Gå til innhold

Smiiley

Medlemmer
  • Innlegg

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Smiiley

  1.  

    Sekiro, division 2, metro, dmc, kingdom hearts, Apex, ace combat, tetris, dirt rally...

    Sekrio er for spesielt interesserte.

     

    The Division 2 er sørgelig kjedelig og en oppbrukt formel.

     

    Metro er nok bra, men har de andre utspilt på Steam så så spennende er det.

     

    DMC er et typisk "kjøp flere år senere for 50kr"

     

    Kingdom Hearts 3 var en flopp.

     

    Apex var gøy i 10 timer, for repetetivt.

     

    Ace Combat er for spesielt interesserte.

     

    Tetris spilte jeg meg lei av på 90-tallet.

     

    Dirt Rally er sikkert morro.

     

    Men ingen av disse er storspill, med unntak av kanskje Sekiro.

    Tror faktisk ikke det er spillene som kommer ut som er problemet i ditt tilfelle... :p

  2. De burde fikse det at våpen blir usynlig ved tilfeldige punkt. Ikke gamebreaking, men må quicksave+quickload for å få det bort. Plagsomt.

    Noe som faktisk er gamebreaking er at noen ganger når jeg skal inn i en terminal, når jeg blir satt på skinner og sendt bort imot skjermen, så sitter jæveln seg fast og eneste utvei er å laste forrige save.

    Var iallefall gamebreaking helt til jeg oppdaget hvor konsollen var henn, og hva noclip kommandoen var.

     

    Det med våpenet skjer med meg av og til, å trykk V og gå inn i 3dje person og tilbake i første person fikser det for meg :)

  3. Nå kommer du litt langt ut på viddene Puro. Om du skal begynne å kalle det ubalansert så må du hate hvert eneste spill som har multiplayer. Cs må suge pga mappene ikke er helt balanserte... Dota må suge fordi de har samme problem som league. Å balansere 130ish champions er en bortimot umulig oppgave, men noe av det som balanseres hyppigst. Slik som alle spill så blir balanseringen optimalisert for det øverste sjiktet av spillere, men effekten merkes også av alle under. Balanseringen er unødvendig å syte over.

     

    Med logikken din om at det ikke er et gratisspill så må virkelig du leve et hardt liv. Du bruker tid på å puste, og den tiden er verdt penger.... du må være et økonomisk nervevrak mtp på hvor mye kostbar tid du bruker på ting du liker å gjøre...

     

    Også ganske snevert å påpeke at League er stor e-sport bare fordi Riot betaler spillerne sine. Det kan godt bety noe, men det er stor enighet i e-sport miljøet at denne betalte lønna sørger for å holde toppkvalitet på nivået i den competetive scenen fordi det stabiliserer lag og organisasjoner økonomisk, og fungerer som initiativ for at nye lag kan jobbe seg oppover. Å spre pengene ut slik at flere lag kan holde seg kompetetive er den smarteste løsningen som har blitt gjort for å holde liv i en kompetetiv scene. Her er det et stort problem med Dota som hiver alle pengene sine i 1 pott i året slik at scenen er mye mer ustabil, fordi de utfordrene lagene sliter økonomisk.

     

    Gated contenten er mild i League, og å låse opp alle championene uten å betale en krone er hva mange har gjort og gjør, alle som spiller competetivt har enkelt skaffet seg alle championsene, har ikke brukt 1 krone på det selv og jeg spiller casual. Dersom noen satser kompetetivt og mangler alle championsene så har de virkelig ikke tilbringt i nærheten av nok tid på spillet til å i det hele tatt nå toppscenen, og alle under har likevel plukket seg ut sine favoritter og kan spille nok av competetive kamper på et godt nivå. Det er så klart ikke optimalt, men det påvirker ikke league som en competetiv esport i noen stor grad. Og slike små grunner er heller ikke avgjørende for at et spill blir e-sport. Alt som folk liker er egnet til å bli e-sport.

     

    Skal vi forresten skrive en sak om at en ikke kan spille poker competetivt? Må jo slenge inn penger hver gang en vil spille. Snakk om flåsete økonomisk modell!

    • Liker 3
  4. Synes du sitter med et ganske snevert blikk på dette Puro. Du kan ikke bare påstå som fakta at Riot bruker LCS som et markedsføringsprosjekt. Den innsatsen og de midlene de har brukt for å fremme e-sport er enorm for spillinteresserte. Det står mer respekt av riot sin innsats for e-sporten enn noen annen organisasjon foruten om ESL. Folk kan være genuint interessert å bygge en e-sport scene for andre grunner enn kommersiell vinning. At folk ønsker å spille spillet kan så klart ha stor grunn i at det har vokst seg så stor som e-sport, men det finnes andre grunner også.

     

    Selv om noen ingame features kan synes å mangle (enn så lenge) betyr ikke at Riot gir blaffen i brukerbasen. Å påstå at majoriteten av spillerbasen etterlengter en ny client er også ganske dumt, da det er et mindretall som i det hele tatt bryr seg. Klart den kunne endres men den er heller ikke gamebreaking.

     

    Din kritikk av deres økonomiske modell er det jeg reagerer mest på. Så klart må Riot ha visse begrensninger for at spillere ikke kan prøve hvilken champion de vil når de vil. Dette er et GRATISSPILL, hadde vært annerledes om du måtte kjøpe clienten først. Det er championrotation hver uke og den ferskeste championen som blir lansert kommer på rotation etter 3-4 uker, så så lenge du er en fast spiller så får du prøvd alle championene. Kravene for å skaffe seg de nye championene er også LATTERLIG milde i forhold til andre spill, og det er ikke noe slit for noen av spillerne å skaffe seg de championsene de liker på en komfortabel hastighet. Mye mer irriterende med spill som World of Tanks der du fysisk må gjennom en LANG rekke tankser før du i det hele tatt kommer i nærheten av den tanksen du har lyst til å prøve.

     

    Så å kreve at de er ærlige om sine intensjoner blir helt feil. Du dømmer de uten å ha den fjerneste anelse om hva deres intensjon er. Leser du tanker? At spillet blir markedsført via at det har vokst som en e-sport er en selvfølge. Jeg synst vi skal være glad for den innsatsen de gjør, og nå ønsker å investere i å gjøre e-sport i Norge enda bedre! Jeg gleder meg.

    • Liker 4
  5.  

     

    Jeg har funnet en del sånne sider, men jeg har ikke tilgang til universitetets router til å gjøre endringer, og jeg har gjort de fleste software oppdateringer og muligheter for å optimalisere signalet men problemet ligger i avstanden mellom router og pc. Det jeg leter etter er en potensiell hardware som kan motta signalene bedre så jeg kan mate dette til min data på denne avstanden.

     

     

    Så du på side 2 av linken? Mener jeg så retningsbestemt wifi antenne med pluss 20dB eller noe sånt på finn.no nettopp. Ellers finnes det jo en haug av slike antenner både på prisjakt.no og ebay.

     

    Edit: Tenkte på denne

     

    Edit 2: Ser jo nå at ditt nettverkskort ikke kan bruke den. Jeg antok rett og slett at du i det minste hadde noe med ekstern antennekontakt. Jeg har selv kjøpt noe liknende av din, men med ganske kraftige antenner på som også kan byttes ut. Var vel på tilbud til en 200 lapp en gang hos komplett, men de selger den ikke lenger ser det ut som. Denne.

     

    Oi, såg visst ikke at det var en side 2, jo det var akkurat det her jeg så etter! Synes du jeg burde anskaffe meg et nytt nettverkskort som kan tilpasses den typen der, eller kan du foreslå en annen type som er tilpasset mitt eget nettverkskort? Siste jeg vil er å kjøpe masse ulike ting feil for beskrivelsene av produktene jeg finner online er litt vage. Kjøper gjerne i en nettbutikk dersom du vet om de har de nødvendige komponentene. Setter veldig pris på det!

  6. Jeg har funnet en del sånne sider, men jeg har ikke tilgang til universitetets router til å gjøre endringer, og jeg har gjort de fleste software oppdateringer og muligheter for å optimalisere signalet men problemet ligger i avstanden mellom router og pc. Det jeg leter etter er en potensiell hardware som kan motta signalene bedre så jeg kan mate dette til min data på denne avstanden.

  7. Hei

    Jeg lurte på om det var muligheter til å øke rekkevidden til mitt trådløse nettverk. Jeg studerer ved universitetet og bor like ved, og noen ganger ønsker jeg å koble meg til det trådløse nettverket til universitetet hjemmeifra men får bare 20-30% styrke som er noe ustabilt. Jeg lurte på om det er en type hardware som kan plukke opp det trådløse signalet til universitetet og gjøre det sterkere for min pc hjemmeifra, eller gjøre mitt eget trådløse nettverkskort sterke. Bruker foreløpig et Jensen Scandinavia AL85300 v2 trådløst nettverkskort.

  8. Forå være ærlig så kan en ikke klandre kommentatoren så mye for å være dårlige. Å bli en godkommentator krever erfaring og mye trening, noe som mange ikke nødvendigvis øver på ut fra replays med tanke på at de ikke får benyttet denne egenskapen. Kommentatorene kommer til å bli bedre når de får litt erfaring, og blir satt ut i rampelyset. Husker fra league of legends season 1 der Phreak og Rivington skulle shoutcaste på kamper.. var latterlig å høre på. Gi kommentatorene litt tid, så blir de nok bedre etterhvert som den norske e-sport arenaen vokser.

     

    På den annen side skulle jeg gjerne blitt med i denne konkurransen, men det er ganske irriterende der den norske befolkningen er splittet 50-50 mellom Nordic and East, og West serverne :p

    • Liker 1
  9. Heartstone er for MTG hva LoL er for Dota2, a cheap knock-off.:)

     

    Tror ikke anmelder er den eneste med en feil forståelse av spill i såfall ;P LoL og Dota2 sammenligningen din holder ikke mål i det hele tatt. Vanskelig å være en cheap knock off når LoL ble gitt ut før Dota2, og høster en større popularitetsgrad enn Dota2 :p Vanskelighetsgraden og hvor dypt spillene er er omtrent helt likt. Så skal det også nevnes at skaperne av LoL og Dota2 har begge bakgrunn i skapingen av warcraft 3 Dota moden, så ingen av sidene kan skrike plagiat ;p

     

    Det er meningsløst å være fanboy relatert til LoL og Dota2 :D akkurat som det er like meningsløst å være fanboy of CoD og CS, små forskjell som verken gjør et spill bedre eller verre. Kommer ann på preferanser.

  10.  

    Aldri hadde jeg trodd et slag med kort skulle bli så spennende. Forleden spilte jeg en runde for å gjøre et av de daglige oppdragene som finnes i spillet, og møtte en meget hissig magiker. Han presset på med det ene angrepet etter det andre, og etter kort tid stod han igjen med 30 liv, mens jeg hadde 12.

     

     

    Må si jeg hadde en nesten prikk like historie fra i går kveld ^^ En magiker fikk meg ned til 2 helse mens han selv hadde 26 i helse. Karen gikk tom for kort og mistet liv som følge :) En særdeles nervepirrende seier. Men sånn går det vel når en person velger å ha 20 av 30 kort som spells i kortstokken.

×
×
  • Opprett ny...