Gå til innhold

kent project

Medlemmer
  • Innlegg

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kent project

  1. Hei !

    Det er mange måterå fremstille gjenstander i Karbon. Men vet ikke helt hvordan du hadde tenkt deg å lage dette ?

     

    Jeg jobber mye med støping i Karbon, og vi benytter Herdeplast... Men dette er egentlig en veldig krevende prosess, og krever at det vi støper til enhver til er helt fri for luft, og all støping foregår i vacumsug. Så her er det muliheter å forme det akkurat slik man vil... Hvor tykt man vil.. osv.... Uendelige muligheter.

     

    Ett sted du kan forhøre deg om Karbonfiber er ett firma ved navn PELLE NYMOEN

     

    Er ihvertfall del vi får en del av våres Karbon....

  2. Har postet denne engang for lenge siden, men i lys av de siste ukers posting her syntes jeg det er på sin rette plass å børtse litt støv av denne igjen ...

     

     

    Reglement for ansatte hos Expert og Elkjøp

     

     

    Du skal først og fremst være en asosial person med kontaktvansker.

     

    Å smile til kunden er strengt forbudt.

     

    Kunden skal ikke kunne prate normalt med deg siden du alltid vet best.

     

    Kunnskaper om hi-fi er ikke ønskelig.

     

    Øvrige kunnskaper om noe som drives av strøm er heller ikke ønskelig.

     

    Du skal ikke beherske noe språk, ei heller ditt eget morsmål.

     

    Du skal være arrogant mot alle kunder og unngå alt som kan minne om service.

     

    Du skal aldri opplyse for kunden hva reparasjonen kommer på, dette skal alltid komme som en overraskelse på kunden.

     

    Du skal aldri ta noe som helst hensyn til kundens ønsker og behov, bare selge ham/henne ukurante saker og ting som ingen andre vil ha, til høyest mulig pris.

     

    Si aldri sannheten når kunden spør etter hjelp. Spør han/hun om siste modell, tilby kunden en Luxor platespiller fra 1975 til femdobbel pris.

     

    Dersom en kunde klager, bli irritert og be kunden, vennlig men bestemt, om å dra til ******.

     

    Dersom nye varer skal lagerføres, se til at det er merker som Sonab, Mark, Saba, Unisef, Soundmaster, Elektrosound og lignende - varer som garantert går i stykker etter bare to uker.

     

    Gi blaffen i kjøpsloven - her er det to ukers garanti som gjelder. Skal kunden ha lengre garanti kan du selge ham/henne en treukers tilleggsgaranti for 75% av utsalgsprisen på varen.

     

    Samtlige feil som oppstår har kunden skyld i. For eksempel, dersom bilderøret i en TV er borte, og garantiplomben er urørt, har kunden funnet en smart måte å fjerne billedrøret på uten å røre plomben.

     

    Insisterer kunden på en skriftlig garanti, benytt denne: Garantien på dette produktet er kun gyldig dersom feilen / skaden / mangelen ble forårsaket av montøren på fabrikken på Filippinene. For å bevise dette må kunden fremlegge en videofilm som viser at feilen ble forårsaket av denne montøren. Montøren må også gi sin skriftlige aksept på at det var hans feil, og denne aksepten skal bevitnes og signeres av fire uhildede og uavhengige vitner. Dersom det ikke var meningen at feilen / skaden / mangelen skulle oppstå, er for øvrig denne garantien ugyldig.

  3. Si NEI til NRK-avgiften nrklogo.gif

    "Men er ikke det reklame?" Du har kanskje stilt deg dette spørsmålet når du ser flere bedrifters logo flimre over skjermen før et program starter. "Sponset av.. " sier de - reklame mener du. Teknisk sett er det ikke reklame, for de viser ingen produkter; kun firmanavn. Uansett tjener NRK ekstra penger på dette. I tillegg betaler vi alle sammen en pålagt avgift på nesten 2000 kr i året. Dette bare pga at vi har et elektrisk apparat i hjemmet som har en tuner. Det hjelper ikke å si at du kun ser på TV2 og hører på P4. Neida, betale skal du uansett. Og vi betaler til og med ekstra avgift når vi kjøper en TV e.l.

    Er du en av dem som er lei av dette og synes det er noe tull? Ja, da kan du registrere deg her. Spre nyheten om denne siden til alle du kjenner! Målet må være å sende resultatet (når vi mener mange nok har registrert seg) til Stortinget og NRK. Kan vi klare å avskaffe NRK-avgiften? La oss prøve!

     

     

    Gi din stemme her Si NEI til NRK-avgiften

    Husk å informer alle dine venner om denne siden :)

  4. Knatrer det uansett hvilken lydkilde du bruker? spiller cd, mp3, wav, ekstern kilde koblet til Line In, ...

    JA det knatrer uansett hva jeg kjører

     

     

     

    KAS:

    Prøvde ditt forslag nummer 1, men det var desverre ikke til noen nytte...

     

    HAr desverre ikke rukket det andre, men skal ta det så fort jeg kommer hjem igen...

     

    Nok en uke arbeid borte fra hjemmet, så tar det da..

     

    Takknemmlig for all hjelp sålangt... Dette ordner seg :roll: ..

  5. Takk for svar så langt PetterG

     

    Ser stading at litt informasjon da "mangler"

     

    Prøvde å utelukek litt med å mute alt i lydpanelet, hjalp desverre ikke stort

     

    Det hører også med at det "knatrer" ikke når det ikke er noe lyd som kommer ut, så det er kun når maskinen avspiller lyd. Og det hører også med til historien at det er OnBoard lyd og ikke et eksternt lydkort. Visst man ble noe klokere av det ?

     

    Men skal ta til etteretning det du skrev, rydde litt i kabler (syntes jeg gjør det hele tiden :p ) både i kabinett og bak kabinett. Og prøve alt det andre du skrev

  6. Nå har jeg fått et lite snodig problem ?!

     

    Oppdaget ved loading av spill, etc, altså noe som krever at HDD jobber samtidig som det blir avspilt lyd, så er det forstyrrelser i lyden i takt med aktiviteten på HDD. Ser det gankse tydelig, da skurringer er i takt med HDD LED i fronten på KAbinettet :hmm:

     

    Noen som har noe ide til litt feilsøking og retting ?

     

    Kenneth

  7. Radeon X800 XT

    Radeon X800 Pro

    Radeon X800 SE

    Radeon 9800 XT

    Radeon 9800 Pro 256MB

    Radeon 9800 Pro

    Radeon 9700 Pro

    Radeon 9800

    Radeon 9700

    Mainstream

    Disse støtter DirectX 9

    Radeon 9800 LE

    Radeon 9500 Pro

    Radeon 9600 XT

    Radeon 9800 SE 256-bit

    Radeon 9600 Pro

    Radeon 9800 SE 128-bit

    Radeon 9500

    Radeon 9600

     

     

    DEtte er hentet fra en av guidene under skjermkort og skjermer, håper denne gir deg noe svar

  8. Først betale skatt av alt vi kjøper og tjener så uføretrygdet får penger til og sitte hjemme, så begynner de og tigge? Uff...

    For det første var vel ikke noen som snakket om å tigge er det vel...

     

    Har du i det hele tatt satt deg inn i saken ? Neppe.. Alltid en fordel å gjøre det først...

     

     

    ---

     

    Hva med en liten pressemelding ?

     

     

    ALL HONNØR TIL ALLE DE INVOLVERTE

     

     

    edit : Hoppetastur

  9. Først : Velkommen til forumet

     

    Neste : Alt blir så mye lettere om du holder deg til et språk vi alle forstår (NORSK, NYNORSK), ikke ett vondt ord om dialekter, men vil du ha hjelp er det lettere om alle skjønner, you se :)

     

    Sist : Mitt tips til deg ville være ett 9800pro kort, eller visst du vil ha Nvidia i steden (det du mener i siste posten ?), da er mitt tips FX5700/5900 /ultra

  10. har aldrig hørt om 9700TX det finnnes da virkelig ikke, finnes 9700 og 9700 pro, ellers er det 9600XT og 9800XT, ATI har INGEN TX kort, men XT og finnes ikke i 9700 serien!

     

    kansje problemet er at du har et skjermkort som ikke finnes?

     

     

     

    Google er din venn, nok en gang.... Da vi du se hva 9700 TX er......

    :wallbash:

     

    Så kanskje ikke alltid være så kjapp

     

     

     

    Vet ikke om du har prøvd å legge inn OS og alt på nytt også, kan i mange tilfeller være lurt... Har du sjekket grafikkkortet om viften virke enda kanskje, eller om det er noe annet som gjør at det blir grådig varmt inni kassa....

     

    Forresten snakker vi om hakkete spill, eller artifacts i spillet ??

     

     

    edit :merkelig sak jeg skrev

  11. Ekspedisjonsgebyr finner man mange plasser i verden, og er vel ikke noe snusk og lureri fra microplex sin side, vil vel gå så langt som å kalle det noermalt. bare på webshopper kan jeg også nevne PCUTSTYR.NO, de tar 69,- eller noe, bare du henter ut pakken din på deres utleveringsted.... NETTHANDELEN.NO tar rundt 60 kr i eksp. gebyr... Ekspedisjons gebyr - Er det de tar for å pakke varen din, gjøre den klar for utsending og alt som skulle følge med en slik utsending. Og egnetlig burde det være det samme om de baker det inn i prisen (noe som vil føre til økte priser på "alle varer") eller om du betaler den lille summen (som jeg vil si er hos microplex) som de opererer med... Eller så er siste løsning, handle ett sted de ikke tar slikt ekspedisjons gebyr..... NEMLIG

     

    /offtopic

    ekspedere (av lat. expedire, eg. få løs foten), gjøre ferdig; betjene (kunde); sende (f.eks. vare); utføre (tjenesteytelse); folkelig: drepe; gjøre ende på. — ekspedisjon, det å ekspedere; forretning el. foretak som sender ut varer el. utfører tjenester; større vit. forskningsferd; mil. tokt. — ekspeditt, kvikk, rask; effektiv. — ekspeditør, person som ekspederer, f.eks. i butikk, eller på annen måte har med varer og forsendelser å gjøre.

     

    gebyr , jur., bet. for avgift som må betales for visse off. forretninger, ® sportler. Ved overtredelse av enkelte bestemmelser innen veitrafikklovgivningen brukes g. i stedet for straff. G. ilegges etter faste satser, og er formelt sett ikke straff. Betegnelsen brukes også om beløp som betales for visse varer el. tjenester, f.eks. bankgebyr.

  12. Som topic sier, jeg har en slik joystick fra Logitech, og er en stund siden jeg har brukt den, og nå klarer jeg ikke finne igjen denne adapteren fra gameport -> USB . Og da blir alt litt mindre håpløst... Noen som har noe ide om hvor jeg evnt. kan skaffe meg en ny en ? Skal sies at jeg har kontaktet Logitech uten særlig hell.

     

     

    Takker..

×
×
  • Opprett ny...