Gå til innhold

Mr. A

Medlemmer
  • Innlegg

    7 362
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Mr. A vant dagen sist 21. august 2010

Mr. A hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

27 969 profilvisninger

Mr. A sine prestasjoner

1,6k

Nettsamfunnsomdømme

4

Hjelpsomme svar

  1. Sliter også med å aktivere biometri, men får en annen feilmelding. Står "Try again later. We're currently experiencing technical issues with activation of BankID with face, finger or pin identification..". Får samme feilmeldingen med både Firefox og Chrome på en P20 pro med Android 10. Satser på at dette ordner seg etterhvert med en oppdatering.
  2. Vurderer 7800X3D, men sliter litt med valg av hovedkort. Har det noe for seg å gå for noe annet en B650? Såvidt jeg kan se så er det stortsett pcie 5.0 støtte som skiller den fra B650E, noe som jo har veldig lite å si for spillytelse i overskuelig fremtid. Handlelisten så langt består 7800X3D, G.Skill Flare, og et Asus TUF B650-PLUS. Noen innvendinger mot dette oppsettet? Ble anbefalt G.Skill trident Z5 neo, men såvidt jeg kan se så er Flare samme brikken bare med annen heatspreader med lavere profil og uten rgb.
  3. Hvordan er Proshop på reklamasjoner? Leser at de gråimporterer mye slik at de har større insentiver til å slå seg vrang om man skulle få problemer da de ikke dekkes av produsent.
  4. Du kan prøve DuckDuckGo. Google har dessverre skiftet gir fra å ville forbedre produktene sine for å kapre kunder til å gjøre de værre for å tjene mer.
  5. Fantes ikke noen i-versjon på noen av modellene deres når jeg kjøpte min så regner med den du har er en betydelig nyere revisjon. Som sagt så var det første generasjons hx850, og de var vel akkurat kommet med semi modulære strømforsyninger med fast 24pin og 4/8pin cpu power. Når den ble byttet ut for 9år siden så hadde jeg allerede eid den i noen år. Endte faktisk opp med å gi den bort til et familiemedlem, og den lever enda. Klarer ikke å finne noe håndfast om hva i-versjonene har over de vanlige modellene annet enn en reddit post som snakker om "digital monitoring". Ser kanskje ut til at det kan være en USB port på PSU som gir info om spenning og temperatur i Corsair programvaren?
  6. Den fyller 9år om noen uker og er for lengst ute av produksjon, men må bare gi litt skryt til min EVGA SuperNOVA 850 G2. Med stormen som herjer nå så har lysene blinket i hele dag, men pcen er dønn stabil. Byttet fra første generasjons Corsair HX850 til EVGA G2 nettopp fordi den ikke klarte å levere strøm uavbrutt ved brownouts i strømnettet som endte i at pcen restartet hver gang.
  7. Linser er fantastiske til taco. Når jeg var student brukte jeg ofte å erstatte deler eller alt kjøttet i tacoen med linser for å spare noen kroner.
  8. Primærspolen er som oftest en bit laminert metall på slike små motorer. Det er gjerne ikke noen 6/12v i det heletatt. Hvis det er utgang for 6/12v så er dette gjerne en egen coil separat fra tenningen.
  9. Å koble seg på coil er nok ikke mulig. Den har alt for høy spenning og for lav strøm til å kunne brukes til lys. Er vel snakk om noen titals tusen volt, men kun et par milliampere. Eneste håpet hadde vært om det eksisterte en kompatibel dynamo som passer rett på motoren, eventuelt lage noe selv men da blir det plutselig veldig mye jobb for litt lys.
  10. Bruker å være et spor i plastbiten du kan ta av på baksiden som er laget for å bryte av bladene. Disse knivene er såpass billig laget at du må gjerne holde det mellom hakkene for at brytesporet i bladet skal treffe på enden av skaftet slik at det brekker av på rett plass.
  11. Ja, dimmere tåler gjerne betydelig mindre av kapasitive og induktive laster en rene resistive laster, men ut i fra det jeg har opplevd og lest så har dimmerne gjerne noe beskyttelse som hindrer skade. Utelukker vel og merke ikke at skade kan skje, har bare ikke opplevd dette.
  12. Har aldri hørt om at dimmer har tatt skade, men har hørt at LED pærer kan ødelegges av feil dimmer.
  13. Det er en logisk antagelse basert på at det ikke eksisterer andre 220v GU10 pærer med den angitte styrken. Den eneste 8watt halogenpæren jeg har klart å finne er en liten GE774 12volts stikkpære. Edit: Fant denne siden som selger samme lampen. "Lyskilde: GU10 LED 4,9 W DIM" Edit 2: Sjekket nettsiden til produsenten, og de selger "GU10 Philips MAS" som tiltenkt pære til denne. Regner med de mener Philips Master Value.
  14. Dimmeren er integrert i lampa, og lampa er laget for maks 8 watt. Med andre ord så burde den være laget for LED da så svake halogenpærer ikke finnes for GU10 sokkelen.
×
×
  • Opprett ny...