Gå til innhold

Kakeshoma

Medlemmer
  • Innlegg

    8 621
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av Kakeshoma

  1. Han forventer nok at man kan spille de spillene butikken hevder maskinen er "perfekt" for, uten at man må alt på low og det fortsatt lagger.
  2. Burde vært sterkere og raskere reaksjoner på villedende markedsføring. Og terskelen for hva som regnes som villedende bør senkes til 0. Selv om det kan være greit å gjøre litt research når man skal bruke tusenlapper på et produkt.
  3. Hjelper sikkert å si hvilken IT-utdanning/kunnskap du har og hva innen IT du tenker å jobbe med. Prøv?
  4. Er det normalt å ta sitt eget liv når man begår æresdrap da? Da har de jo fått tilbake æren sin og kan gå rakrygget igjen?
  5. Har ikke sett Brennpunkt ennå, men When missing turns to murder på Netflix, s2e6 handler om en case i UK.. Det er så uforståelig. Jævlige mennesker. Antar du sikter til artikkelen til Red Frostraven, det står etnisk norske i artikkelen. Står derimot ingenting om motiv.
  6. Du bør være ærlig ja, så hun har en sjanse til å komme seg unna før du gjør livet hennes surt.. Du bør få noe hjelp til å snu tankemønsteret ditt om du skal inn i et forhold, og det er ikke hennes oppgave.
  7. Jeg vil kjempe for Norge helt til hver eneste maktposisjon er besatt av mørkhudete transpersoner med funksjonsnedsettelser.
  8. Tenk om hver label skulle hatt sin egen strømmetjeneste i stedet for sånn det er i dag med Spotify, Tidal, Apple/Youtube music som stort sett har alt. Sånn gjør TV-kanalene det. Også kan du aldri være sikker på om serien eller filmen du vil se er borte neste uke. Sånt slipper man når man laster ned ulovlig. Det sagt så har jeg sikkert 6 strømmetjenester for TV/film/serie. Får se om det fortsatt holder, for nå begynner det å koste..
  9. Er vel litt samme greia som at hjernen ofte fyller inn informasjon i synsfeltet som ikke er i fokus med ting som kanskje ikke egentlig er der. Om det er farger eller objekter. Har også opplevd at jeg kan være usikker på om en situasjon faktisk var opplevd eller drømt lenge etterpå.. Er bare sånn hjernen fungerer. Man vet jo at det ofte tar veldig kort tid fra et vitne observerer en ulykke/kriminell handling til de ikke lenger klarer å gjengi situasjonen eller menneskene nøyaktig.
  10. Ugh, det verste jeg vet er når folk (politikere og bedriftseiere) argumenterer for å opprette/beholde uetisk og natur/miljøfiendtlig industri fordi det skaper arbeidsplasser. Er så åpenbart at de setter egen lommebok og følelse av makt over alt og alle. Er langt mellom idealistene i toppen.
  11. Hvilken jobb er du forventer å skulle få med noen timer SQL og Python? Dataanalytiker? Ville nok heller satset på en jobb som ikke krever utdannelse mens du studerer det du faktisk vil jobbe med. Om du er en selgertype kan kanskje en form for rådgiver eller teknisk salg være mulig om du absolutt vil inn i IT-bransjen på kortest mulig tid.
  12. Noen vil alltid ha fordeler/ulemper som andre ikke har. Hvis du vil alt være helt likt og rettferdig får du starte robot-idrett. Blir sikkert kjempespennende å se de løpe helt likt over målstreken for 1000. gang.
  13. News flash! Gutten ville bare knivstikke han litt, men ikke skikkelig liksom. God jul! Her er jo litt av problemet, barn er jævelig dumme i huet. Når det først har oppstått en kultur hvor det er kult å bedrive grov vold, og det blir en dominoeffekt at tøffinger og reddharer som bevæpner seg for å true eller forsvare seg er det veldig vanskelig å få bukt med. Det er også veldig vanskelig for voksne å forstå barns verden, både samfunnsmessig og hva som surrer inni huet. Vanskelig.
  14. Tror du har misforstått koseptet frihet i et demokratisk samfunn.. Ser ikke at noen av punktene dine taler for at man ikke er fri i Norge, bare at det virker som du mener at alle mennesker skal stille 100% likt samme hva man foretar seg, eller hvilken familie man er født inn i. Begynner å bli slitsomt med disse idiotiske sammenligningene av Norge mot <insert underutviklede/fattige/diktatur/kommuniststater>. Men viktig å fortsette å jobbe for at vi ikke skal havne i uløkka selvfølgelig, når vi ser antidemokratisk utvikling ellers i verden.
  15. Man skulle tro det var mulig å ha en mekanisme hvor man må verifisere at man er eier av et nummer for å ringe med det..
  16. Syns det høres ut som det motsatte av respektløst. Om jeg hadde flyttet til muslimland og noen hyggelige muslimer hadde invitert meg i en muslimfeiring til tross for at jeg ser ut som potet med ostehøvel og binders hadde jeg syns det var veldig respektfullt.
  17. Ja, veldig sint. Hva er linken relevant for? Foretrekker fortsatt å ikke bli smittet av folk som går rundt men hva det måtte være av forkjølesler, covid, influensa, rsv, m.pnemoniae når de ikke føler seg friske. Har du fått med deg hvor mange som var friske, sunne og godt trente som har fått livene ødelagt av ettervirkninger av covid i flere år etterpå? Jeg har hvert fall ikke fått med meg at tidligere sykdommer som svine/fugleinflusensa gjorde dette i så stor skala..
  18. Uenig.. Hatt det nylig selv, virker umulig å slippe unna om man beveger seg blandt folk for tiden. Skulle helst droppet julebordet til uka, men blir nok å dra.
  19. Slutt å spre sykdom bevisst for hælvette.
  20. Helle måne, tror jeg må installere BC2 igjen! Minner.. DET var bra spill det.
  21. Hvorfor kan man ikke innrømme at det er personlighet som drar damer?
×
×
  • Opprett ny...