Gå til innhold

Constanse

Medlemmer
  • Innlegg

    634
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Constanse

  1. Jobber i klesbutikk:

    [...]

    Må tilføye at det for det meste bare er hyggelige mennesker innom butikken.

    For ca ett år siden var det en kjempesnill jente innom som skulle kjøpe noen klesplagg. Var helt på slutten av dagen og hun stod inne på prøverommet. Så ryddet hun på plass alle klesplaggene som hun hadde prøvd, samt alle de som lå slengt der fra før :love:

    Det gjorde dagen min

     

    Kjapt spørsmål, er det "lov" å henge klær på klesstativene som ofte står utenfor prøverommene? Jeg føler ofte at jeg ender opp med å rote mer om jeg legger ting tilbake, for jeg klarer ikke å huske hvor jeg fant alt, (og jeg orker som oftest ikke å lete meg fram over heele butikken. :blush: )

    • Liker 3
  2. Jeg har fremdeles MASSE, men siden det "følger menstruasjonen" som min hudlege så fint sier, er det ikke så mye å gjøre. Orker ikke iso en gang til, ihvertfall ikke med mindre det er virkelig nødvendig, så jeg prøver meg frem med noen måneder med p-piller først.

  3. Hei!

     

    Søsteren min har veldig lyst på piercing, noe som i min mening ikke er så farlig, den kan jo tross alt tas ut. (Hun kunne funnet på mye verre ting, så jeg sparer overtalelseskreftene mine til en annen gang).

     

    17243_227053775212_516785212_3732775_2965910_n_thumb.jpg?1273183745

     

    Det er en sånn type piercing hun har lyst på, og jeg lurte egentlig bare på hva deres erfaringer er med disse. Hva er det jeg bør passe på? (Hun kunne sikkert vært fornøyd med å pierce seg i noen sin kjeller, så jeg føler litt ansvar her.)

  4. Etter alt Lefdal-snakket kom jeg på to episoder som kusinen min (som jobbet der) har fortalt meg.

     

    Dere husker den oppvaskemaskinreklamen som viste hvordan man kunne få plass til en helt trehjulssykkel i maskinen? Vel, som ett ledd i denne reklamekampanjen fikk butikken til kusinen min en trehjulssykkel som de kunne ha i utstillingsmaskinen. Eneste problem? Den passer ikke...

     

    Det var visst ett mareritt, alle ungene som kom innom gikk helt bananas på den, selv om de prøvde å gjemme den/binde den fast og alt mulig rart.

     

    Var også en rar skrue innom regelmessig som alltid pleide å skryte av hvordan han kunne kjøpe hele senteret (som denne butikken var en del av), om han så ville. Samt briefe med sine (egentlig) veldig utdaterte telefoner.

  5. "Disse gratisspillene vil være tilgjengelig til alle som eier en Nintendo 3DS-konsoll og kobler seg til Nintendo eShop via trådløst bredbånd minst én gang før kl. 23:59 den 11. august"

     

     

    Så da er du sikret spillene allerede........ Spillene får du gratis fra 1. Sep

     

    OK, da satser jeg på det. Var litt redd for at det var bare dem som hadde logget seg på i tidsrommet fra "kampanjen" startet/ble annonsert, og så frem til 12. august, men om den gjelder helt fra eShop ble tilgjengelig er jeg jo sikret. :new_woot:

  6. Noen her som har klart å registrere seg for gratis spill? Lillesøsteren min har reist ut av landet med laderen, så jeg er litt redd for at jeg går glipp av det, noe som hadde vært kjempekjipt.

     

    På nintendo sine sider står det bare at du må logge det på nettbutikken innen da og da, men det står ikke hvor tidlig kampanjen begynte. Jeg har jo logget meg på nettbutikken noen ganger, men det er en liten stund siden. Noen som vet?

  7. Hei, jeg beklager om dette har kommet opp før, men jeg kunne bare finne svar som angikk menn når jeg søkte igjennom forumet.

     

    Jeg skal i begravelse neste tirsdag, og jeg aner ikke hvordan jeg skal gå. Jeg er en 17 år gammel jente, om noen lurte. (Og ja, det er dessverre en Utøya-begravelse, så det er en alt for ung gutt som skal begraves.)

     

    Jeg har lettere panikk fordi jeg ikke har noen svarte kjoler (kler fargen særs dårlig), mens min mor derimot mener at "alt svart"-regelen både er utdatert + ikke gjelder i unge menneskers begravelser.

     

    Hva mener dere? Mørkeblått er vel en mulighet? Og hvilke muligheter har man med farger?

     

    (PS: jeg har fått vite om begravelsen via fb, så jeg vet bare tid og sted, ikke om familien har satt noen krav til antrekk.)

     

    Tusen takk for hjelp!

  8. Har en i klassen min som er der ute, og som det ikke er mulig å få kontakt med. Orker ikke å anta det verste, men det er ganske forferdelig å ikke vite...

     

    Er i en lignende situasjon.

    Jeg velger å tro at ho er tom for strøm, har svømt i vann med telefonen eller har skrudd den av eller blitt den fratatt.

     

    Ja, det er det jeg forestiller meg og, orker som sagt ikke å anta det verste. Tror egentlig ikke jeg klarer å forestille meg hva som faktisk har skjedd, og hvor forferdelig de faktisk må ha hatt det/har det.

     

    Ja, det er ille - du kommer nok ikke til å sove mye i natt. Prøv å finn på noe sammen med venner - det er det beste. Jeg har selv opplevd lignende situasjoner flere ganger i mitt liv - så jeg vet hvor jævlig det er. Den værste gangen sov jeg ikke på mer enn to døgn.

     

    Det verste er at jeg nesten har dårlig samvittighet, for jeg klarer virkelig ikke å ta innover meg hva som har skjedd, at han har vært i livsfare og kanskje faktisk er skadet/det andre jeg ikke vil tenke på.

  9. Køkultur er tydeligvis vanskelig å fatte. Ufattelig mange som bare buser frem i køen fremfor resepsjonen fordi de "bare" skal ha en avis, de har "bare" et spørsmål. Kanskje jeg høres frekk ut men jeg ber dem blunt og rett fram om å still seg i kø som alle andre.

     

    Skulle tro at folk faktisk skjønte litt om dette.

     

    Det morsomste som kan hende i en dagligvarebutikk-kø er når det plutselig åpnes en ny kasse. Det virker ikke som om det er noen normer/regler rundt dette, for som oftest stormer bare folk til, og det er oftest de som står sist som kommer først i den nye køen.

  10. På grunn av lynnedslag var bankterminalene ute av drift. Vet ikke hvordan men forbindelsen til banken ble ihvertfall brutt, slik at terminalene sto på reserveløsning. Veldig stress at det tar 1 minutt for hver kunde å betale + skrive under kvittering... Vanligvis tar det noen sekunder. Ble litt kø kan man si...

    Safari, Lagunen?

     

    Herregud, Fanafolk! Skummelt.

     

    On topic:

    *meg i hobbybutikk*

    Meg: Øøh, jeg skal ha en god del svart filt.

    Dame: Ja, ca. hvor mye da?

    Meg: Mmmm, eh, tror 2-3 meter skal holde, jeg har ikke regnet ut 100 % hvor mye jeg trenger.

    Dame: Hva skal du lage da, kanskje jeg kan hjelpe?

    Meg: Eh, nei, jeg og lillesøsteren min spiller ett spill, og hovedpersonene der har flosshatt, så vi tenkte å lage oss noen sånne...

    Dame: :ermm:

     

    Historien ender med at jeg kjøpte alt for mye filt og fortsatte ut i regnet.

    • Liker 2
  11. Er ingen som snakker om du drar tilbake igjen. Jeg tenkte på om det var en en-veis-tur jeg. Og hva er galt om verdenen er mer teknologisk om man kom tilbake?

     

    Åh, da leste jeg ikke førsteposten godt nok, tok det for gikk at man dro tilbake. My bad.

     

    Og grunnene til at jeg ikke ville gjort det (om jeg kunne dratt tilbake) er at det du gjør vil ha potensialet til å drastisk endre hele verdenshistorien. Når du drar tilbake kan hele verden være endret, og alle du kjenner eksisterer kanskje ikke. I den "nye" verdenen eksisterer kanskje ikke du heller.

  12. Den beste tingen å ta med, er å ta med en samling av vitenskapelige oppdagelser, forklart på en enkel måte. På denne måten kan du gjennomføre en enorm utvikling i samfunnet på den tiden, og dermed gjøre verden til en bedre plass raskere.

     

    Men dette vil jo nærmest garantere at verden du kommer tilbake til vil være en helt annen. Ikke noe jeg ville tatt sjansen på (selv om det selvfølgelig ville være det mest etisk riktige).

     

    Jeg ville tatt med meg en runeguide og skrevet masse sprøyt som arkeologene kunne ha kost seg med. Eller, runer var vel på vei ut på 1000-tallet, om jeg husker min norskpensum rett.

×
×
  • Opprett ny...