Jump to content

asdaylightdies

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så håndtere Tegnell og svenskene koronakrisen bedre enn Trump. De bagatellisere ikke det med å si at det er bare influensa, og de har faktisk tiltaker som ligner på det vi hadde 4 måneder siden.
 2. Det har blitt oppdaget et nytt influensavirus i Kina. Hvis det kommer et nytt utbrudd, hvordan kan verden takle dette? Vil Kina være mer åpent om dette viruset, sånn at ikke de samme feilene blir gjort igjen?
 3. Har vi bedre kontroll? Økning på antall smittende i de store europeiske nasjonene er fortsatt høyt. Men de har bedre kontroll enn amerikanerne?
 4. Jeg vet ikke om termostaten til baderommet er defekt eller at jeg ikke vet hvordan den skal brukes. Jeg har hatt måleren mot 3 som jeg regner med er 30 grader i over et døgn, og gulvet er fortsatt kaldt. Det lyser grønt. Men hvis jeg beveger pilen nærmere mot 4, så hører man en klikkelyd og så lyser det rødt. Da varmes det. Hva er det som skjer? Er den defekt?
 5. Åh? Men det er jo samme merke og middels sterk grad.
 6. Jeg har resept på en eksemkrem og jeg vil gjerne ha salve varianten. Må jeg ta kontakt med fastlegen for å få salve eller kan apoteket ordne det for meg?
 7. I en artikkel fra Tv2, så mener Arne Myhre at hundrevis av barn kan ha blitt utsatt for overgrep. De aller fleste overgrepene blir begått av foreldrene. Så i stedenfor å skylde på skolestengingen, hvorfor kan man heller ikke etterforske disse overgrepene, sånn at de skyldige blir fjernet fra barna?
 8. Jeg har et Bosch kjøleskap som jeg har hatt i over 8 år. Jeg flyttet nettopp til et nytt sted, men før jeg kunne flytte, så lot jeg kjøleskapet stå ubrukt i to måneder. Etter jeg flyttet inn for 3 uker siden, så har kjøleskapet vært litt ustabilt. Temperaturen går veldig opp og ned. Man kan veldige hvilken grader fra 2-4 grader. Så er det en ekstra knapp der står ''Super'' som gjør den ekstra kaldt. Det virker som den går automatisk til 2 grader etter å ha trykt på Super etter en stund. Begynner kjøleskapet å bli defekt eller?
 9. Takker for gode svar! Har nettopp bestilt dette headsettet og håper det kan dempe støyet littegrann. Bedre enn ingenting. Roxy Avenue Silence Over Ear.
 10. Jeg flyttet inn til en ny leilighet for noen uker siden. Byggeår til denne blokken er fra 2009 og jeg forventet at lydisolasjonen skal være mye bedre fra mitt forrige hjem, som var et gammelt bygg fra 1910. Der var lydisolasjonen skremmende dårlig. Veggene var laget av gips. Kunne høre folk går, snakker og hver gang det var dunking, så hørtes det ut som noen smelte inn mot veggen med en slegge. Med denne leiligheten som jeg bor i nå, er det betongmurer. Men jeg hører fortsatt dunking, men ikke like ille som forrige. Har tenkt på å kjøpe et nytt headset med støydemping siden jeg tilbringer mye tid foran pc'en. Vil det kunne redusere dunkingen fra veggen?
 11. Burde andre varehandel kunne utvide åpningstiden med en ekstra time til 1900? Jeg tror ikke en ekstra time vil utgjøre noe stor forskjell.
 12. Vi har jo vært stengt og stort sett låst inne i over en måned, så antall friskmeldte fra viruset må være ganske store tall? 3000 eller mer?
 13. De aller fleste treningssentre har ganske store lokaler, så det å holde avstanden er fullt mulig?
 14. Burde ikke vi heller vente til når 2\3 av de smittende er friskmeldt og antall smittende har gått ned til under 50 per dag?
 15. Jeg tror vi får et pusterom i sommeren, men det er herved uten tvil viruset vil komme tilbake igjen. Vil verden være bedre forberedt?
×
×
 • Create New...