Gå til innhold

RogerRock

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RogerRock

  1. Jepp. Mye plagsomme innkastere, men en utrolig fin og koslig øy! Hvilket område av øya skal du være på?

     

    Området Laganas anbefales varmt. 7km med deilig strand, veldig hyggelige restauranter (bl.a. restauranten Olympic Flame som bare MÅ besøkes, de har verdens deiligste lasagne), og artige utesteder :)

     

    Flott plass. Det ble Laganas bukta. Takk for svar :)

  2. Har hørt mye om 3D tv i det siste. Ettersom jeg forstår må man ha spesielle briller pluss 3D kompitable blue-ray/dvd spillere og tunere.

    Imidlertid har jeg noen gamle 3D filmer til vanlig DVD spiller, ja til og med en 3D film(E.T.)til en gammel VHS-videospiller.

    Når jeg tar på de gamle papir-brillene og setter på disse filmene, får jeg 3D effekt i stua uten noe nytt og fancy 3D-tv. Jeg bruker et vanlig tv og får 3D effekt.

    Lurer egentlig på hva som er "greia" med de nye 3D tv'ene. Man må jo bruke briller og da har vi ikke kommet noe særlig lenger enn det gamle utstyret jeg allerede har. :hmm:

  3. En trivelig historie.   10.05.2010

     

    Jeg blir forelsket i en gårdsjente fra Valdres i 2005. Alt glimrer av roser hvor hen jeg går.

     

    Etter ca 1-2. år sier min kjære at jeg må være med å ta ansvar for gården. Det er kanskje noen hyttetomter i under planleggigng. Det vil bli møter angående tomteprosjektet med de medrørte partene (naboer), de må jeg være med på, sier hun. Jeg takker for tillitten.

     

    I 2007 kommer det en kar innom fra plan og etat i kommunen. Han har ansvaret for skogbruket i kommunen. Han har med seg kart og forteller hvor vi kan hugge. Inntjeningene her skal vi kjøpe en liten traktor for, restaurere gjenværende bygninger, samt betale ned et smålån. Vi kunne regne med å få 170.000.- kr for dette.

     

    Vi gifter oss 2.mai 2008. Lykken er fullkommen. Jeg har søt kone og vi har lyse fremtidsutsikter.

     

    Høsten 2008 skjer det noe merkelig som jeg ikke vet noe om. Sønnen skal få overta nedre del av gården. Der hvor bestemoren bor. (Gården er nemlig delt inn i to teiger). Jeg går med under tvil på dette. Like etterpå sier kona mi at det er noe tull med grensene på kartet angående skogshogst. Jeg skjekker kartet og alt er i skjønneste orden. Sønnen er plutselig i gang med et kjøp av en stor traktor til rundt 200.000.- kr. Samtidig kommer det inn hogstmaskiner på eiendommen vår og begynner og hugge.

     

    Jeg spør etter pengene for skogen. De ligger i traktoren, sier kona mi. Den traktoren skal jeg få bruke så mye jeg vil, sier hun. Traktoren står i sønnens navn og jeg begynner å ane ugler i mosen.Sønnen kjører traktoren i stykker. Den skal repareres. Den reiser av gårde men kommer aldri tilbake. Den er solgt og pengene for skogen er borte.

     

    Samme høst 2008 får vi greie på at et større tomteområde på fjellet er under planlegging. Jeg bretter opp armene og vi er glade. Vi vet det kan bli en god fortjeneste på gården av dette.

     

    Etter mye diskusjon viser det seg at kona mi har overdratt hele gården, alt sammen til sønnen i januar 2009. Begge teigene uten at jeg har fått greie på noen ting. Men vi har to hyttetomter igjen som ikke sønnen skal ha, sier hun. Vi skal også dele det planlagte hyttefeltet i to mellom oss og sønnen. Jeg er i sjokk. Dette viste jeg ikke. Hva i alle dager skal vi gjøre nå? Jeg er uenig i alt og begynner å bli fortvilet over situasjonen. Det er greit at han skal arve gården når den tiden kommer, men vi er unge og kan drive denne i mange år.

     

    Nå viser det seg at sønnen har tatt beslag i de to hyttetomtene vi hadde igjen. Dette skal han bygge, bruke og selge for å finansiere infrastruktur til det nye hyttefeltet.

     

    Nå har det vært mange møter angående hyttefeltet, men jeg har ikke fått greie på ett av dem, før i etterkant. Sønnen står som eier av alt. Det eneste vi sitter igjen med er gjelda på gården.

     

    Lyspunktene og framtidsutsiktene i Valdres har forsvunnet som dugg for solen. I dag har jeg sent inn klage på regulering av tomtene i fjellet. Grunnet uærlig opptreden av de rundt meg.

     

    Jeg er fremdeles glad i kona mi, men jeg går med daglig vondt i magen og føler at vi har blitt og blir lurt.

     

    Føler dette strider mot etiske prinsipper og lovverket. Samme vonde følelse som utroskap. Hva skal jeg gjøre???

     

    Hilsen fortvilet :cry:

  4. Er ny bruker av windows moviemaker. Men den greier ikke å lagre ferdig film på maskinen. Det kommer opp et feilmelding etter ca 10 % som sier at jeg må sjekke om kildefilene er på sine respektive plasser. Det står også at jeg må sjekke om det er nok discplass på stasjonen. Og det har jeg dobbel og trippelsjekka opp i mente. Alt er på plass, og space har jeg nok av. Hvordan løser jeg dette problemet?? Den greier heller ikke å lagre rett på cd. Forhåndsvisninga går greit, men han stopper midt i, da trykker jeg på play igjen. Kan det være noe her??? eller???

  5. Fikk min Milestone i går. Jeg har forsøkt å koble den opp mot telenornettverk og foretrukne nettverk. Likevel kan jeg bare ringe...... Kan ikke sende sms, mms eller gå inn på nett. Gpsen funker heller ikke. Det står at jeg ikke er tilkoblet, men likevel kan jeg ringe???? Merkelige greier. Er det noe jeg kan gjøre med innstillingene eller.... Sliter litt akkurat nå.... Har full dekning. :cry: Har ikke testet den mot trådløs nettverk enda.....

  6. Har hatt Milestone siden før jul, og det er uten tvil den beste telefonen jeg har prøvd noensinne. Skjermen, byggekvaliteten, tastaturet og android gjør dette til den optimale mobilen for meg. Hadde HTC Magic før denne, og Milestone har bedre batterilevetid enn Magic. Selvsagt påvirkes dette av lysstyrken, 3G, WiFi osv, men om du er lur kan den holde fint et par dager, og det er jo OK i dagens mobilmarked. Til og med på laveste lysstyrke på skjermen er den svært god, så du kan helt klart spare batteriet med enkle grep.

     

    Skal du ha fysisk tastatur i tillegg til touch er Motorola Milestone egentlig det eneste alternativet. Jeg kan i hvert fall ikke forstå de som velger N97 fremfor denne. Alternativet blir da N900 eneste, men selv denne mener jeg Milestone har overtaket på.

     

    Irriterende lang ventetid på pixmania.no har gjort at jeg har avbestilt Blackberry- telefonen.. Nå har jeg i steden valg Motorola Milestone. Den skal sendes fra england i dag. Gleder meg :) :)

  7. Jeg skal bestille telefon fra Expansys. Bruker Kreditkort. Etter bestillingen får jeg en mail hvor det står at jeg må identifisere meg, ved å laste opp id-kort, bilde av forsiden på kredit-kortet samt kopi av en faktura til meg for verifisering av adresse. Er dette trygt.

    Føler at jeg gir ut vel mye informasjon. Er jeg i ferd med å svindles eller?????

  8. Har bestilt den helt nye Blackberry bold 9700. Den har ikke kommet til lageret i Norge enda, men jeg har blitt lovet at den kommer den 12. februar. Noen som har noen anbefalninger eller kunnskaper om denne telefonen?? Noen som selv sitter ute med bestilling av denne eller, eller??? Gleder meg som en unge som venter på godteriposen sin :dribble:

    post-209831-1265792608_thumb.jpg

  9. Blackberry låser deg jo til et system og nettverk langt ifra alle teleoperatører kan tilby.

     

     

    Det ser ut som det går Blackberrys vei. Overlegen batterikapasitet (Best i klassen)og et råkult utseende gjør at jeg liker denne telefonen framfor disse firkantede typene. Den skal funke på både tele2 og telenor sitt nettverk -og da er vel det problemet løst??? Milestone virker bra, men lading hver natt blir et irritasjonsmoment. Hadde Motorola Motorazr v8 fra før, måtte lade hver natt. Ellers likte jeg den telefone tross for utdaterte egenskaper. Kult å prøve noe helt annet nå.

  10. Har hatt Milestone siden før jul, og det er uten tvil den beste telefonen jeg har prøvd noensinne. Skjermen, byggekvaliteten, tastaturet og android gjør dette til den optimale mobilen for meg. Hadde HTC Magic før denne, og Milestone har bedre batterilevetid enn Magic. Selvsagt påvirkes dette av lysstyrken, 3G, WiFi osv, men om du er lur kan den holde fint et par dager, og det er jo OK i dagens mobilmarked. Til og med på laveste lysstyrke på skjermen er den svært god, så du kan helt klart spare batteriet med enkle grep.

     

    Skal du ha fysisk tastatur i tillegg til touch er Motorola Milestone egentlig det eneste alternativet. Jeg kan i hvert fall ikke forstå de som velger N97 fremfor denne. Alternativet blir da N900 eneste, men selv denne mener jeg Milestone har overtaket på.

     

    Takk for et fint og utfyllende svar. Nå står det egentlig mellom M Milestone og Blackberry Bold 9700 for min del... Hva tror du???

×
×
  • Opprett ny...