Gå til innhold

DementedAlbino

Medlemmer
  • Innlegg

    8 002
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DementedAlbino

  1. Får virkelig ikke håpe at Giggs eller OGS blir manager i United nå.

     

    Tror ikke at SAF blander seg, men de har vel gjerne valgt å forhøre seg med ham. Det er nok ikke slik at SAF på død og liv skal inn å diktere hvem de skal velge.

  2. Da er jeg akkurat kommet i gang med dette spillet, på xbox 360 vel å merke.

     

    Så langt synes jeg spillet er kjempe underholdende.

     

    Er bare kommet til lvl 5, så jeg har nok ett stykke igjen før jeg får låst opp diverse.

     

    Kanskje noen av dere som har spilt dette en stund kan gi meg en anbefaling av våken. Hva foretrekker dere og hvorfor?

  3. En røyk varer i fem minutter, en pris varer hvor lenge?

     

    Om du kastet snusen etter fem minutter så tipper jeg at du ville hatt snus igjen like raskt som du vil ha røyk igjen.

     

    Du burde forresten vurdere elektriniske sigaretter. Billigere, sunnere, smaker bedre og du slipper å ha kroppslukt de fleste vemmes av.

    • Liker 1
  4. Håper vi får se ett United uten Fellaini slik som i 2 omgang i dag mye oftere fremover. Synes United rett og slett fremstod bedre uten ham på banen. Mer tempo, færre unødvendige balltap, rett og slett ett bedre lag uten Fellaini.

     

    Men så spørs det om Moyes har stolthet til å innrømme bomkjøpet.

  5. Da fikk jeg omsider gjennomslag for oppsigelse av lisensforholdet. Det tok meg ikke mindre enn 6 måneder og 8 brev i fra min side før de godtok det. For ett forferdelig tungvindt system, og bare det å kunne nekte noen å ville ut av ett kundeforhold er helt absurd.

     

    Ikke en gang etter at "lisensmannen" var her å fikk se med egne øyne at vi ikke har mottaker i bruk ville de godta oppsigelsen uten videre.

     

    Men nå er det heldigvis over, og kravet i fra de to siste terminene er tilbaketrukket som følge av mine mange klager.

    • Liker 4
  6. Det er vel ganske klart at Moyes ikke forsvinner i sommer. Hadde det blitt kjempe tap i begge kampene mot BM så hadde sjansen vært større, men nå ser jeg ikke det skje med mindre han taper resten av kampene som er igjen.

     

    Jeg skulle gjerne sett Moyes bort, men når det nå ikke skjer så får en inntreffe seg med det enn så lenge å håpe på mirakler igjennom sommeren.

     

    Zaha vil vel aldri bli fast på United, han er jo ikke god nok for Cardiff en gang per dags dato.

     

    Det må nok inn mer enn tre spillere med så mange som forhåpentligvis forsvinner, greit å ha litt bredde også i laget.

     

    For min del kan de gjerne prøve å få igjen litt av pengene de brukte på Fellaini og heller få inn en mer komplett spiller.

  7. Merker jeg er bekymret for neste sesong alt. Det er så pass store huller i dagens stall, at det må veldig mange nye ansikt inn for at en skal ha en komplett tropp.

     

    Og selv med gode spillere inn i de posisjonene det trengs mest så er jeg veldig usikker på om Moyes klarer å få på plass noe mer samspill en vi ser i dagens tropp. Klart det kan utelukke enkelte feil i forsvar, markeringer osv, men uten en klar plan i det offensive spillet så vil det bli som denne sesongen. Vi vinner ingen ting med å basere oss på støttepassninger og innlegg, de må bli flinkere å spille på små flater og komme seg igjennom etablert forsvar.

     

    Jeg håper så inderlig at Kagawa blir satset på fremover sammen med Mata og Rooney. Nå er ikke Mata eller Kagawa kantspillere, men de burde fint kunne rotere på 10`er rollen og ene kanten med Rooney på topp, så får Januzaj og en ny kantspillere rotere på den ledige plassen. Alternativt så kan Kagawa spille sentralt sammen med en ryddegutt på midten.

     

    Håper videre at sommerens kjøp er unnagjort når troppen samles slik at de får mest mulig tid til å bli samspilt frem mot ny sesong. Helt klart at de vil trenge all den tid de kan få sammen med så store utskiftninger en står ovenfor.

     

    Vi mister vel tre spillere bare i forsvaret, Vidic, Rio og Evra. På midten så forsvinner vel Nani, Young og Giggs, Anderson og muligens Cleverley. På topp så tror jeg også vi mister en av spissene. Alt i alt kan så mange som ni spillere forsvinne etter denne sesongen, og det sier seg selv at en skal treffe på kjøpene sine om vi skal få en bra sesong igjen.

     

    Nesten litt trist å tenke på at det er Moyes som skal stå for valg av spillere. Får han forsterke troppen så kraftig og i tillegg flopper neste sesong, så vil der ikke være penger igjen for en ny manager til å forme sitt eget lag, men må forholde seg til en hel haug med spillere kjøpt av Moyes.

     

    Hva forventer dere andre frem mot neste sesong?

  8. Jeg har jo ikke hatt noe med de å gjøre i det hele tatt. Det bare kom en sms ut av intet som takket for en hyggelig samtale og bestilling, og det helt uten at jeg i det hele tatt har hørt om hverken firma eller produktet de selger.

     

    Skal følge nøye med på telefonregningen fremover, så får vi håpe det ikke blir noe tull.

×
×
  • Opprett ny...