Gå til innhold

Skoty

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skoty

  1. Er ingenting du kan gjøre med det beklager, du kunne ha greid det på 2 uker ved hjelp av trening og c vitaminer, så enten ta me urin fra en annen som ikke har noe thc i urinen eller tilstå eventuelt for dine foreldre før du tar testen. Lykke til.

  2. wink.gif hva jeg jobber som spiller egentlig ingen rolle, jobber idag som scervitør

     

    Hvorfor ikke reise på kibbutz i 6 mnd?

     

    Er bare til å registrere seg (følg punkt 2) her Kibbutz og bestille flybilletter (cirka 3500-4000 tur/retur).

     

    Opphold, mat osv er seff gratis, pluss at en får litt lommepenger hver mnd. Basseng, idrettshall osv er som regelt der, da det er ett eget samfunn.

     

    Du er så og si garantert plass, da det er over 200 kibbutzer.

     

    Du kan velge mellom flere arbeidsoppgaver, liker du ikke den ene kan du be om annet arbeid. Liker du ikke kibbutzen kan du be om å bli flyttet til en annen kibbutz en annen plass i landet.

     

    Du finner folk fra hele verden der, som er ute etter det samme som deg, ett slags "friår" og oppleve noe nytt.

     

     

    Israel frister lite, som sagt amsterdam eller canada:)

  3. Hello, jeg er en 18 år gammel gutt som er blitt ganske så lei skolen, er faktisk mer en ganske lei :ermm:

     

    Jeg har veldig lyst til å ta et fri år å jobbe i utlandet, oppleve ting. Drømmen hadde vært amsterdam, eller canada, er det noe jeg elsker så er det cannabis. Ikke misforstå meg er ingen stoner, røyker 3 - 4 ganger i uken , trener hverdag og jobber 3 dager i uken.

     

     

    Noen som har erfaring fra å ta fri år å jobbe i utlanndet?

     

     

    Takk på for hånd :w00t:

  4. er ennå i norge, dumme vulkaner. Bruker mesteparten av tiden til å løpe, sove og spise . Og ja jeg har sagt ifra til familien, Men de har ikke stort å si med tanke på at jeg er 18. Reiser på søndag, jo mindre d skjer noe mer med den asken. Pappa nektet å gi meg passe en stund men som sagt er 18 så fikk det tilslutt. Sluttet på skolen denne uken også.

  5. Har no for faen ikke noe med at jeg ikke har baller nok?

     

    Er drit lei skolen, sitter bare å ser ut vinduet. I "død" tiden i militæret kan jeg trene. Noe som jeg bruker meste parten av fritiden min på. Skal ring idag. Å trenger ikke noe studiekompetanse for å bli spesialjeger.

  6. Høres ikke dårlig ut, men du må være veldig klar over at militæret ikke er noe som er ment for å slippe unna kjedsomhet eller andre ting. Det er mye du må være klar over og villig til, også risikoen for at du både kan drepe og dø selv. Jeg har også hørt at det er mye venting og "dødtid" i Forsvaret, men ikke alle er like enige i det, virker det som :p

     

    Men hvis du virkelig ønsker et slikt yrke, ikke pga spenningen (kan jo være en del av det så klart), men av andre gode grunner, så er det bare å satse 100%! Men da må du virkelig satse også, dvs. gi alt. Absolutt alt.

     

    Grensejeger eller annen type jeger er forøvrig, etter hva jeg har hørt, meget relevante og gode førstegangstjenester dersom du ønsker en karriere i MJK eller FSK.

     

    Så jeg anbefaler deg å ta kontakt med VPV så fort som mulig og forklare de situasjonen. Med mindre du har noen fysiske tilstander som hindrer deg, så er nok veien for deg både åpen og vid framover ;).

     

    Lykke til med alt i alle fall! :)

    Takk :)

     

    Er fult klar over at det ikke er action og spenning hele tiden :) men jeg har alltid drømt om en karriere innen forsvaret :) å nå har jeg sjangsen :D jo før jo bedre! Har langt over vanlig kondis og styrke til en 18 åring, greier over inntaks kravene for fallskjermjeger, men kunne tenkt meg litt mer kondis:P så om alt går som planlagt starter jeg hard trening me løping på fjellet fra helgen av :) lite minus at jeg ikke kan stå på ski :) hihi ^^ etnisk nordmann som ikke kan stå på ski .. gleder meg:D

  7. Det vanlige livet er ikke noe for meg. Har til tider tenkt på fremmed legionen. Er lei det vanlige kjedelige livet mitt her hjemme. Tenkte egentlig på fallskjermjeger. Men da var planen at året etter 3 gym skulle gå ut på bare trening før jeg søkte. Har en venn av meg som har kommet så langt som den siste nato øvelsen som fallskjermjeger. Men nå tenker jeg meg grensejeger for å så søke spesialjeger seinere :) etter førstegangstjenesten.

  8. Kan jeg nå som 18 år verve meg i militæret? (1992)

     

    Har blitt slik at jeg ikke orker mer skole og på hjemme fronten vil jeg bare vek.

     

    Går egentlig bare på skolen for at min far skal bli glad.

     

    Kan jeg søke meg inn nå? har ikke vært på sessjon eller noe.

  9. akkurat, derfor jeg vil.Vil se hvor mine grenser går.

    Søk deg inn på en litt tøff retning i førstegangstjenesten først for å få en smak av militærlivet.

     

     

    Drømmer om å kunne bli skarpskytter, hva bør jeg velge da? åja, jeg vet at det ikke er som "snipere" på film :p Tenkte også på å gå befal for å så gå andre året som spesialjeger, for å så se om "militær livet" er noe jeg virkelg vil. For å så reise til Frankrike.

×
×
  • Opprett ny...