Gå til innhold

FlyDuc

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FlyDuc

  1. Til Oculus Quest 2, lurer på hvor og hvilke spill jeg skal kjøpe. Tenker rytmespill er kanskje anbefalt å kjøpe direkte hos oculus store? Eller er det ikke engang merkbart å bare streame det fra Steamvr med Virtual Desktop? (Beat Saber, Synth Rider, Pistol Whip).

    Også er det vel noen oculus store exclusives, tenkte da å prøve Moss og Robo Recall vet ikke om det er andre jeg bør sjekke ut? 😅 Tenkte bare siden det var salg på steam at jeg skulle plukke opp en del spill der og ha til senere 😂

  2. 43 minutes ago, kvatne said:

    Fidelio X2HR er veldig fine til film, og knallgode for den prisen de går for nå. Godt med bass for å være åpne hodetelefoner. Om det er spilling med Oculus Quest 2 og film du skal bruke dem til får du klart mer lydkvalitet for pengene ved å droppe trådløst og støy-kanselering. Passform kan vel kanskje være en utfordring med store hodetelefoner og Quest 2?

     

    37 minutes ago, edge said:

    Om du bare spiller hjemme og ikke trenger støyisolering så ville jeg definitivt gått for åpne hodetelefoner for spilling, da de evner å skape en bedre romfølelse slik at lyder høres ut som om de kommer fra riktig plass i spillet. Særlig viktig om du spiller FPS i hvert fall.

    Phillips X2 er helt nydelig til både film og spill(har det selv). Stor driver med mye punch, men samtidig overraskende detaljert lydbilde. I tillegg er de ekstremt behagelige å ha på hodet over lengre tid, særlig om jeg sammenligner med XM3, som jeg også eier. 

    Takk! Da blir det å bestille å prøve de sammen da og håpe de passer sammen.

     

    13 minutes ago, ^fmj said:

    DNB Supertilbud hos Power tror jeg blir det beste tilbudet.

    Hvor finner du dette? Klarer ikke å finne at jeg får tilbud hos power, bare XXL og det andre som står her?
    DNB mastercard

  3. Ser etter noen hodetelefoner til Quest 2, hovedsakelig spilling og film. Vurderer Sony WH-1000XM3, usikker på om lyden er det beste jeg kan få rundt den prisklassen da. Ser noen har lenket til Philips Fidelio X2HR, den har jo fått mange gode reviews også.. Vet ikke om det er andre hodetelefoner som er anbefalt til film titting? Blir som oftest solo play så mikrofon er ikke viktig, men ville bare skaffe noen gode hodetelefoner. Veit at Bose QC35 er gode, da jeg har testet de i butikken tidligere, men trådløs er kanskje ikke det beste? Eller vil jeg kanskje ikke merke forskjellen engang?

  4. 4 hours ago, G said:

    Det er veldig merkelig også hvordan serveren ser ut å knele ved slike lanseringer. Det er jo ikke akkurat snakk om at skatteoppgjøret blir sluppet på landsbasis man snakker om. Men noen få tusen spørringer på sidene. Skulle ikke forundre meg om noen svært få maskiner står for webtjeneren enten fysisk i et av deres lokaliteter eller som leietjeneste.

    Nei, tørr ikke å si noe sikkert men. Er nok noen som prøver å bruke bots, og de sender jo en del flere spørringer en vi klarer. Også må vi jo ikke bare tenke at alle som er der vil ha kort heller, så sikkert noen som vil bare ødelegge for andre.. Men ja dette skjer vel hele tiden, blir nok det samme på blackfriday 😂

     

  5. 14 minutes ago, Kryptodebunker said:

    Står bestillingsvare forventet inn 27.11 her på samme kort. Begge statuser kan være feil. Vi får se hva som skjer i løpet av dagen. 

    Samme kort her med samme dato som deg også 27.11. Men jeg har fortsatt ikke fått noen epost fra komplett om jeg er heldig eller uheldig enda... men når jeg ser at han har 2.desember så tviler jeg på at jeg får noen nå... 😅 Prøve lykken neste gang da.

  6. Nei tror det blir en Q2 på meg også. Bestilte i starten av oktober, så forventet på lager 18.januar. Blir mitt første VR headsett så tror jeg blir fornøyd uansett. Tror ikke jeg klarer å vente til etter jul, da jeg vil spille en del i juleferien også. 

     

    Sett at noen klager på "fogging", og svetter ganske lett. Kommer det til å bli et problem, og tips til VR cover for øyeblikket? Klarte ikke å finne noen nye skjermer enda i norske butikker, men regner med det kommer en del på ebay osv.

    • Liker 1
  7. Hei, angående G2. Jeg sliter litt med å finne batterier til kontrollene, noen som har anbefalinger eller tips? Ser på reddit men frakt + annet er vel like mye som batteriene så tenkte kanskje å finne noe vi har her. Finner nesten bare 1,2 ladbare batterier, også er det å finne ladere som støtter 1,5V+ også..

     

    Ser at mange på reddit anbefaler "pulleys-system", har ikke plassen til det for øyeblikket. Og bare lurte på om dere hadde bestilt inn f.eks. Kiwis fra Amazon eller at dere har lagd noe eget selv fra trinse/annet?

  8. Hva mener folket om dette tilbudet? Skal bruke pcen til film, pokerspilling, kontorarbeid og som en slags "reise-pc". Ser dere noen andre bedre alternativ? Er ett pluss med skjermen som gjør den ideell til å se på film med. Batteritid er også en viktig faktor for meg.

     

    https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/LE81C3007KMX/lenovo-yoga-720-2-i-1-pc-13-3-platinasolv

     

    Jeg vet ikke selv om det var et godt kjøpt eller ei, jeg gikk ihvertfall for den. Jeg så litt rundt først, hørt at den har en veldig bråkete vifte som kan bli fikset med nye BIOS oppdateringer osv. Og at om man burde kjøpe den eller 15" så burde man legge i litt ekstra for 15" men nå var ikke den på tilbud så. Jeg vil tro maskinen er en grei og lett maskin, men tiden vil vise seg da :)

     

    Håper jeg ikke dro frem et for gammelt emne inn i Cybermonday'en deres :innocent:

  9. De nye pcene med Ryzen prosessor ser spennende ut!

    https://www.tek.no/artikler/her-er-amds-nye-intel-killer-for-ultrabooks/410736

     

    Heisann, seint svar men takk for tipset. Har sett på de men ser ikke ut som de har kommet til de enda. Selvom de står de har tenkt å selge de før jul så er det vel julesalget de kommer ut? :D Men takk, fint å se at det blir konkuranse igjen ^^

     

    Tror det blir en Lenova Yoga 520 på meg :)

  10. Heisann, jeg har tenkt å vente til BlackFriday, siden det ikke er altfor lenge til. Men er usikker på hvilken laptop jeg skal se på. Jeg vurderer nå blant annet Asus Zenbook UX430, Lenova Yoga 520 og Acer Swift 3. Har også vurdert Talisa fra Multicom, men hørte at viften der stopper aldri å kjøre.


     


    • Den skal brukes til informatikk studie, så blir brukt til enkel programmering, Visual Studios og Fusion360. Og kanskje enkel bruk av Illustrator og slikt.
    • Har blitt anbefalt å ha minst 8GB Ram og i5.
    • Grei batteritid, har som oftest alltid stikkontakt. Men kan være greit å jobbe litt på bussen siden jeg pendler og reiser litt rundt.
    • Lett, siden drar den med til skolen hele tiden. Bruker en eldre gaming laptop nå og merker det er slitsomt å dra den med på skolen hver dag.
    • Må kunne kobles til HDMI, men de fleste har vel en adapter av en eller annen type nå?
    • OS, er ikke ekstremt viktig hvilken for min del. Siden skolen har iMacs så kan det. Og vi holder på å lære oss Linux. Har selv kun hatt Windows på maskinene mine men ja, men er ikke viktig.
    • Den skal ikke bli brukt til noe spilling, pga har en stasjonær pc som vil bli brukt til spilling hjemme, har jo også den gamle gaming laptopen om det skulle trengs så.. Men Visual Studio og Fusion krever vel kanskje et grafikkkort?

    Jeg tror det var alt, takk for at du leste igjennom og håper på noen tips. ^^,


×
×
  • Opprett ny...