Gå til innhold

NeEeO

Medlemmer
  • Innlegg

    2 981
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NeEeO

  1. Jeg en 19år gammel gutt. 171cm, 68kg.

     

    Jeg har aldri vært så målrettet når det gjelder trening før. Dette er som en gullalder for meg. Noen ganger har jeg trent 5 ganger i uken, men i snitt har jeg kanskje trent 4 ganger. Det gjelder forskjellige kroppsdeler per dag. 

     

    Så kommer det til kostholdet; Min opprinnelige vekt før disse fire ukene var 63kg, og jeg har gått opp sånn 5kg. Jeg vet ikke om dette er fett eller muskler. Jeg har blitt sterkere på enkelte ting, men jeg forstår ikke. Føler kanskje at jeg har mer fett på rumpa nå enn før, vet ikke. Jeg har nesten hver dag spiste 6-7 hjemmelagde pizza biter til frokost. Også noen 3 ganger kebab, de siste 4 ukene. 

     

    Hvordan vet man om man har blitt sterkere eller lagt på seg. Jeg føler ikke magen har blitt særlig større, men lårene/rumpa? Nå har jeg også trent bein i det siste og så ...

  2.  

    Få gramatikken og det der i orden. Stor bokstav først i setninger, punktum på slutten og for guds skyld ikke skriv navnet til noen med liten forbokstav. Det kan virke fornermende. :p

     

    Det er flusst av maler for jobbsøknader du kan se på hvis du søker litt på google.

     

    tror du den søknaden gir meg jobb?

     

    Hvor i landet er dette snakk om? Bygda? tettstrøk i bergen, oslo?

  3. Hallo.

     

    Jeg blir noen ganger irritert når noen sier de er vegetarianere og grunnen de bruker er at dyret tar skade av det. Da tenker jeg, dumme menneske. Evolusjon er stikkordet. Vi har jo spist kjøtt så langt vår eksistens kan skimtes. Det er vårt økosystem, slik en ku spiser gress, løve spiser byttedyr eller en ape spiser en banan. Dette er organisk materiale, og skal bidra å sikre individets overlevelse. Nå er det ikke slik idag i overført betydning, men det sier noe om hvordan det skal være. Naturen har svaret på alt, og økosystemet er intet unntak. Ja, dumt at "grisen" lider, men den er en del av økosystemet vårt og en god måte for oss å høste proteiner og viktige næringstoffer, og på den måten sikre god helse.

     

     

    Så, alle vegetarianere, ikke vær naive, spis kjøttet deres med god samvittighet! Naturen har lagt det opp slik, det ligger i genene dine.

    • Liker 1
  4. Hei, jeg kjøpte busser fra Jack and Jones, da det var sånn salg hvor man kunne ta to for 500. Vanligvis kjøper jeg ikke bukser med mindre de er skikkelig billige, men tok sjansen denne gang.

    Nå, etter to dagers bruk av den ene buksen, er det kommet masse hvite fnugg og hår på den. Den er blitt litt sånn 'skitten'. Det går bort delvis hvis jeg tar vann på, men kommer tilbake. Hva skal jeg gjøre?

     

    post-203270-0-90810900-1438926165_thumb.jpg

    post-203270-0-60907400-1438926266_thumb.jpgpost-203270-0-27449500-1438926297_thumb.jpgpost-203270-0-21197500-1438926337_thumb.jpg

  5. Hola amigos!

     

    Har et spm angående venteliste på videregående ettersom dette er noe jeg aldri har vært borti før. Jeg har fullført videregående med generell studiekompetanse (2013). Har i ettertid studert i utlandet og i Norge, men har alltid falt tilbake på å ville forbedre karakterene mine for å komme inn på ernæring/medisin/fysioterapi.

     

    Jeg har tatt en del privatisteksamener som har gått fint, samt gått på Danielsen Intensivgymnas - men tok alt for mange fag på en og samme tid og har derfor sett meg nødt til å sette ned tempoet for å klare å gjennomføre. Derfor har jeg søkt meg inn på realfagslinjen ved to lokale videregående skoler og har fått tildelt skoleplass ved ønske nr. 2. Etter første opptak sto jeg på 21. plass på venteliste til ønske nr. 1 - nå, etter andre opptak står jeg på en 9. plass.

     

    Har jeg sjanse i havet til å komme inn på 3. opptaket eller er slaget tapt? Det er 5 klasser om det skulle være relevant og i og med at jeg ikke har skolerett er jeg sistemann på lista.

     

    Det som er så surt at skolen jeg vil inn på er 5 min gåtur unna, skole nr. 2 er 30 min unna med bil  :confused:

    Litt off topic men;

    Hvor gammel er du?

    Har du studert medisin utlandet, hvor lenge? Og hva motiverer deg til å starte på nytt her i noreg. :)

  6.  

    I will do that. 

    They have this section: http://www.uio.no/studier/program/medisin/opptak/where they say

     

    > Dersom du allerede har høyere utdanning fra UiO eller et annet lærested, kan du søke om å få bruke denne i programmet ditt ved UiO. De faglige kravene i programmet avgjør om utdanningen kan godkjennes. Du finner de faglige kravene på Oppbygging og gjennomføring.

    Les mer om hvordan du søker om godkjenning av utdanning.

    and they have still this one: http://www.uio.no/studier/admin/godkjenning/utenlandsk-utdanning/

     

    I know that you will be freshman when you come first time to Oslo Universitetet but that you can seek some credit transfers. 

    It would be nice to here if anyone has got anything in Medicine. 

     

     

    I don't think you can, but you can try contacting UiO/NTNU and ask them yourself.

     

    http://www.uio.no/english/about/contact/

     

    http://www.ntnu.edu/contact

     

    Just wondering, what country are you from?

  7. Hei.

     

    Der jeg bor er har det alltid vært en sti som går tvers gjennom en frodig slette. Slik vist på bilde(rød strek). Dette er en sti som mange av beboerne på andre siden bruker (dvs bebyggelse nederst på bilde) fordi den er så effektiv, spessielt når folk skal ta bussen/banen for å komme seg på jobb om morgenen, og har vært aktiv i mange mange år. Denne stien satt de for 7-8 måneder side gjerde foran, altså to gjerdestykker (blå strek). Samtidig fylte de opp stien med ny jord, slik at det skal vokse gress der. Istedenfor lagde de heller en ny sti, en grus-sti, slik vist på bilde. Denne stien er mye tyngre og gå opp fordi bakken beveger seg enda skarpere oppover, samtidig er grusen veldig stor, dvs, steiene er svære, så de er vondt å gå i. 

     

    Det som skjedde videre var at folk klarte å "lure" systemet ved at de heller gikk rundt det blå gjerde, og stien forble en sti, selvom de hadde kastet masse ny jord der. Gresset vokste ikke fram. De fant det ut, og satt enda et nytt gjerde-stykke ved siden av(gul-strek), Men fortsatt er det litt plass til å gå rundt.

     

    Det jeg tenker, hvorfor ikke bare forbedre den nye stien dere lagde?? Grusstien? Utrolig slitsomt å bevege seg opp den, kunne valgt en mer behaglig sti man kan bevege seg på? Kaste jorden der istedet slik at bakken jevner seg mer ut??

     

    Jeg skal gå rundt gjerdet/hoppe over, så lenge den nye grusstien ikke forbedres. Håper mange andre gjør det og. Det grønne er vel en gresslette, og jeg tviler på at det er et "privat" området, isåfall er det et borettslag som eier, hvis noen eier det. Men jeg har fortsatt all rett til å gå der?? 

    post-203270-0-06839400-1436222888_thumb.png

  8. Akkurat like mye....

    Skatten beregnes på din inntekt iløpet av ett år uansett... om du velger å betale litt skatt på alt, eller mer skatt på bare en del av beløpet blir det det samme beløpet du betaler i skatt iløpet av året det samme uansett....

     

    Men når det står sånn at man får tillegg på 100% og 50% betyr det tillegg på timelønna da?

    Dvs 200kr/t blir til 400k/t (100%)

    200kr/t blir til 300kr/t (50%)

  9. Hei, veldig ny på dette. Jeg har sommerjobber med flere arbeidssgivere, og jeg tror jeg vil tjene over 50k etter sommeren. Probelemet er; skal jeg da bestille skattekort eller frikort? Frikort vil som sagt gjøre at jeg ikke trekkes for skatt under 50k, mens skattekort gjør at jeg trekkes for skatt? Kan jeg ikke ha begge deler? Det at jeg har frikort og da trenger jeg ikke å betale skatt på de 50000, mens de over går på skattekortet?

×
×
  • Opprett ny...