Jump to content

asdaylightdies

Medlemmer
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hadde Roma spillerne tatt kampen mer seriøst hvis det var RBK de møtte? RBK er jo noenlunde kjent i Europa?
 2. Hva er sjansen for at visse kommuner i Norge vil gjeninnføre påbud av munnbind og avstandsregler på grunna av høy smittetrykk i vinteren? Eller kan det komme nye nasjonale regler igjen?
 3. Hvorfor ville AP danne regjeringen med et parti som virker for meg mer borgelig/høyresiden enn sosialistisk? Eller har de mye mer til felles med AP og tidligere i tiden med SV?
 4. Jeg er litt forvirret over antall vaksinerte i Norge. FHI sier at 85% av den voksne befolkningen er fullvaksinert. Men på VG sin koronaside, så står det 68% av befolkngen er fullvaksinert. Så hva er forskjellen her?
 5. Jeg tror ikke dette tallet er realistisk, men de kan klare 50%. Nå skal jo Kina og India sende ut deres doser til utviklingsland også.
 6. Men er jo det som kommer til å skje når det kommer varianter som vaksinen fungerer dårlig mot.
 7. Men ifølge Covax, så har ikke halvparten av de dosene kommet til de fattige enda.
 8. Så vi er villig til å aksepterte en ny nedstenging som fører til massepermittering og evt oppsigelser? Ikke for for å nevne flere ensomme med psykiske problemer som må isolere seg enda en gang til.
 9. Får vi en ny global nedstenging og massevaksineringen må begynne på nytt igjen fordi det dukker opp varianter som vaksinen ikke fungerer lenger mot, da tror jeg fordelingen av vaksinene blir mer rettferdig.
 10. Har alltid hatt et inntrykk over AUF som mer i bølgelengde med SV og kanskje til og med Rødt? AP virker mer og mer som et borgelig parti enn et parti på venstresiden.
 11. Restriksjonene kommer tilbake om en måneds tid. Merk mine ord. Den utgående regjeringen formulerte til folket på en måte som gjør at alle tror pandemien er ferdig og viruset er vekke fra Norge. Det er langt i fra tilfellet. Lave smittetall nå, men blåmandagen kommer krypende snart.
 12. Kun 32% av jordas befolkningen er fullvaksinert. Det betyr 68% er fortsatt uvaksinert og risikoen for nye mutanter som vaksinen ikke fungerer mot ganske stor. Pandemien er rett og slett ikke over og jeg er redd denne naiviteten å late som pandemien er utslettet, kommer til å slå tilbake på oss allerede om noen uker. 67% i Norge er fullvaksinert, men jeg mener vi trenger minst 80-90% for å kunne la smitten spre seg. Bare se på hva som skjedde i Israel.
 13. Og jeg mener selv om Oxford vaksinen ikke gir full beskyttelse, så bør vi ta den uansett. Hvis kombinerer med tiltakene vi har nå, så kan den allikevel være effektiv, siden den mest sannsynlig beskytter oss mot alvorlige sykdommer. Så lenge effektiviteten er ikke lavere enn 50%, så bør vi uansett vaksinere oss.
 14. Noen som tror Sputnik V og Sinovac vaksinen kan fungere mot den sør-afrikanske varianten siden den bruker en gammel teknologi?
×
×
 • Create New...