Gå til innhold

Smestad

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Smestad

  • Bursdag 24. juli 1992

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Smestad sine prestasjoner

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har både Chromecast og Shield Så jeg har vel både pose, sekk og veske.
  2. En av grunnene er fordi jeg er fan av ambi light funksjonen. Har hatt Samsung og LG TVer før og vært fornøyd. Liker å prøve forskjellige produsenter og finne ut hvilken jeg liker. Føler det også er så lite forskjell på TVene nå at man må virkelig kunne det for å se forskjellene. Siden du spør, synes du de produsentene er bedre?
  3. Så at jeg må opptil 20k for 4-veis ambi light så det blir ikke aktuelt denne gangen. Men takk for svar jeg går for den til 10 990 :)
  4. Takk for svar! Helt klart mye bedre å sammenligne på Philips sine hjemmesider enn Prisjakt. Da tenker jeg at jeg går for den billigste av dem siden de er nær identiske. Planen er foreløpig å ha den på TV bord, men sikkert ikke vært så dumt med muligheten for alle fire sider. Hadde ikke tenkt på det scenarioet. Jeg skal ta en titt og se hvor stor prisforskjell det utgjør. Du har ikke noen Philips du ville anbefalt med 4-veis i omtrent samme prisklasse?
  5. Hei Jeg har vært på jakt etter en ny TV og har bestemt meg for å kjøpe Philips The One 65". Jeg er derimot usikker på forskjellene mellom Philips 8807, 8887 og 8897. Er det kun fargen på TV-en som skiller dem, eller er det andre forskjeller også? Prisene varierer fra 10k-14k Pris: Philips The One 8807 - 13 938,- Philips The One 8887 - 13 498,- Philips The One 8897 - 10 990,- Sammenlign produkter i TV - Prisjakt Er det greit å gå for den billigste modellen, eller vil det være en merkbar forskjell mellom modellen som gjør det verdt å investere i en dyrere TV? Mvh Øyvind
  6. hehe ja, det var det jeg også tenkte da jeg kjøpte den. Den har bluetooth, men det fungerer kun for telefonsamtaler og ikke musikk..🤦‍♂️ Begynner å bli ganske lei å bruke kabel og ha adapters til aux, så tenkte når høyttaleren har tatt kvelden kan jeg like greit kjøpe en billig stereo med bluetooth.
  7. Hei Monterte lydanlegg i bilen for ca 12-år siden og nå virker det som høyre siden av front høyttalerne har tatt kvelden. Diskanten gir bare ut svak lyd og skurring. Har prøvd å bytte delefilter og på utgangene på forsterkeren, men til ingen nytte. Jeg tenker da å kjøpe nye front høyttalere og samtidig bytte ut bilstereoen da den ikke har bluetooth, budsjett rundt 3k. Utstyret jeg har; Bilstereo: Alpine CDE-113BT Front høyttalerne: polk audio db6501 Forsterker: Gladen One 120.4 Sub: Har sub, men husker ikke type atm. Kan legge til senere. Det er oppkoblet som 1 stereo output + 1 mono bridged output fra forsterkeren. Anbefales det bare at jeg kjøper tilsvarende front høyttalere eller finnes det noe bedre til en grei pris? Ønsker det lettest mulig med å kunne bare ta ut og sette inn en ny bilstereo og har sett på noen modeller av alpine. Alpine UTE 204, Alpine CDE 205. Jeg har kun kjennskap til Alpine, men om noen har noen andre gode merker og billigere spillere si ifra Når det kommer til forsterkeren så lurer jeg litt på om innstillingene mine kunne vært bedre. Ved bruk av front høyttalere og sub skal det var 2CH eller 4CH mode? og bør man ha på HPF på bilstereoen eller lar man forsterkeren ta seg av det? Når det kommer til phase shift knappen prøvde jeg å lese meg litt opp hva den er til. Er det bare for å kunne lage en forsinkelse eller framskynde lyden fra front/bak høyttalerne fra høyre/venstre side, i forhold til hvor sjåføren sitter? Slik at lyden treffer h*n samtidig? Er det noe jeg trenger å ta hensyn til når det kommer til sub'en? Ser jeg må gå litt over med en klut og vaske litt. Takker på forhånd for all hjelp jeg kan få
×
×
  • Opprett ny...