Jump to content

DnS94

Medlemmer
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DnS94

 1. Har hatt Nvidia shield 2017 siden lanseringa mtp Plex så tror jeg det er det beste kjøpet jeg har gjort, spesielt siden jeg har en crap LG TV med WEBOS 3. Eneste som jeg sliter litt med er at jeg har koblet den til via lydplanke og det er ikke alltid de samarbeider (1/10 ganger) , men da er det bare å skru av og på så er det good. Var det noe spesifikt du var ute etter?
 2. Stor forskjell på Q70 og Q90 hadde lest meg opp på forskjellene og sett om det er verdt å sprenge budsjettet for det.
 3. Dessverre har jeg ikke gjort noe ordentlig research men tror eneste er prosessoren, operativsystemet og gaming funksjonene er hakket bedre. Så med mindre du bryr deg om de tingene så er CX godt valg med mindre du vurderer G1 som Nimrad skriver som vil være det beste hos LG iår.
 4. Tusen takk for svar til dere begge. 😊 Det så ut som jeg kunne legge bestilling og betale samtidig, skal se om de endrer på det imorgen. Vet de har gjort det tidligere ved salg. Ville bare dobbeltsjekke at tilbudet fungerer på forhåndsbestillinger også da jeg aldri har benyttet meg av tilbudet tidligere.
 5. Hei Tenker å slå til på en LG C1 med DnB tilbud, men ser ut som Power ikke får det på lager før i Mai. Spørsmålet da er om det er mulig å fortsatt bruke den rabatten da? Blir jo noe ala en forhåndsbestilling.
 6. Unnskyld du har helt rett, bare jeg som husket feil. Jeg drev å så på de TVene ved lansering og mente å huske at B9 ikke hadde det, men da må jeg rett og slett forveksla med noe annet. Bra du er fornøyd det er det viktigste! Og jeg er helt enig i det siste du sier, er litt sånn selv heh ?️
 7. Det stemmer, men jeg tenkte at hvis ikke han får tak i C9 65" så er en CX mye bedre enn en B9. 40gbs er bedre enn 0. Det var tankegangen min hvertfall.
 8. Hvis det faktisk er en Power+DnB kampanje på 20% så får du en LG CX 65 til 24k som jeg vil si er mye bedre pga Hdmi 2.1 støtten aleine.
 9. Takk for svar, var de tingene du nevnte som jeg var usikker på. Tror du en 2070S vil være betydelig mye bedre? Ja, har sett litt på billigere kabinett og slikt, men føler jeg må brenne av 20k til slutt uansett så vi får se om jeg heller bare sparer litt lengre.
 10. Tenker å slå til på disse om 2 ukers tid, lurer på om det er en grei build for gaming i 1440p 144Hz i medium/høy settings? Har allerde 2 M.2 og 2 HDD og skal legge til flere i fremtiden. Vet jeg trenger mer RAM for VM, men har også en laptop som kan ta litt av loaden i mellomtiden. Vil helst ha prisen ned på 15-16k, men kan godta at det ikke er mulig med de kravene mine. Kommer ikke til å oppgradere på en stund, unntatt de tingene jeg allerede har nevnt.
×
×
 • Create New...