Gå til innhold

Bjonen

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Bjonen

  1. Trenger litt hjelp her jeg folkens. Har søkt noe værre på google og prøvd det meste, men uansett hva jeg prøver får jeg ikke spillt multiplayer med en kompis.

     

    Jeg lager en server og får spillt på den, men kompisen min får ikke logget seg på den sammen med meg? Hva gjør vi feil?

     

    Hvilken feilmelding får han? Ser du at han prøver å koble seg til på serveren?

     

    Han får failed to connect to server. Jeg får ikke sett det nei.

    Jeg har prøvd meg på det port forwarding greiene. Tror muligens det er der det er noe tull.

  2. 1995 UTEN spill nei? dem selger det i bundle med lego batman og et firhjuling spill? rush eller noe!

    Kommer ikke før 3 november eller noe. Samt den er kun annonsert på "nettje". Å jeg bare må ha en box i dag! Så care i det, samt lego batman og pure intereserer meg ikke :p

     

    En kamerat var å kjøpte den bundlen på Leftdal. Har du en slik butikk i nærheten? De hadde den inne iallefall.

  3. Morn godtfolk!

     

    Har nettopp bestilt meg en ny disk fra eBay. (120GB'n) Men mangler jo selvfølgelig det kittet man trenger for å føre over filene.

    Er det noen som har dette og vil sende det til meg? Jeg betaler frakt osv. Samt det er ikke noe problem å sende det tilbake hvis det er ønskelig :)

     

    Ta kontakt på PM hvis du har et og vil sende! (Hvis du får til å sende PM da... grunnet ™ i navnet)

     

    (Til mod: Er den feilplassert så flytt den, strider det med retningslinjene så steng den.)

     

    Jeg har akkurat bestillt det fra microsoft som sender det gratis. Bare ring microsoft norge. Kostet meg ikke en krone annet enn tellerskritt.

  4. Det eg elska med SI, var at eg verkeleg følte at dette var "The Realm of the Madgod!". Questa var også betre der, og folka kulare. Dungeons var verre, men dei såg betre ut. Monstra der var også ganske kule(sjølvom eg hater Grummite, var dei kulare enn t.d. Minotaurs). Eg syns det var gøyare å spele igjennom SI enn det var å spele igjennom Oblivion.

     

    Som en del av oblivion er SI greit, men tror at verdenen ikke hadde appelert nok til meg om det kun var som i den pakken. Håper virkelig ikke det blir noe online spill iallefall.

  5. Jeg frykter for at TESV kan bli litt for mørkt for meg. Flere her inne har etterlyst stemningen som var i starten av Shivering Isles, men det var det værste med SI for meg :(

     

    Eg elska SI! Mykje finare enn skogane og sumpane i Cyrodiil.

     

    Jeg kan leve med en kombinasjon, men det er noe med det å stå på et høyt fjell i Oblivion og se soloppgangen, hehe.

  6. Oja, daså... Men selv håper jeg det vil foregå i det kalde nord Skyrim!

     

    Er det noen guruer her inne som kan gi litt info. om hvilke områder det kan dreie seg om i TES5? Tenker på miljøet og landskapet.

     

    Selv har jeg kun spilt Oblivion og mye av grunnen til at det falt så i smak var rett og slett naturen. Husker da jeg kom ut av Imperial Sewers (?) første gang og bare begynte å gå. Jeg ble litt skuffet over Shivering Isles nettopp pga. naturen, falt ikke helt i smak og ble så mørkt og unaturlig. Magic, trolls og fantasy er generellt noe jeg liker veldig godt, men jeg likte veldig godt at det foregikk i skoger og på fjell som jeg kjente igjen. Gigantiske sopper er ikke det samme som en god gammel gran:P

     

    Ellers ønsker jeg meg litt fler typer sverd, skjold, rustninger osv. Jeg har 360 versjonen og kan derfor ikke laste ned det jeg ønsker av slike ting. Man kan aldri få nok av slike ting da det ofte er det som driver folk til å utforske huler og slott.

     

    Når det gjerlder dungeons så ser jeg helst litt mer variasjon, gjerne med en slags boss på slutten som gir en random bra ting.

×
×
  • Opprett ny...