Jump to content

Gypsy

Medlemmer
 • Content Count

  4851
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Gypsy

 1. Dette oppdraget på tirsdag er med andre ord ikke noe fast/kontraktfestet? I såfall må du ingen verdens ting. Bare si nei.
 2. Enig! Vil også annbefale Killing Eve på HBO. Har kun kommet to episoder, men dæven så bra.
 3. Hva er dette, den nye zoologi tråden?
 4. Hadde ikke helt de store forventningene til Jumanji, men ble også veldig positivt overasket. Herlig humor. Tommel opp! )
 5. Nei det er ikke normalt. Kan være alvorlig så dra til lege. Du må henvises for videre undersøkelser.
 6. Fail her også. Skulle ta meg et glass vin, så knuste glasset i hendene mine. Flere dype kutt, masse blod og vinen måtte kasseres.
 7. Dra til legen igjen, evt en annen lege, som henviser deg til sykehus, høres ut som du bør få tatt en røntgen thorax.
 8. Basert på en sann historie er den også. Herregud så creepy.
 9. Den var bra. Autentisk atmosfære. Dabbet verken av eller ble "for mye". Skummel nok i fleng for meg hvertfall
 10. Tror jeg skal se veronica i kveld, ser at folk er noe negativ og mener den er hypet (?) Har knapt hørt om filmen selv så har ett åpent sinn.
 11. Har HBO men finner ingenting å se på der nesten.
 12. Det er sant, den var litt "seig" som nevnt over på en måte som er litt vanskelig å sette fingeren på. Slutten var litt teit.
 13. Den var helt grei, men ikke mer enn det.
 14. Denne kuldeperioden kan stappes langt bak. - 28 grader og fri for ved. Gammelt uisolert hus. Kan ikke sove for lenge, for bilen må startes opp jevnlig for å ikke streike. Pokker meg så kaldt at fy faen.
 15. Det er ikke bare slik at hun kan søke deg opp. Hun har antagelig kun tilgang på pasientene på avdelingen hvor hun jobber. Og snoke på andre pasienter er strengt ulovlig og kan føre til at man mister jobben.
 16. Har fått tak i Wake Wood, The Levelling, The Hallow, Jug Face og Kill List.
 17. Haha nja. Kul film. Stemningsfull. Frister ikke å dra på camping alene i skauen mer.
 18. Åhh vurderer å se The Ritual i kveld.
 19. A Bad Moms Christmas (2017) Oppfølger til Bad Moms (2016), som jeg mener å huske var ok og hadde noen morsomme øyeblikk. Men denne oppfølgeren var skuffende saker. Det er da altså juletider og mødrene til mødrene kommer på besøk. Flatt, kjedelig, fail på alt som kan faile. Ikke morsom. Hvis du vurderer å se denne kan du trygt styre unna. 3/10 Happy Death Day (2017) Jadda! Det å opplever drapsdagen sin om og om igjen, drapsgåten må løses. Kul, fengende, mystisk. Stemningsfull. Skumle masker. Hvem er morderen?Anbefales. 8,5/10
 20. Better Watch Out (2016) Forventet en slags home invasion film men denne tok virkelig kaka. Elsket den. Anbefaler anbefaler anbefaler! 9/10 eller kansje 10/10
 21. Konsertbilletter som blir revet bort på 6 minutter.
 22. Kong: Skull Island var nå en liten godbit. Man vil bare spise opp skålen ikke sant. Nei ingen 5 stjernes rett men gode greier alikevel.
 23. The Doors, Uriah Heep, Deep Purple
×
×
 • Create New...