Gå til innhold

whertigo

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av whertigo

  1. hei, nå har jeg venta i 3 mnd på denne og får den første dag og begynner i jobb etter 4 mnd permisjon, og har såvidt pakka den opp

    Men hvordan kan du forandre på de 4 ikonene neders på linja? Jeg vil h vekk internett til fordel for mail

     

    Så registrerte jeg fort og til min fortvilelse at led lyset fremdeles slår seg av etter 5 minutters blinking, SVAKT av Htc å ikke la oss velge lengde på denne blinkingen(som vi hadde mulighet til før)

     

    Du behøver ikke uttale deg på vegne av alle, jeg for eksempel er veldig fornøyd med at jeg slipper maset om jeg har ny epost som jeg ikke har tenkt å lese før senere uansett. Så for meg er ikke det SVAKT.

    • Liker 1
  2. Har hatt min HTC one i ett døgn nå, jeg må si som flere her,at jeg er helt betatt av telefonen. Både rent fysisk og software-messig er dette det lekreste jeg har tatt i av mobiltelefoner noen gang. Alt fra den nydelige byggekvaliteten til det subtile dunket vibratoren gir fra seg ved skriving på tastaturet er helt overlegent noe annet jeg har prøvd.

     

    Strever litt med nye sense,men den vokser på meg jo mer jeg bruker den,og det er i mine øyne helt klart det mest estetisk vellykkede skin'et til Android, stock medregnet. D Tastaturet med sporing er også knallbra, og selv om det finnes mer avanserte alternativer har jeg ikke byttet det ut ennå.

     

    Har antydning til litt gaps på toppen av telefonen, men hadde det ikke blitt så blåst opp på forumer som xda, hadde jeg aldri tenkt over det. Ikke returgrunnlag for min del,men kanskje jeg har vært heldig.

     

    Denne må prøves, og gis litt tid, ikke skru alt tilbake slik du pleier å ha det, men bli med på en svingom når HTC byr opp til dans!

  3. Man ser jo bare forskjellen på hvor interessen er på disse 2 telefonene S4 og One.

    Denne tråden har 40k views, mens S4 tråden har 142k views.. 100.000 mer

     

    Ja det et litt synd, samtidig ser det ut som underdog-posisjonen har gjort mye bra for dem, så får man håpe at de holder hodet godt over vannet heretter.

     

    Ut i fra tallene på komplett.No så går det jo unna med enheter, de hadde ca 90 i går kveld, nå står det bare ca 40 igjen (med levering 090513).

  4. Det virker som de får inn partier på 100 telefoner i slengen, hver uke. Jeg bestilte 26. april da det stod 51 telefoner igjen med forventet dato 2. mai. Da beholdningen sank til 1 og den ble solgt, ble dato oppdatert til 9. mai på varelinjen og antall telefoner oppjustert til 100 igjen. Ordrebekreftelsen min sier fortsatt antatt levering 2. mai, så jeg antar dette stemmer sånn ca.

     

    Der reddet du meg gitt, det står fortsatt 020513 som antatt leveringsdato på min også, det er hovedsiden som har fått utsatt leveringsdato, sikkert som du sier fordi partiet er utsolgt. Skal bli spennende å se operatørenes statistikk for populære telefoner i månedene som kommer. Heia HTC!

  5. Heisann folkens!

     

    Jeg og en kompis har laget filmer av oss selv et par år nå, som vi har kost oss med i løpet av sommerhalvåret, mens vi venter på vinteren.

     

    Årets film ble dog ganske ambisiøs både i lengde, arbeidsmengde og form, så nå tenkte jeg at kanskje noen andre enn oss selv kunne ha glede av den også?

     

    Vi er ikke så veldig gode til å kjøre, men vi har det moro når vi holder på og det smitter. Filmen er laget for å inspirere til å komme seg ut i snøen og huske gleden ved å kjøre brett.

     

    Vi går på snørra, synger Vazelina bilopphøggers og kjører pudder. Legg på litt kul musikk, noen komiske avbrekk og grafikk for å binde det hele sammen, hva synes dere?

     

    • Liker 1
  6. Heisann folkens.

     

    Trenger litt feilsøkingstips.

     

    Jeg har et Asus p5k deluxe. Tilkoblet til det er fire hardisker, satt opp to og to som RAID 0. Ved litt høy påkjenning (videoredigering) stopper RAID'et som videofilene ligger på.

    Intel Storage Driver popper opp og jeg kan tilbakestille den ene av to disker som utgjør video-raidet. Da er tilsynelatende alt iorden igjen, og jeg kan etter omstart aksessere mindre filer; bildet etc.

     

    Spørsmålet er om det er hovedkortet med den innebygde raid-kontrolleren som har tryna, eller om det faktisk er en av diskene (maxtor) på raidet.

     

    Er det noen som har et tips til å sirkle inn feilen?

     

    Specs: Asus p5k deluxe, Intel quad q6600, 4 GB ram, 2 stk Samsung spinpoint satt opp i raid 0 for OS og programmer, to stk Maxtor 450 GB satt opp i raid 0 for video.

  7. Dårlige sektorer kan ikke 'bli med', men hvis det er en sektor som ikke kan leses så blir det jo noe som mangler.

    Er det bare filsystemet (chkdsk) som rapporterer dårlige sektorer så skal det ikke være noe problem, de er da ikke lenger i bruk.

    Vet ikke helt hvordan forskjellige kloneprogram håndterer dårlige sektorer. De enkleste vil nok bare stoppe opp og ikke fullføre.

     

     

    Er nå oppe og står igjen etter kloning, og må si at dette gikk overraskende bra!

    Clonezilla er ganske avansert og har mange valg du må gå igjennom før du er i gang, men de vanligste valgene er satt som default, og det gikk som sagt nesten smertefritt.

     

    @Hårek; de dårlige sektorene ble i høy grad med på kloningen. Clonezilla ville i utgangspunktet ikke klone disken i det hele tatt, men det finnes en "ignore and continue" opsjon som kloner disken likevel. Ved oppstart med ny disk starter checkdisk automatisk og rapporterer om de samme 28kb i bad sectors som tidligere. Jeg jobber med å fikse dette nå, skal oppdatere posten så fort jeg har kommet noe videre.

  8. Heisann!

     

    Jeg har en hp xw8600 arbeidsstasjon. Den har dessverre fått noen skadede sektorer på C-disken og jeg har via skumlesing på nett skjønt at dette er starten på slutten.

     

    Så ønsket er nå å lage en nøyaktig kopi av konfigurasjonen på C, kjøpe ny harddisk og få denne kopien over på denne disken.

     

    Lar dette seg gjøre og hva er i så fall fremgangsmetoden? Jeg kjører Vista64.

     

    Pål Gustav

     

    Edit: om noen har tips til en heavy duty SAS-disk så tas det i mot med takk også :)

  9. Skal handle ny maskin til bruk til video-produksjon på jobben, og kommer til å bruke Adobe-CS3-pakka samt andre tunge og ram-krevende programmer. Når det gjelder RAM er nok mengde viktigere enn hastighet, siden videoprogrammene bruker RAM til å forhåndsvise effekter etc. og dette tar tid å prossessere uansett. Harddiskene tenkte jeg å sette i RAID 0.

     

    Har fått budsjett på rundt 35000 og tenkte å bygge selv. Har bygd en del selv tidligere, men utviklinga går så fort at jeg trenger litt hjelp til noen av bitene.

     

    Hovedkortet støtter SAS-harddisker, er dette noe å satse på?

    Har jeg plukket ut riktig type RAM?

    Noen som har forslag til estetisk (ingen dioder og annet dilldall) og bra kabinett?

    Burde jeg ha en dedikert RAID-kontroller, eller funker den på hovedkortet godt nok?

     

    Dette er lista så langt;

     

    Asus DSBF-D12/SAS

    GeIL Black Dragon 8 GB (4 x 2 GB) CAS5 (2 stk.)

    HP 300 GB 3 Gbps 15 000 rpm SAS 3,5 SP-harddisk

    Intel Xeon E5450 (2 stk.)

    MSI GeForce 8600 GTS GDDR3 512 MB

    Cooler Master Stacker STC-T01

    OCZ PCP&C Silencer 610W

     

    All hjelp blir høyt verdsatt :)

  10. Heisann.

     

    Har et skikkelig problem her. Installerte en bunch med sikkerhetsoppdateringer i går kveld, og etter oppstart fungerer alt som det skal i ca 4 minutter. Da kutter det trådløse nettverket ut, og siden fryser vista helt. Det vil si; du kan fortsatt slå av maskinen med den fysiske avknappen, men maskina blir stående på "Avslutter...".

     

    Jeg er temmelig sikker på at dette skyldes en sikkerhetsoppdatering for x64 fra i høst, da jeg fikk akkurat samme problemet. Da avinstallerte jeg update'n og problemet var borte. Det var ikke meninga å installere denne på nytt nå, men den ble med i dragsuget.

     

    Mener oppdateringa hadde noe med "forbedring av trådløst nettverk" å gjøre.

     

    Noen som har vært borti dette? Har et asus p5k deluxe-hovedkort og bruker wifi-funksjonen på dette til å koble til nett.

     

    Windows vista 64 ultimate.

  11. Hadde lignende problemer med raid-oppsettet mitt jeg også, jeg hørte at diskene slo seg av når jeg ikke skrev til de, og de slo seg gjerne på igjen uten at jeg aktiv skrev til dem selv heller (for eksempel under spilling av Tomb Raider Anniversary) og det var alltid litt lagging i forbindelse med at de skrudde seg av og på.

     

    Hadde en mistanke om at dette kunne ha med strømstyring å gjøre, så jeg gikk inn på avanserte strømalternativer og satte diskene til å aldri slå seg av; problem solved!

     

    Kanskje det kunne være noe å teste for din del også?

  12. det er et par småting jeg har klødd meg i hodet over.

     

    Når jeg ser på film, både med media center og mediaplayer 11 og media player classic, så slår skjermspareren seg på. Det er jo ikke noen stor sak å slå av skjermspareren helt, men da må jeg også huske å slå den på igjen senere. Noen som har vært borti dette/løst problemet?

     

    Også skulle jeg så gjerne ønske at windows utforsker husket størrelsen på vinduet fra gang til gang. Har 4 harddisker, 2 bærbare disker og div minnepinner, så det kunne vært greit å få et litt større vindu av alt innhold jeg har.

     

    Løsning?

  13. Da var problemet løst!

     

    Som jeg mistenkte, så var det JMicron PATA-kontrolleren som ikke gjorde jobben sin ordentlig. Det vil si, den offisielle driveren gjør det ikke.

     

    Jeg gikk inn på enhetsbehandlig, fant frem til JMicron-enheten og valgte "rull driver tilbake" til microsoft´s originale driver (et tips jeg fant frem til ved litt googling).

     

    En restart og vips så funket CD og DVD-brenning igjen.

     

    Og til syar2003; Har aldri hørt om at man skal formatere noe annet enn hardisker og minnepinner, så det tipset du kom med i denne tråden om å formatere DVD/CDen før du brenner, mener jeg er feil. Men tanken var sikkert god :)

  14. Tenkte jeg skulle poste en liten update, om andre skulle kommer over dette problemet senere.

     

    Det ser ut til at problemet er SATA-kontrollleren, som ikke rapporterer drevet riktig til Vista, som igjen ikke gjenkjenner brenne-egenskapene. En mulig fiks er å bruke MS´ egne drivere for SATA-kontrolleren (som i mitt tilfelle er JBMicron) eller forandre modus i BIOS fra IDE til RAID. Skal teste så fort det lar seg gjøre og fortelle om fremdriften :)

×
×
  • Opprett ny...