Gå til innhold

Displayname

Medlemmer
  • Innlegg

    1 208
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Displayname

  1. Isteden for dette her så ville jeg heller at de hadde gjort wp appen bedre, f.eks. med bobler som i android, landakapsmodus under skriving, ringing i appen som ios og Android har, pluss det at man holder inne på liker tegnet så blir det større.... Mange ting dem kunne prioritert istedet for detta tullet her!

     

    Har Facebook laget en app til WP overhode? Trodde det var MS som hadde stått for den.

  2. Det mest spennende med maskinen synes jeg er satsingen på USB C. Er på mange måter glad for at Apple er akkurat slik som Apple er, for det gjør det mulig for dem å satse hardt på og drive frem ny teknologi. Ikke alltid den teknologien man skulle ønske, men i tilfelle med USB C, så er jeg glad for at de går så sterkt ut. Forestilte meg at vi i åresvis måtte leve med ulike USB-kontakter i maskinene våre (noe vi som foretrekker PC-er trolig må uansett), men her er i hvert fall ett selskap som tør å satse fullt og holdent på kun USB C. :)

     

    EDIT: Er for øvrig imponert av produktet på andre måter også, men det blir nok ingen Mac-noe på meg med det første, så USBen var det mest spennende for meg. Misunner dog dem som trives i Apple-universet.

  3. Merkelig at folk tar til takke med 128kbps mp3 med Fraunhofer lossy codec, men skal ha 4K video, helst 8K så fort som mulig, pikseltetthet som ikke et menneskelig øye overhodet kan oppfatte på de normale 2-5 meterne folk sitter fra tv-skjermen sin.

    Nå er det en viss forskjell på videooppløsning og bærbar musikkavspilling, men dog, synes det er noe komisk.

     

    Tja, jeg tenker det handler om at samtlige TV- og mobilprodusenter reklamerer/informerer/skryter av oppløsningen på skjermene sine, mens man sjeldent ser musikkreklame hvor de skryter av bitraten. Jeg tviler derimot ikke på at mannen i gaten hadde kastet seg like hodeløst på den bølgen også, dersom de bare ble informert om at det fantes noe slikt som bitrate.

     

    Personlig synes jeg det er såpass vanskelig å se forskjell på Full HD og 4K at jeg ikke bryr meg med å oppgradere TV-en med det første. Det samme gjelder dog også når det gjelder å høre forskjell på 128 kbps og mindre komprimerte lydfiler.

  4. Interessant å høre andres opplevelse av WP. Virker som om du er mest plaget av dårlige apps, og ikke OSet i seg selv. Det er du for øvrig ikke alene om. Irriterte meg nok over Skandiabanken til at jeg begynte å bruke DNB i stedet (var riktignok kunde der allerede).

     

    Hva skal man egentlig med Shazam på WP? Jeg brukte programmet på iPhone, men opplever at WP sin innebygde musikkgjenkjenner er like god og direkte knyttet til musikksjappen til Microsoft.

    • Liker 2
  5. Synes nå TEK har usedvanlig mange gode ord om WP sånn generelt sett. Jeg har hatt flere WPer etter hvert, nå 930, og jeg har ikke noen problemer med å støtte overskriften til denne artikkelen. Jeg hadde iPhone i flere år, og App Store hadde tilsynelatende langt flere kvalitetsapper. Det kan være at de bare var flinkere til å promotere gode apper enn Windows, men resultatet er uansett at Windows Store fremstår som ganske kjip i forhold. For meg har WP andre sider som derimot gjør opp for apputvalget.

  6. Har brukt 930 noen uker nå, husker ikke helt når den kom i salg, og må si meg veldig fornøyd. Er enig med alt som står i anmeldelsen. Det eneste jeg har å putte fingeren på er utformingen. Dette er selvsagt smak og behag, men jeg synes fem tommer er litt i meste laget, og den trådløse ladingen kunne de ha spart seg for og heller gjort den tynnere. Telefonen er lekker å se på, men den er ganske stor og tung. Personlig bærer jeg den for det meste i hånden fremfor i bukselommen.

     

    Jevnt over en kjempetelefon som jeg absolutt vil anbefale.

  7.  

     

    Synes for øvrig at W3Schools kunne ha vært tydeligere på dette selv.

     

    Vel, de skriver følgende nederst på siden, under alle tabellene:

     

    Note: W3Schools is a website for people with an interest for web technologies. These people are more interested in using alternative browsers than the average user. The average user tends to use the browser that comes preinstalled with their computer, and do not seek out other browser alternatives.

     

    Dette burde være klart nok, men "you can't trust this information!" øverst på siden hadde selvsagt vært bedre.

    Ah, den delen så jeg faktisk ikke. Det frifinner dem jo selvsagt til en viss grad, selv om jeg synes at det burde stå lengre oppe. Det gjør meg også litt nysgjerrig på hvem de tenker den statistikken skal være interessant for, når de erkjenner at det er et smalt utvalg.

  8. Hjelpe meg! Dere kan da ikke bruke W3Schools sin "webstatistikk" som referanse. Deres statistikk er jo bare for W3Schools egne sider, der det er hovedsakelig webutviklere som er inne. Klart IE får lav score blant dem. Statistikken som regnes som mest relevant for statistisk bruk er vel NetMarketshare sin (http://www.netmarketshare.com/), og her er IE på ca 60% på verdensbasis. Mange bruker også StatCounter, men den har bare sidevisninger (ikke brukere), og viser derfor en lavere andel på IE (som betyr at IE-brukere ikke er de mest aktive på nett). Hos oss på Yr.no (som er et nettsted som treffer bredt i den norske befolkningen) er IE-andelen det siste året ganske stabil på ca 52-53%.

     

    Godt poeng, kudos. Synes for øvrig at W3Schools kunne ha vært tydeligere på dette selv. Jeg ser de konkluderer med "We see that Google Chrome, Firefox, and Internet Explorer are the most used browsers today." på bakgrunn av deres egne logger. De går med andre ord selv i den samme fellen som hardware.no.

  9. Nå bare gjetter jeg, men det hadde ikke overrasket meg dersom pipen får en annen lyd dersom det er snakk om at Google skal sensurere søk på torrents og materiale beskyttet av copyright. Da er det nok plutselig Google sitt ansvar å fungere som datakontrollør. Igjen, nå bare gjetter jeg, men jeg hadde ikke vært det spor overrasket dersom de samme politikerne har to ulike holdninger når det gjelder personvern og artistvern. :p

    • Liker 3
  10. Hardware.no unnlater å fortelle om programmer som feks Adblock som gjør livet våres lettere og en mer reklamefri hverdag , neppe en tilfeldighet :p

     

    Adblock fungerer vel ikke på TEK sine sider uansett så vidt jeg husker. Når jeg besøker hardware.no hos mine foreldre, hvor jeg har installert adblocker, men ofte ikke logget inn, så får jeg ikke elst artiklene. Det er forsåvidt helt greit for meg enn så lenge de har et såpass rimelig tilbud på en reklamefri opplevelse. Jeg kunne nok ha tenkt meg å betale for reklamefri Facebook på samme måte, selv om jeg per i dag ikke ser noen reklamer pga. adblock.

    • Liker 1
  11. "Nettstedet ReCode melder nemlig nå at Intel har planer om å lansere intet mindre enn en fungerende robot du kan skrive ut på 3D-skriveren hjemme."

     

    =/=

     

    "I tillegg trenger du selvsagt også en god del andre deler for å få roboten til å fungere, og alle disse ekstradelene skal Intel selge i en egen pakke som vil koste rundt 1600 dollar for forbrukerversjonen."

     

    Så man skal kunne printe ut en fungerende robot, men du må kjøpe og få tilsendt alle delene som skal få den til å fungere? Høres ut som en gimmick. Jeg tviler på at det er særlig besparende å skulle printe ut armer og bein når man uansett må få tilsendt de virkelig dyre delene. Jeg tror den eneste grunnen til at de ikke bare selger roboten komplett, er fordi den hadde vært uinteressant hvis den ikke appellerte til 3D-printer-hypen som er i vinden nå om dagen.

    • Liker 2
  12. <whine>

    Hvorfor ligger det en test av en laptop som øverste sak på amobil.no? I det siste har jeg reagert på at mange artikler går igjen på TEK-nettverket. Jeg forstår at enkelte artikler kanskje faller naturlig inn under både hardware.no og amobil.no, men akkurat denne artikkelen synes jeg ikke har noe på amobil.no å gjøre overhode.

     

    At de samme artiklene går igjen på de ulike sidene, opplever jeg forøvrig som et forsøk på å gi leserne inntrykk av at TEK-nettverket produserer flere artikler enn de gjør. Hvis man vanligvis er innom flere av TEK sine sider, så blir dette en slags forsøpling; ellers interessante artikler presses vekk av artikler man allerede har lest på en av søstersidene. Personlig hadde jeg heller sett færre artikler, men at hver artikkel var unik for siden den ble lagt ut på.

    </whine>

×
×
  • Opprett ny...