Jump to content

Constanse

Medlemmer
 • Content Count

  634
 • Joined

 • Last visited

Status Updates posted by Constanse

 1. Hva tenker du å ta på allmenn da? Glad jeg aldri har vært skikkelig syk, må være dritt å endre planene sine på grunn av noe sånt.

 2. Fysikk, matte, the usual stuff. Hva var det du endte opp med å gå på forresten? Var det elektronikk? Hva er planene for neste år?

 3. Kjemi var helt grusomt kjedelig, var vel egentlig ett rent mattefag, bare mye mer forvirrende. Så det blir ikke kjemi til neste år. Hurrah!

 4. Litt sånn som når jeg måtte ha vernebriller på meg i kjemien, det så ikke spesielt klokt ut det heller. Når jeg i tillegg hadde oversized labfrakk ble resultatet så som så.

 5. Hun begynner i tiendeklasse nå til høsten, så det er vel egentlig ikke så drøyt lenger.

  Brillene mine er, grovt estimert, like store som de vanlige 3D-brillene sine glass (altså ikke brillerammen, den er jo gigantisk på de brillene.)

 6. Lillesøsteren min har lest alle bøkene (ewww) og sett alle episodene, så jeg får alltid litt bismak i munnen når jeg tenker på det når jeg ser på TB. Jaja, barn nå til dags du!

  Da jeg skulle se HP for andre gang hadde vi tenkt å gå på 3D, men jeg hadde glemt å ta på meg kontaktlinser, så vi så heller 2D. HP-briller utenpå vanlige briller ser riiimelig smart ut.

 7. Lille venn, den har jeg selvfølgelig allerede...

 8. De brillene har jeg og! Vurderer faktisk å kjøpe meg ett par til også, bare for å kunne bruke dem på andre 3D-filmer jeg skal på i fremtiden...

  Jeg kjøper alt, alt for mye på Platekompaniet i løpet av året (som jeg aldri får tid til å se). Prøver å jobbe meg igjennom bunken i løpet av sommerferien, så forhåpentligvis får jeg sett gjennom TB2, som jeg vet jeg har i hyllene ett eller an...

 9. Jeg har lyst til å sikle over profilbildet ditt, men det er sikkert lurere å la være. (Aner ikke hvorfor jeg skriver dette en gang, sikkert übercreepy.)

 10. Ja, to ganger. Jeg vet hva du tenker, men jeg har ikke hatt tid til mer. Deg da?

  Jeg har forresten begynt å se Community og, det er fantastisk! (Jeg nevner dette fordi jeg har vage minner om at du har snakket om den?)

 11. Det virker som om msn-syklusene våre er svært forskjellige. Jeg skal prøve å huske å holde meg pålogget, så kan jeg regne ut sannsynligheten i mellomtiden.

 12. Hey kid! Lenge siden du har vært på MSN nå (evt. omvendt). Da jeg har snakket med deg helt siden GS-tidsalderen syns jeg rett og slett det er for drøyt å slutte nå. (Vet du forresten at de fleste assosierer GS med gaysir? I learned the hard way.)

×
×
 • Create New...