Gå til innhold

DnS94

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DnS94

  1. 1 hour ago, Agentspoon said:

    Hvordan er inntrykket av Nvidia shield? Vurdert det samme, for jeg har opplevd de samme ustabilitetsproblemene, og nå har boksen rett ut sluttet å fungere. 

    Har hatt Nvidia shield 2017 siden lanseringa mtp Plex så tror jeg det er det beste kjøpet jeg har gjort, spesielt siden jeg har en crap LG TV med WEBOS 3. Eneste som jeg sliter litt med er at jeg har koblet den til via lydplanke og det er ikke alltid de samarbeider (1/10 ganger) , men da er det bare å skru av og på så er det good. Var det noe spesifikt du var ute etter?

  2. 1 hour ago, lolzor69 said:

    Hva er egentlig den store forskjellen på C1 og CX? Tenkte å slå til på CX hos Power nå, men burde jeg helelr kjøpe C1? Prisforskjellen er relativt stor.

    Dessverre har jeg ikke gjort noe ordentlig research men tror eneste er prosessoren, operativsystemet og gaming funksjonene er hakket bedre. Så med mindre du bryr deg om de tingene så er CX godt valg med mindre du vurderer G1 som Nimrad skriver som vil være det beste hos LG iår.

  3. 16 hours ago, Fishy79 said:

    Takk for respons DNS94. Så vidt jeg kan se støtter B9 HDMI 2.1 med full båndbredde https://www.t3.com/reviews/lg-b9-review-cheap-oled-4K-tv. Ble en B9 siden tilgjengeligheten til C9 virker temmelig usikker fremover. Ser de store kjedene har begynt å pushe ut demo-modeller. Tror jeg blir fornøyd med den, en har da ikke et patalogisk forhold til tv-bilder hvor en stirrer intenst etter feil og avvik (selv om dette virker å være hobbyen til enkeltperson(er) når en leser noen av trådene).  

    Unnskyld du har helt rett, bare jeg som husket feil. Jeg drev å så på de TVene ved lansering og mente å huske at B9 ikke hadde det, men da må jeg rett og slett forveksla med noe annet. 

     

    Bra du er fornøyd det er det viktigste!

    Og jeg er helt enig i det siste du sier, er litt sånn selv heh ?

    • Liker 1
  4. 39 minutes ago, Fishy79 said:

    Hei, er det trolig at norske nettbutikker vil ta inn C9 "65 igjen? Iht Prisjakt og individuelle søk innad de enkelte virker det tomt. Anser dere eventuelt B9 "65 som et godt kjøp til 20k? 

    Mvh.

    Trond

    Hvis det faktisk er en Power+DnB kampanje på 20% så får du en LG CX 65 til 24k som jeg vil si er mye bedre pga Hdmi 2.1 støtten aleine. 

  5. Tenker å slå til på disse om 2 ukers tid, lurer på om det er en grei build for gaming i 1440p 144Hz i medium/høy settings? Har allerde 2 M.2 og 2 HDD og  skal legge til flere i fremtiden. Vet jeg trenger mer RAM for VM, men har også en laptop som kan ta litt av loaden i mellomtiden. Vil helst ha prisen ned på 15-16k, men kan godta at det ikke er mulig med de kravene mine. Kommer ikke til å oppgradere på en stund, unntatt de tingene jeg allerede har nevnt.

  6. Denne er MYE mer enn nok for det du skal ha og kan sikkert spille FM veldig mange år fremover med mindre de endrer noe drastisk. Viftestøy derimot er noe jeg er litt usikker på, jeg pleier å låne denne pcen av en kompis og noen ganger når jeg jobber med ting så går vifta i 100 uten noe grunn, vet ikke om det er brukerfeil eller feil med pcen dessverre. Får heller ikke lånt pcen på en mnds tid så kan ikke dobbel sjekke dette for deg heller.

  7. Hei! :)

     

    Pr dags dato er jeg lærling i IKT-servicefag, jeg vurderer etter fullført fagbrev eventuelt ved-siden av læretiden å ta fagskole innen drift og sikkerhet, nettverkadministrator eller nettverk og IT sikkerhet.

    Eller muligens høyere utdanning. Når jeg nevner dette for sjefen min, virker han oppgitt og sier jeg bare burde jobbe og heller ta sertifisering. Jeg regner egentlig med at han har rett(da han er en av de smarteste jeg har møtt i livet), men personlig ønsker jeg høyere utdanning siden jeg da blir den første i familien(ikke relevant til spørsmålet) selv-om jeg alt er den eneste i familien med utdanning. 

     

    Så spørsmålet er er Noroff, Treider og slike aktører verdt pengen hvis jeg velger å ta utdanning ved en av de instituttene? Hva lønner seg i IT-bransjen? Best å bare kjøre på med sertifisering fra egen lomme hos aktører som Glasspaper?

    Hei ble du noe klokere på det her på et eller annet mystisk vis? Lurer akkurat på det samme og eneste andre temaet jeg fant her var for 4 år siden og alle "hate" på det.

  8. Fra mitt perspektiv da, sier ikke at det jeg skriver her det fakta, men det er sånn jeg oppfatter det. Jeg er en android fyr, og kommer alltid til å være det. Men at apper krasjer og lagger og sånt på android er ganske standard tross specs, har aldri skjønt det sjæl, men for min del så er ikke det så stort problem mtp alt annet man kan gjøre på android(root). Men jeg må nesten si at iPhone er faktisk jævlig bra tross at på papiret så er det ikke no bra, og prisen hjelper heller ikke, men den funker alltid. Mobilen er alltid ganske sømløst og flyter bra, du får alltid de mest populære tingene der først blant annet apper og nye funkjsoner. Eneste jeg kan klage på er vel OS oppdateringen de presser på deg når de releaser ny modell og de eldrene begynner å bli sykt dårlige.Og de fleste apper du bruker daglig som finnes på begge plattform er alltid bedre på iOS enn android.

     

    Glemte å nevne at de gangene jeg har brukt iPhone(et par mnd jobbtelefon) så har den aldri sviktet meg, i form av krasj eller lignende.

     

    Også liten greie som jeg obeserverte mens jeg jobbet på Lefdal, det var som regel de som kunne minst om mobiler(eldre mennesker og folk som ikke brukte mobilen til mer enn å sms,ringe,email) som kjøpte iPhone fordi det er lettest å bruke.

  9. Jeg vet ikke hvordan det er i Vestfold, men her i Oslo så var det tilfeldig lærer(med mindre du har sånn "lærerkode" tror jeg det het som du måtte fylle på og da var læreren du hadde i faget også under eksamen samt en sensor, men vet ikke om det gjelder vanlig skole eller kun privatist som jeg hadde) og tilfeldig skole.

  10. Jeg hadde samme problem som deg så endte med at jeg tok oppkjøring både i Oslo(2),Kjeller/Lillestrøm og billingstad. Ironisk nok bestod jeg i Oslo. Skal sies at den ruta jeg hadde på Billingstad var den letteste av dem alle var ingen vansklige situasjoner i det hele tatt, jeg strøk kun pga at jeg dreit i at det var glatt ute siden bilen satt så godt, men sensor var uenig og mente jeg kjørte for fort mtp føret bla bla bla (jeg kjørte fartsgrensa -_-). Men det aller viktigeste er vel det "Hotel Papa" sa.

  11. Hei! Tenker å kjøpe denne maskinen her, http://www.multicom.no/multicom-kunshan-n150r-156-full-hd/cat-p/c1000042/p10634165

     

    Det jeg lurte på da om det finnes andre maskiner med samme specs som er billigere eller samme pris og bedre? Skal egentlig ikke brukes til noe spess, men vil gjerne ha muligheten til å kunne spille enkle spill på medium/lav,med god fps i ny og ne. Men problemet mitt er at jeg ikke kan overstige mer enn 8k.

×
×
  • Opprett ny...