Gå til innhold

Crazy Joe

Medlemmer
 • Innlegg

  337
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crazy Joe

 1. Har vært borti 3 q-tec psu. Alle "350 watt". Den ene jeg hadde kortsluttet etter 1 års bruk. Da kom det en guffen elektrisk lukt i det jeg skrudde på pc en morgen.

   

  Så ble jeg spurt av ei venninne om jeg kunne se på pc hennes, fordi den skrudde seg av hele tiden og lagde blue screen. Jeg formaterte og sjekket minne og alt som kunne sjekkes.. men nei like ustabil fortsatt. Helt til jeg så at det sto en q-tec i maskinen. Kjøpte en F.S og vips så ble den fjellstabil.

   

  Den siste står i en Amd duron maskin med integrert skjermkort. Den fungerer helt fint den dag i dag. Personlig så ville jeg ikke ha gamblet på billig watt hvis jeg skal ha en maskin som fungerer optimalt.

   

  OJ

 2. Har sittet og lest litt på forumet nå og er mektig imponert av mange av de bildene som ligger her. Tenkte jeg kunne legge ut en link til noen bilder som jeg er fornøyd med, tatt i betrakning at de er tatt med et Nikon coopix 3100 og Canon A70 kompakt kamera. Det kunne vært gjort mye med bildene men jeg må vell innrømme at jeg ikke har tatt meg tid til det.

   

  Farlig tre

   

  Plagsom veps på morgenen

   

  En artig sommergjest i bade stampen til min niese

   

  Nattsvermer/møll

   

  Nattsvermer/Møll ovenfra

   

  Har nå bestilt meg et canon eos 350d og skal kjøpe meg en god macro linse. Gleder meg til å utforske dens muligheter.

   

  Mvh

  Ole

 3. Som tittelen sier så har jeg fått et problem med minnepennen min.

  Har lagret litt dokumenter på den tidligere og skulle koble den inn i pc i dag og printe ut det som er på den.

  MEN når jeg plugger den inn i pc min og dobbelt klikker på den så får jeg melding om at den ikke er formatert og om jeg vil formatere den nå.

  Hvorfor får jeg en slik melding ? Jeg har prøvd å bytte forskjellige usb porter uten at det har vær noe hjelp. Prøvd på en annen maskin og samme beskjed der.

   

  Finnes det noen måte å få ut de dokumentene på ?

   

  Mvh

  Ole Jørgen

 4. To-sidig minne brikke ? burde kanskje hatt en-sidig ? eller minnebrikken passer ikke ?

  256 bruker bare 128 + 64 = 192 - 8 til VGA = 184MB  ;)

  ja det kan jo stemme. Får ta og skru opp og se om den er to sidig. Men det er jo litt rart at den ikke gir noen feilmeldinger i det hele tatt hvis det hadde vært galt minnebrikke.

   

  Mvh

  Ole

  Funker uten feilmeldinger men bruker bare halve minnebrikken....

  Kikket etter nå og det var minne moduler på begge sidene. Hmm tricky, er det noen som selger sånne ensides minne brikker lenger ?

   

  Mvh

  Ole

 5. To-sidig minne brikke ? burde kanskje hatt en-sidig ? eller minnebrikken passer ikke ?

  256 bruker bare 128 + 64 = 192 - 8 til VGA = 184MB ;)

  ja det kan jo stemme. Får ta og skru opp og se om den er to sidig. Men det er jo litt rart at den ikke gir noen feilmeldinger i det hele tatt hvis det hadde vært galt minnebrikke.

   

  Mvh

  Ole

 6. Har en eldre Compac Presario 14XL355 maskin.

  I den så er internminne på den 64 mb. Siden jeg har installert Windows xp på den så ville jeg sette inn max med minne. På hjemmesiden står det at den støtter intill 320 mb.

   

  Kjøpte en 256 mb pc133 brikke og satte in. Starter opp og går inn på kontrollpanel og system. Der sier den at det er kunn 184 mb. Hva er galt ? den funger utmerket og gir ingen feilmeldinger under oppstart eller når den er i bruk.

   

  Mvh

  Ole Jørgen

 7. Jeg skjønner hvorfor du spør. Jeg skal ha ny PC fordi den gamle er fullstendig på trynet. Det er en amd 1500++, 512 mb ram, 80 gb hd. 17" gammel sliten skjerm. Den har jeg bygd selv, det var veldig lite velykket. Den er veldig ustabil og kan finne på å slå seg av helt uten videre. Har prøvd å formatere osv.. osv.. Men den er fra 1 sekund like treig med splitter ny windows installasjon. Derfor skal jeg ha ny, og jeg kjøper ikke ny pc veldig ofte (som du kanskje ser av mitt behov) Men jeg kjøper bra PC når jeg først kjøper. Ser for meg at en 3.2 ghz med 2 gb ram burde holde ganske lenge for min del(l) hehe..

   

  Jeg har også bestilt 10 mbit linje (muhahaha) og driver mye med nedlasting. Bruker den til alt mulig, nedlasting, surfing, photoshop, musikk, film osv.. osv..

   

  Men for all del, forslag mottas med stor takk. Ingenting er bestilt enda.

  Som folk sier her så kan du få en bra pc til den prisen hvis du bygger selv. Og hehe du trenger ikke å bygge den selv det kan du eventuelt få netshop eller Komplett til å gjøre for deg. Bare for å komme med et tips til deg når det kommer til den pc du har nå så kan det nok være Strømforsyningen din som er ustabil hvis pc din skrur seg av sånn helt uten videre av og til. Var ute for lignende problem med en pc til ei jente. Hun hadde q-tec strømforsyning og de er som sagt kjent for dårlig kvalitet .

   

  Mvh

  Ole

 8. Takk Godal for info om agp standaren.

  Dastardly : Det er pc til fattern hans og han bruker den hovedsaklig til å spille diablo så han var ikke så interresert i å legge ut så altfor mye kroner men ville bare ha litt ekstra futt i maskinen ved hjelp av bytte skjermkort og litt mer minne.

   

  Ellers takk for hjelpen folkens.

   

  Mvh

  Ole

 9. Driver og hjelper en kar her med å få oppgradert den gamle maskinen hans. Det jeg lurer litt på da er om dette Hovedkort ikke støtter større minnebrikker en 256 mb ?

  Edit : det er 4r batch den uten isa slot.

   

  Et annet problem som oppsto var at den agp porten som er på det hovedkortet er annerledes. Kjøpte inn et ati 9600xt skjermkort og skulle bytte ut det gamle ati 128 rage skjermkortet. Men "foten" på skjermkortene er ikke like, og ved det blotte øye så ser jeg at det nye skjermkortet ikke vil passe uansett hva man gjør.

  Er det tilfelle at agp porten har forandret form ?

   

  Mvh

  Ole J

×
×
 • Opprett ny...