkslås og annet dill. Ser ut til at den har oppgraderingsmuligheter også. Skal garantert kjøpe en av disse når de kommer til Norge.

  4. Modellene med 8800-kort til iwill.no var tydligvis uten eSata og HDMI.

     

    Greit nok at maskiner som kommer i byggesett mangler litt porter men, hvorfor unngår nesten alltid de store produsentene å legge til de nyere portformatene? Samtidig virker det som de på død og liv må ha med porter som modem, infrarød og elendige kortlesere som nesten ingen bruker. I tillegg til at man får de samme portene som usb-utstyr for ca en hundrings på klas olson :thumbdown:

  5. 8800M-kort er kanskje litt for nytt, det tar sikkert litt tid før de store produsentene som Asus og FJ klarer å lage noen brukbare 17" med 8800-kort. Personlig ville jeg ikke satsa på Clevo modeller, de forhandlerene som selger bærbare barebone-modeller bruker ofte evigheter på å skru dem sammen.

     

    Dessuten kommer det sikkert en del lovende modeller fra de store produsentene fra mars og utover. Har planer om å kjøpe en ny 17" selv, jeg skal ihvertfall vente til etter CeBIT-messa.

  6. Hei

     

    Jeg har fått tak i en 'Dell - Optiplex GX400' med en 1.5Ghz pentium 4 cpu, som sårt trenger mer minne, problemet er bare at jeg er analfabet på Intel-systemer og spørsmålet er derfor:

     

    Er det noen som vet hva slags minne jeg bør kjøpe?

     

    Ram'en behøver ikke være av særlig god kvalitet bare den er billig og virker som den skal. Legg gjerne til en link til komplett eller liknende og takk for alle svar.

  7. Hei

     

    Jeg har ikke så mye peiling på bærbare og har tenkt å skaffe en ny bærbar til ca 14000. Den skal stort sett brukes til spilling, filmer, dvd-ripping osv. Så jeg vil helst ha en temmelig kraftig maskin med mest mulig maskinvare og minst mulig programvare for pengene, siden det har jeg det meste av fra før.

     

    Det viktigste blir:

     

    - Grafikkort

    - Prosessorkraft (gjerne AMD)

    - Minst 512mb ram

    - DVD spiller

    - CD/DVD brenner

    - Harddiskplass

    - Integrert WLAN og nettverkskort

    - Utganger for ekstern skjerm, mus og tastatur

    - Lyd \ tv ut

    - Bør tåle bra med varme og mange timer med

    sammenhengende spilling ;)

     

    Vekt, støy og tykkelse er ikke så viktig, bare den er litt solig å tåler å bli bært i en sekk uten at det blir merker på skjermen.

     

    Har dere noen forslag?

    Er det noen som har erfaringer med denne ?

    Lønner det seg å vente til det kommer ut bedre maskinvare?

  8. Hei

     

    Jeg har fått noe spyware som har lagt seg i Explorer, som er håpløst og fjerne, det setter 'Search the Web!' som startside hver gang pc'n blir starta på nytt, og setter opp en verktøylinje som heter 'ugwkckqumbr'. Brannmuren stopper også hele tiden diverse .TMP-filer.

     

    Jeg har prøvd og fjerne det med Ad-aware, men det funker ikke..

     

    Er det noen som har noen forslag for hvordan jeg kan bli kvitt dr*tten?

     

     

    :evil:

  9. Vifta til VIA chipen på hovedkortet har begynt og brøke en del og går ganske ugjevnt, lyden kommer og går. Hvis jeg bytter vifta ryker garantien, og hvis jeg sender det tilbake til leverandøren, finner de ikke noe galt og sender det tilbake på min regning. Jeg har et Gigabyte 7VAXP KT400 hovedkort og det er ganske nytt (har hatt det i ca 4 måneder).

    :(

    Hva skal jeg gjøre med vifta?

    Noen som har noen forslag?

     

    Takk for alle svar.

  10. Hei

     

    jeg jeg oppgraderte biosen på mit Gigabyte GA-7vaxp hovedkort med programmet @BIOS som fulgte med kortet, men da jeg skulle starte maskinen på nytt stopper den ved: 'Verifying DMI Pool Data.........' Når jeg prøver med en oppstartsdiskett står det bare 'Disk feil'. Hovedkortet har 'dual bios'( Backup bios brikken er urørt).

    får det ikke til å virke :oops: .

    Noen som har noe forslag :cry::cry:

     

    Takk for alle svar :)

×
×
  • Opprett ny...