Gå til innhold

svelemoe

Medlemmer
  • Innlegg

    2 140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

Innlegg skrevet av svelemoe

  1. 2 hours ago, ilpostino said:

    Jeg ser denne har VA-panel. Fornøyd med det?Den så litt fristende ut. 

     

    Du merker litt mild blå misfarging på hvit skjerm helt ute i kantene hvis du sitter <en armlengde unna. Eller litt lyst på svart. Skjermen burde egentlig ha kraftigere kurve, men det kommer vel en ny modell som er bedre på dette. Og litt vanskelig å sitte lenger fra hvis pulten din er kortere enn 60cm, da foten tar mye plass og skjermen havner langt fra veggen. Litt bedre med en VESA-arm.

  2. Billig milwaukee er etter mine erfaringer på nivå med billigste bosch fra clas. Ryobi har en del bra verktøy, f.eks. muttertrekkeren, men ikke  bry deg med batteri på kraftige ting som vinkelsliper/sag/arbeidslampe. Hadde satset på makita for større ting, og kanskje ryobi/dewalt på småverktøy som ikke blir brukt like hardt.

  3. I denne tråden: "at noen opplever grusomt dårlig kundeservice er ugyldig og en hevnsak fra tek fordi jeg ikke har hatt noen problemer"

     

    Skjerp dere folkens. Er kritikkverdige hendelser plutselig en ikke-sak fordi du ikke bryr deg? Jeg fikk aldri sim-kort etter 2 uker og flere utsettelser av portering, dette er ikke snakk om "sen postgang", det ble tydeligvis aldri sendt.

     

    Lager dere en sak om meg, og? Eller er det ikke like spennende?

     

    Nei, for dette er ikke nyheter. Skal nrk skrive om alle bilene som ikke kolliderte i dag?

    • Liker 5
  4. Netflix sender 4K UHD på 25 Mbit - dvs at man kan se 95 timer med Netflix 4K UHD i mnd før man går over 1000 GB.

     

    95 timer med film / serie utelukkende på mobil / 4G når man ikke har wifi tilgengelig er nok utenfor hva som er normalt.

     

    Selvsagt kan man se på netflix/amazon/hbo/youtube mye mer enn 3 timer per dag. Sperrer chili abonnement hvis ungen ser for mange episoder av peppa gris på nettbrettet samme uke som du ser litt for mye film/serier? Man kan være uenig i metodene som ble brukt for å bli sperret av personen i saken, men det burde bekymre alle hvor lett chili kaster deg ut uten varsel.

     

    Jeg bruker ofte 1-2GB av mitt 6GB abonnement på en dag, og går over til wifi når nødvendig. Hadde definitivt klaget hvis komplett hadde kastet meg ut for "unormal bruk".

    • Liker 3
  5.  

    Det er direkte flaut når betalingstjenesten leverer dårligere kvalitet enn en ulovlig pirattjeneste.

     

    Det er veldig flaut, og oppleves på absolutt alle titler HBO nordic leverer. Har tilgang via andre, men jeg føler fortsatt ikke det er verdt bryet å logge på. Kompresjonen ser verre ut enn youtube på 720p, og lydkvaliteten kan så vidt måle seg med en mp3 rippet fra youtube, tatt opp fra mobilhøytaller og lastet opp til youtube igjen. Prøvde å se Fargo episode 7. Der var plutselig lyden samplet ned fra 5.1 eller noe til stereo med 75% av lyden på venstre øre, og alle hørtes ut som de snakket fra en brønn.

    • Liker 2
  6. Her er en som følger med hvor får man virus? VG.no eller torrent filer? Bare lille meg kjenner 2 luringer som fikk seg web trojaner på FILM fra en super 'seriøs' torrent sider.

    Og nei ikke type film som du liker Adam&Eva på blåbærtur ;-)

    Som visse er..

     

    Da bør du kanskje slutte å kjenne idioter. Har 976 torrents (alle linux-isos sjølvsagt *kremt*) og har hatt null virus, malware, adware, trojanere, noko som helst på 9 år med same PC.

    Dei einaste tjenestane som har rota vekk passordet/IDen mitt til uvedkomande er Adobe, Sony og Dropbox, alle betalingstjenester. Ulovlige metoder er unektelig 3x bedre enn å betale, sjølv om eg har canal digital, netflix, hbo, amazon prime video, utallige blurays og spotify er det KUN sistnemnte som er ett bedre alternativ enn "tyveri". Her må HBO og resten skjerpe seg og innsjå at verden faktisk er større enn USA.

    • Liker 1
  7. Mange av de som betaler for HBO, laster ned, fordi kvaliteten på HBO Nordic er elendig

    Jeg nekter å betale for elendige tjenester

     

    Akkurat, HBO nordic serverer så vidt 5mbps. FEM! I forhold til Amazon primes ~15, og Netflix med 15.6 på 4k-abonnement. Klassisk bluray (ikkje 4k) er vanlegvis 20-30mbps.

     

    Å sjå noko som helst med bitrate på 5mbps og flat lyd på ein 4K-tv er direkte jævlig. Men du får visstnok virus av alternative metoder i følge kloke hovud i tråden her, og vi vil vel ikkje risikere å bli "pc fri". Så vi får vel heller ta til takke med dvd-kvalitet i 2017, evt vente til 2018 på blurayen etter alle i universet har spoila alt.

    • Liker 3
  8. Kvifor oppdatere ein ein artikkel frå 2016 i staden for å lage ein ny? 55B6V er i alle fall upåklagelig. Fantastisk bilde, innsynsvinkel, antirefleks, OS, osv. Veldig bra oppskalering av vanlig bluray. Kanskje litt trøbbel med interpolation (om du vil ha såpe-opera effekten sjølvsagt) når svarte ting beveger  seg over ett lyst område, litt slør bak på en måte. Litt laus minijack-tilkobling, men det er vel ytterst få som faktisk brukar den.

    • Liker 1
  9.  

    VR og 3D... dead end.

     

    Forsatt for dårlig maskinvare, linser og oppløsning til VR brillene. Det er også for dyrt å tungvint til å lage ekte VR filmer. Jeg tipper ca 100 år til før vi virkelig får se spillefilmer i ekte VR + masse annet spennende innen VR film.

    Virkelig? 100 år tilbake hadde vi så vidt funne opp fly. 70 år etter transistoren blei funne opp kan vi lage milliardar av dei i solid silisium på størrelse med eitt frimerke. På 22 år har vi gått fra virtualboy til Vive og Rift.

     

    Det vil ta langt mindre enn 100 år for å få VR med fantastisk oppløysning og perfekt innleving ut til massene.

  10.  

    Kom til å bygge mob farm i mushroom biome Lakus... Skal få uendelig VIP-access om du kan *hjelpe* meg å flytte den til ocean elns ;) ;) ;)

    Hvor stor er den?

    Fositek holder jo også på med en farm.

    Har din muligheten for å drepe manuelt?

    https://youtu.be/UN0sKkWhsfA

    I teorien 20000 items/time. Og i teorien ferdig før fosi sin, og det er vel det viktigste :p? Har flytte den til ocean biome no, men manglar litt slime til det mekaniske.

     

    På papiret er det rein afk item farm. Sikkert mulig å få til manuell dreping, men ikkje enkelt.

×
×
  • Opprett ny...