Jump to content

dash

Medlemmer
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by dash


 1. Hei.

   

  Har en Opel Astra 98 modell, som i de siste månedene har laget lyder rundt 2,4-2,600 i turtall. Lyden er spesielt sterk i de første girene, men høres også i 5'e giret. Litt vanskelig å beskrive lyden, men høres litt ut vibrasjoner.

   

  Har merket at denne lyden blir redusert/forsvinner hvis det regner/er vått ute når jeg kjører.

   

  Noen som har noen ideer om hva det kan være?


 2. Hei

   

  Har et problem. Satt opp en HP PC hvor windows blir installert fra harddisken(trenger ikke cd). Der valgte jeg dansk som språk, men nå i ettertid har det blitt aktuelt å endre til norsk pga bytte av bruker.

   

  Problemet er at jeg ikke fikk med CD til å reformatere maskinen. Har kun muligheten til å gjennopprette maskinen ved oppstart, noe som ikke gir muligheten til å endre språket.


 3. Drev å kjørte litt her om dagen, da plutselig under kjøringen merket jeg at vindus viskerne bynte å gå treigere, lysene ble svakere etc.. så vips, før jeg var kommet hjem var batteriet flatt.

   

  Dagen fikk jeg rullet bilen i gang, å lot den gå 5-10minutter, uten at det fikk noe innvirkning på batteriet.

   

  Noen som har peiling på om det er batteriet som er gåen eller om det kan være noe annet, dymano elns? Har desverre ikke tilgang på amperemeter, så kan ikke måle strømstyrke.

   

  Bilen er en Mazda 626, men har ikke så mye peiling på fortiden til den, bortsett fra det siste halvåret.

   

  Btw, det regnet en del under kjøringen.


 4. Lurer på om det er mulig å unlearne secondary skills og erstatte de med noen andre, slik det går med profession skills?

   

  Går man inn på karateren sin og velger "skills" får man opp det man har valgt. På professions får man muligheten til å fjerne de, men har enda ikke sett det på secondary.

   

  Grunnen til det er at jeg har valgt cooking og first aid. Disse gir jo ganske like fordeler(liv over tid).

×
×
 • Create New...